Перейти до змісту

Как дурят "нашего брата"

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В рекламном ролике Nokia N97 — гладко работающий анимированный интерфейс, все крутится и летает. Чтобы увидеть как дела обстоят в реальной жизни посмотрите видео, очень смешно.

©

Опубліковано

а помоєму то автор унікум,в фоновому режимі відкриті куча програм, плеєр,браузер стандартний,які жеруть добре оперативної памьяті, і ще він хоче щоб в нього воно не лагало))мда в різних руках телефон веде себе по різному.

Опубліковано

ну я хз шо там в кого не крутиться =)

а от в мене в користуванні, н97 міні просто літає =)

З.І.

запустіть на компі скажімо 2 браузера, 2 ігри якіхось, і поцацкайтесь ...

працездатність компа не впаде ?

Опубліковано

Не, брехня это все. Известно же, что экран у N97 резистивный, а резист это сопротивлятся, если кто не в курсах.Ну жмет чувак своими пальчиками, понятно, что у него ничего не получается, он же сути не понял.На промо ролике четко видно, что нажатие идет не пальцем, а энергетической волной или энергией Ки, точно направленной мастером Дао. Энергия проникает в истинную суть предмета, поэтому и такие разные результаты.Идущим путем Дао,Тело и дух закалившим,Мужественным парням и девченкамСей телефон предназначен.

А якщо серйозно, раджу почитати коменти там. Може нахиляв він його фігово, тому і перекидатись не хтів, може багато фонових задач, тому тупить, але пишуть, що інтерфейс справді відрізняється від рекламного ролика.

Про "чорний пєар" посмішив, ага, інопланєтянє, всєлєнскій загавар, а ще в усі яблофони встроєний зомбувальник. І в айподи.

Опубліковано

ой да ладно, плеер запущений і браузер, нічого такого страшного, я , звичайно точно не знаю, може на сенсорках більше опери це все жре, ну в мене 6120 - так запуск плеера, браузера, пару каталогів (типу настройкі, контакти, дзвінки і тд) . х-plore, і при переході між цим всім нічого не вісне, а порівняння з компом зовсім недоречне, притому ігри можуть бути зовсім різні, можна флех і старих мортал комбатів і тд позапускати хоч з 10 -ток - нічого віснути не буде!! (хоча знову слід уточнити про яку машину йдеться) <_<

Опубліковано

Ну як бувший власник дуже багатьох смартів Nokia (в т.ч. з останніх -- 5800, N97, 5530) можу сказати, що нинішнє покоління смартів з сенсорними дисплеями досить повільне в порівнянні зі смартами на Symbian 9.2/9.3, основна причина -- збільшення роздільної здатності дисплеїв з 240х320 до 360х640 точок при практично тій самій "залізній" базі. Крім того, сама ОС 9.4 гамає трохи більше оперативки, ніж попередні версії. До речі, 5530 працює з інтерфейсом відчутно швидше, ніж флагман N97, швидше всього через використання віджетів в останній. В N97 для комфортної роботи я відключав ефекти тем, а в 5530 і так все працювало чудово і досить шустро.

З іншого боку, в апаратах на Symbian 9.4 немає серйозних проблем чи дискомфорту, пов'язаних зі швидкістю роботи інтерфейсу, так що це все ж схоже на заказуху. Хоча, Google Nexus One на Android 2.1 працює ЗНАЧНО швидше за iPhone 2G/3G і будь-який смарт Nokia, які я бачив, але для цього він використовує проц Qualcomm Snapdragon 1Ghz з 3D акселератором ATI Imageon і 512 мегабайт оперативки і садить батарейку в ноль за 6-8 годин активного користування (N97 в такому ж режимі жила до двох діб, інколи і на три вистачало). В будь-якому випадку, за швидкість потрібно платити автономністю.

Опубліковано

Насправді такий тупий цей телефончик? Мені ненароком легке б/в за двістА ойро пропонують, от і задумався чи варто :blink:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...