Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні, близько 16-00 раптово заблокувало всі вихідні дзвінки на моєму номері МТС, причому вхідні, СМС є. Переставляв карточку на інший телефон, перегружав свій,- ніфіга. Дзвоню на 111-ніяких блокувань нема, сволочі, блін. Залишив заявку, жду.....

Опубліковано

Такое часто бывает ночью. И позавчера утром было у меня и всех знакомых, у кого МТС. Сервис ^_^

Опубліковано

В моєї дівчини Супер Безліміт без контракту. Є купа хвилин як на дзвінки в середині мережі, так і на інші оператори. Тільки вчора активували пакет послуг на місяць, а додзвонитись на інші оператори не можна, хоч і є купа хвилин. Знімає гроші з основного рахунку, а оператор каже що так і має бути, і чути вони там нічого не хочуть.

Опубліковано

Розводняк це все акції контракти кредити все там де кажуть 0 копійок о смс все нуль значить лохотрон :mdr:

Опубліковано

в мене така, мягко кажучи, *****, лажа з мтс вже не вперше. зла як.... як.... ну загалом ЗЛА! :mdr: ну добре, що просто немає як відправити смс типу "коцік я вже вдома. люблю. цилую"... ну а якщо щось термінове?! ну от не дай бог щось трапиться?.... ну що ж за й**п *** **ть, панове?! куди звертатися? на кого побризкатися ядовитою і злою слиною? ну дістало вже....(((00000272.gif

Опубліковано

...куди звертатися? на кого побризкатися ядовитою і злою слиною? ну дістало вже...

Думаєте допоможе? Навряд чи.

Вже звертався, сварився з ними і не раз. Коже працівник трактує все по своєму, то який це нафіг сервіс.

По ходу, експеримент із яйкотелекомом закінчиться дуже швидко і не на користь останнього.

Опубліковано

Аналогичная ситуация. Практически все знакомые перешли на МТС :(

Жаль, что наш народ ценит халяву больше, чем качество.

Опубліковано

в мене буває таке.блокує апсолютно усі вихідні сигнали.але завжди за годину -дві проходить.

один раз тре було терміново подзвонити, то дуууже злий був.оператори сказали шо "нічьо не знаюсть, і це моя проблема в телефоні"

а загалом, МТСом задоволений трошкі більше ніж повністю.і тарифи, і якість звязку.

користуюсь Супер МТС.

Опубліковано

Вчора після обіду заборона вихідних дзвінків зникла і я зміг подзвонити. Отже дзвінок в ТЕХПІДТРИМКУ дав результат,- як і обіцяли, виправили проблему на протязі доби. Молодці, що тут скажеш. :smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...