Перейти до змісту

На вулицях Луцька стало небезпечно...

zallegro

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю газовий балончик.

Де продають, який порекомендуєте?

Хто використовував?

Хто випробовував його дію на собі? :) Які враження!

Опубліковано

Не поможет, как правило он (нападающий) не один, надо пистолет и тоже либо на резине либо боевой. Не могу понять почему у нас еще не разрешено иметь огнестрельное оружие.

Опубліковано
Не могу понять почему у нас еще не разрешено иметь огнестрельное оружие.

Якщо дали б дозвіл на вогнепальну зброю для всіх, то тут би всіх перестріляли в драках :)

Опубліковано
ну не всем,

и до первого неправомерного использования,

а драк стало бы меньше, наверное

Від драк наслідки менші, ніж від збройних розборок.

А ти хотів би, щоб твоя дівчина носила із собою пістоля? Одного разу їй не сподобається, як ти дивишся на її подругу. Так вона застрелить тебе, або подругу, а може й обох.

Ні в якому разі не можна робити загальнодоступною купівлю зброї. І без того вже дітлахи в школах стріляють.

Стосовно газового балончика: сльозогінний газ не діє на осіб, які перед тим вживали в достатній кількості алкогольні напої.

Пробував пройти через газову хмарку сльозогону. Мабуть сильна річ. В ній я пробув менше секунди і відчув тільки різкий запах. Якщо бризнути прямо в очі, думаю людину дезорієнтує більше, ніж на 10 хв.

Почитай цю інформацію про газову зброю

Опубліковано

Зброя повинна бути доступна населенню. Але видавтися тільки після сейозної (непідкупної) комісії, щоб відсіяти тих хто морально не спроможний адекватно використовувати зброю.

3.ЬІ. А ж самому смішно - непідкупна в Україні ;)

Опубліковано
Зброя повинна бути доступна населенню. Але видавтися тільки після сейозної (непідкупної) комісії, щоб відсіяти тих хто морально не спроможний адекватно використовувати зброю.

3.ЬІ. А ж самому смішно - непідкупна в Україні

Во-во. Тількі після сейозної (непідкупної) комісії

Опубліковано
Від драк наслідки менші, ніж від збройних розборок.

Если вы про то что "бандитам" станет легче достать оружие если разрешат, так тоже нет, т.к. пистолет официальный использовть точно не будет. А те товарисчи которые проводят разборки и разрешений не надо, и стволы другие нужны.

Я про что? Почему "бандиту" можно носить оружие (если захочет достанет), а законопослушному гражданину нельзя, для самообороны.

Ладно пусть разрешат резину хотябы.

3.ЬІ. А ж самому смішно - непідкупна в Україні ;)

Ага ХЗ, вроде хочесца как лучше, но у нас все пустят через ...

Совок и есть Совок

Опубліковано

Балончик Терран 4 можна придбати і 1,2,3 але можливі конфлікти з міліцією ( продається в будь-якому магазині зброї ). Газовий пістолет - це вже хоть щось , дозвіл легко оформляється. "Резінка" - аргумент більш серйозний, дозвіл тяжко оформити. У магазинах продається електрошокер надійна портативна дурниця, але досить ефективна ( в залежності від вольтажу ). Але не всі шокери легальні, крім того їх потрібно заряждати час від часу.

Я проти легалізації на купівлю зброї кому небуть.

Адже як каже старе прислів'я - раз в рік і палка стріляє, а якщо ця палка в руках у п'яного або олігофрена ( їх більшість ) то парою синців вже не відбудешся.

Опубліковано

пневмат на капсулях.

Принцип: силой капсуля типа"жевело" (цена около 25 копеек) выталкивается пулька для пневматической стрельбы (видели в тирах). Всё это в виде обычного патрона для револьвера. В продаже раньше были Magnum ME-38 с заклёпаным под 4,5 стволом.

Плюсы:

1. Это револьвер, который выглядит как реальный боевой револьвер. (грохот и дым при выстрее есть)

2. Барабан - 5 патронов. (обычно хватает и одного внешнего вида)

3. Пулька с 2-х метров разносит стеклянный блок. При стрельбе по мишени с 4 м рикошетит назад довольно сильно (стрелял как-то в кирпичную стену) - стрельбу по корпусу и кончностям нападающий ощутит, в голову стрелять не советую.

4. Разрешения официально не надо (если найдут менты - отберут и с разрешением и без - всё равно потом прийдёться решать)

5. И, вообще, я сомневаюсь, что многи из форумчан готовы убить или нанести тяжкие телесные - оптимум для психологической, а при случае и силовой (но не смертельной) самообороны.

Минусы:

Можно нарваться на пацанов с боевым стволом и получить довесок в тело из свинца.

