Перейти до змісту

не читається дискета

Dmitroid

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Купив 2 дні тому. Записав з ноута сьогодні, а дома не відкривається(пропонує форматувати).

Чи можна ше якось врятувати дані, дуже важлива інфа там.

Може якась прога провірена.

Пліз нід ХЕЛП.

Опубліковано

На інших компуторах тож не читається :-(. А програм накшталт Recovers... нема для дискет? Ну таких шоб я форматнув її, а потім відновив дані.

Опубліковано

Советую поставить AnyReader который входит в комплект подарок едишена в тотале. Умеет читать сбойные сектора с дискеток.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

:)

Я так скажу: нехрєн зберігати важливу інфо на засраному (вибачте на слові) носію....

Я раз так втратила півдипломки....

Я зі злості :ok: за нічку майже відтворила.... :)

Опубліковано
:ok:

Я так скажу: нехрєн зберігати важливу інфо на засраному (вибачте на слові) носію....

Я раз так втратила півдипломки....

Я зі злості :ok: за нічку майже відтворила.... :ok:

Перлина зря ти так. В мене діски нульові зажовував бухгалтерський дісковод. Бухгалтерам іншого і не треба.

А взагалі діскети, і СД всесвітнє зло....... :ok:

Опубліковано

Songoku, а ти можеш запропонувати щось ліпше? :ok:

Флешки паляться від статики і неправильного вимикання, HDD в кінці-кінців сиплються, CD та DVD царапаються. Про дискети я взагалі мовчу - гадость мєрзопакостна. :ok:

2 Dmitroid: привозь свою ломачку і не парся, якщо ще можна щось відновити, то спробуємо :ok:

Опубліковано
Songoku, а ти можеш запропонувати щось ліпше? :)

Флешки паляться від статики і неправильного вимикання, HDD в кінці-кінців сиплються, CD та DVD царапаються. Про дискети я взагалі мовчу - гадость мєрзопакостна. :mdr:

2 Dmitroid: привозь свою ломачку і не парся, якщо ще можна щось відновити, то спробуємо ;)

Це ж як треба це все мучити (Флешку, ДВД, ВІнт) щоб воно кожного разучипалося. В цих речей на кілька порядків краще з надійністю, зручністю, довговічністю...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...