Перейти до змісту

Звернення до форумчан, що мають декорат кроліків

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Давайте організуємся та проведемо зустріч з нашими маленькими звірятками на газончику... :rolleyes:

Я пропоную в будний день на наступному (а якщо будуть бажаючі, то можна і в кінці цього) тижні в після робочу пору (5...7-му годину) провести зустріч на території спортивного майданчика ПТУ №9 на ДПЗ (але це не принципово, просто я тут проживаю). З собою обов'язково мати своїх кроликів.

Це є офіційне звернення до Tjolly та kykysya5, а також і до всіх форумчан, що мають цих прекрасних тваринок...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я только "ЗА!".

Только вот хотелось бы выборать место, где народу будет минимум. 

А то будет СЛИШКОМ много внимания, а у меня Йопся не особо любит это)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є пропозиція - до середи 7 квітня (включно) почекати на всіх, що відпишуться про своє бажання взяти участь в даному дійстві, а в середу ввечері та в четвер на протязі дня попробувати між всіма взяамнодомовитися про зустріч на кінець дня четверга чи п'ятниці (8-го чи 9-го квітня)... Я думаю, що буде весело...

P.S. На днях потрібно прикупиту своєму кроліку поводка, що часом де не драпнув під час своєї майбутньої першої прогулянки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, и шлейку не короче метров 2-х))) иначе замучаетесь бегать за кролей))

Подождем - нам не к спеху. 

Пи.Си. Если не прививали кролю - лучше привить. Совет на будущее)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ги. цікаво.... але боюсь, що я сама з ним не впораюсь. але шось в мене таке враження шо якшо там буде крольчиха він не сильно то схоче просто погулять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ги. цікаво.... але боюсь, що я сама з ним не впораюсь. але шось в мене таке враження шо якшо там буде крольчиха він не сильно то схоче просто погулять...

Якщо він буде в поводку - то я думаю, що проблем не повинно бути, далеко не втече...

В мене наприклад він... але прививок йому не робили (вік 9міс), не маємо досвіду в цьому...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня тоже мальчик)

Походу одни мальчики))

BARAKUDA, многие не прививают, а я вот стараюсь прививать, ибо боюсь за пупса.

Но это не значит, что без этого прям нельзя.

Если будет интересно - почитайте!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоню в цю неділю (11.04) в другій половині дня (за умови що в суботу та в неділю не буде дощу) організувати прогулянку для кроликів. Місце зустрічі - на території спортивного майданчика ПТУ 9 чи в парку навпроти базарчику ("дубки") на ГПЗ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я согласна, но где-то в районе 16-ти. Как вы на это смотрите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Походу прогулка отменяется =(( Передают погоду как сегодня, а значит дожди =(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, погодка підкачала... Тоді організуємо зустріч на наступному тиждні...

P.S. Я на днях прикупив своєму звєрю нашийника-поводка, довго прийшлося його вдівати. Кроліку він чомусь не до душі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже цікава ідея. У мене хоч кролика немає і проживаю я у Рівному, але із задоволенням би подивилась на це дійство! Хоча б на фотографіях... Шановні кроликолюби (можна так?), візьміть, будь-ласка, фотоапарати на прогулянку. Ну не даремно ж минулого тижня був дощ, ви так і не зібрались, :blush: а сьогодні я тут знайшла вашу темку... :) Чекатиму з нетерпінням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене теж є кролик, точніше у моєї доньки. Ми вже його раз на вулицю виносили - всі діти які були у дворі прибігли помилуватись потішним створінням. :) Але на вихідні мене не буде і живу я на 40-му. Може якось в будень вибратись і, можливо, краще було б в центрі, в парку Лесі Українки наприклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...