Опубліковано

2ALP

Уяви собі саму банальну ситуацію - до тебе підрулило два дибіла з проханням "прикурити/відсосати/дати почитати книжку", і ти відчуваєш шо тебе зараз будуть бити... І тут ти ВИЙМАЄШ з карману газбалон!!!

Шо з тобою зроблять ті дибіли, поки ти почнеш прискати, не хочеться навіть уявляти...

Ситуація "я не відчуваю, шо мене зараз будуть бити, бо я крутий чувак" в твому випадку не проходить, бо тоді б ти не задався питанням купівлі якогось присторою для захисту. ;)

Кстаті, в народі кажуть, шо балончик не спасає від типового для грабіжки удару ззаду нелегким і негострим предметом.

Краще відпрацюй перед зеркалом "паходку", дешевше буде!

Опубліковано
1. Это револьвер, который выглядит как реальный боевой револьвер. (грохот и дым при выстрее есть)

2. Барабан - 5 патронов. (обычно хватает и одного внешнего вида)

3. Пулька с 2-х метров разносит стеклянный блок. При стрельбе по мишени с 4 м рикошетит назад довольно сильно (стрелял как-то в кирпичную стену) - стрельбу по корпусу и кончностям нападающий ощутит, в голову стрелять не советую.

4. Разрешения официально не надо (если найдут менты - отберут и с разрешением и без - всё равно потом прийдёться решать)

5. И, вообще, я сомневаюсь, что многи из форумчан готовы убить или нанести тяжкие телесные - оптимум для психологической, а при случае и силовой (но не смертельной) самообороны.

Минусы:

Можно нарваться на пацанов с боевым стволом и получить довесок в тело из свинца.

1. Может он и выглядит но те пневматы что я видел не имели ни дыма ни грохота, просто как выстрел в тире.

3. Удар не сильный, если человек одет в свитер + курточка его твой ыстрел только больше озлобит и может потом тебе этот пистолет кудато засунуть а так бы просто отобрал мобильник :)

А вот минусы это да, только вот одно но, стандартный гопник не ходит с боевым, а тот кто ходит с боевым тебя не будет ждать в темном углу чтобы отобрать мобильный, а уже в "подьезде" твоего особняка да и так чтобы твоя охрана уже отошла когда ты машину поставишь, с другой целью.

ЗЫ: чето мы в 90-ые года потянулись своим разговором. ;)

Уяви собі саму банальну ситуацію - до тебе підрулило два дибіла з проханням "прикурити/відсосати/дати почитати книжку", і ти відчуваєш шо тебе зараз будуть бити... І тут ти ВИЙМАЄШ з карману газбалон!!!

Стреляй в воздух еще до того как подруливают два дибила, в час ночи 2 подростка в балахонах не подходят чтобы просто спросить сколько времени.

Опубліковано
1. Может он и выглядит но те пневматы что я видел не имели ни дыма ни грохота, просто как выстрел в тире.

3. Удар не сильный, если человек одет в свитер + курточка его твой ыстрел только больше озлобит и может потом тебе этот пистолет кудато засунуть а так бы просто отобрал мобильник :)

А вот минусы это да, только вот одно но, стандартный гопник не ходит с боевым, а тот кто ходит с боевым тебя не будет ждать в темном углу чтобы отобрать мобильный, а уже в "подьезде" твоего особняка да и так чтобы твоя охрана уже отошла когда ты машину поставишь, с другой целью.

ЗЫ: чето мы в 90-ые года потянулись своим разговором. :)

Обрати внимание - капсульный пневмат - это не тот у которого ты докручиваешь балон, пока тебя метелят ногами, а тот в котором используеться капсуль "жевело" - капсуль для охотничих патронов, который и производит грохот и дым. Зайди в магазин "Охотник" на Советской (80-е годы ;) ), приобрети один капсуль и для пробы звука, дыма и взрывной силы грохни его молотком :) . Реально ощутишь.

П.С. пиджак пробивает на вешалке на вылет с 5 м.

Опубліковано

dimmon

по суті то не пневмат а пістолет я кий стриляє патронами на бертолетовій солі,що знижує швидкість вильоту пулі неж би це було порохом,там вставляются практично пулі як в мілкокаліберної гвинтівки тільки коротші в два рази,стріляв з такого,прикольно,все збираюсь собі придбати але ніяк руки не доходять,та й коштує в районі 1000 грн плюс мінус,залежно від модифікації

куля одна коштує наша 1грн німецька 1.50

Опубліковано
Обрати внимание - капсульный пневмат - это не тот у которого ты докручиваешь балон, пока тебя метелят ногами, а тот в котором используеться капсуль "жевело" - капсуль для охотничих патронов, который и производит грохот и дым. Зайди в магазин "Охотник" на Советской (80-е годы ;) ), приобрети один капсуль и для пробы звука, дыма и взрывной силы грохни его молотком :) . Реально ощутишь.

П.С. пиджак пробивает на вешалке на вылет с 5 м.

Так и я вроде про капсульный, стрелял с револьвера, там кажись патронов 12 помещалось, бутылку шампанского еле разбивало с 5 метров, звука мало было и дыма ноль. Взляну.

Надо почитать, посмотреть, мож и ошибаюсь но там вроде без разрешения только при определенной скорости вылета 120? и размера дроби вроде не больше 4.5?

Опубліковано

я стриляв в тіра в *Сакурі* в мене там знайомий працює,грохоче нормально

про діаметр правильно а швидкість дозволена значно більша,правда не памьятаю точної цифри

я мав звичайного пневмата Макарова тому можу обьєктивно оцінювати різницю,а різниця суттєва

Опубліковано
Так и я вроде про капсульный, стрелял с револьвера, там кажись патронов 12 помещалось, бутылку шампанского еле разбивало с 5 метров, звука мало было и дыма ноль. Взляну.

Надо почитать, посмотреть, мож и ошибаюсь но там вроде без разрешения только при определенной скорости вылета 120? и размера дроби вроде не больше 4.5?

Извини, сразу не понял. Согласен - есть капсульные: маленькая пулька сразу вставленая в капсуль. Стоит, по моему, то ли 75 коп., то ли 1,5 грн. - хрень полная, как по мне.

Патрон в описываемом мной револьвере состоит из латунной гильзы ~ 2,5 см длинной (стоит 35 грн. за шт. в Киеве) в которую вставляются капсуль с одной стороны и пулька с другой. Револьвер видел в продаже в Ланцелоте в ЦУМе год или два назад - цену не помню (? 1200 грн.).

Без разрешения, по моему, до 190 м/с. А если по чесному - кому, на х.р, в Украине в 2 часа ночи нужны разрешения? ;)

Опубліковано
Патрон в описываемом мной револьвере состоит из латунной гильзы ~ 2,5 см длинной (стоит 35 грн. за шт. в Киеве) в которую вставляются капсуль с одной стороны и пулька с другой.

35 грн за выстрел, нормально, даже нормально не потренеруешся :)

Без разрешения, по моему, до 190 м/с. А если по чесному - кому, на х.р, в Украине в 2 часа ночи нужны разрешения? ;)

:) 100%

Попробую, посмотрю что за апарат такой.

Опубліковано
Если вы про то что "бандитам" станет легче достать оружие если разрешат, так тоже нет, т.к. пистолет официальный использовть точно не будет. А те товарисчи которые проводят разборки и разрешений не надо, и стволы другие нужны.

Я про что? Почему "бандиту" можно носить оружие (если захочет достанет), а законопослушному гражданину нельзя, для самообороны.

Я про те, що бандитів, у першу чергу озброєних, побільшає! Зброю зможуть дістати ті, хто такої можливості досі не має. Першими в збройні магазини побіжать малолітні виродки і інші любителі гострих відчуттів.

Опубліковано

to leviks

Згідний - коли два дибіла, то трудно!

А коли один - і не чекає на балон?

Це впринципі не для мене, а для дівчини, яка пізно ввечері повертається додому з роботи темними вулицями Луцька.

А дибилів - самі знаєте - багато!

Пістолет - думаю закруто!

Шокер - потрібно ним до дибіла дістати!

Ось і залишається балон...

Опубліковано

Патрон в описываемом мной револьвере состоит из латунной гильзы ~ 2,5 см длинной (стоит 35 грн. за шт. в Киеве) в которую вставляются капсуль с одной стороны и пулька с другой.

35 грн за выстрел, нормально, даже нормально не потренеруешся :)

Я, наверно, тупой и тяжело излагаю.

35 грн. стоит гильза многоразового использования. Капсуль "жевело" в "Охотнике" 25 коп., пульку не считаю (дох.ра за 1,5 грн.) = 1 выстрел ~ 25 коп. без амортизации револьвера ( ;) ). В том и кайф, что пристрелять револьвер и набить руку очень даже можно. Отрывался весь отпуск - запугал всю дерёвню ("Барин в поместье шалить изволят", "Понаезджают, бл." и т.п.).

Опубліковано

Щодо законів України по пневматиці. Дозвіл не потрібен на пневматику яка має діаметр кульки не більше 4.5мм та швидкість на виході зі ствола не більше 90м/с. Інакше дозвіл потрібен.

Опубліковано

3.ЬІ. А ж самому смішно - непідкупна в Україні

Во-во. Тількі після сейозної (непідкупної) комісії

бугага

в це хтось вірить????

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...