Перейти до змісту

Продаю дві вебкамери.

zolexiy

Рекомендовані повідомлення

Маю дві вебкамери, юзав пару раз рік назад. Випадково нарив. 1 - D-link dsb c320, 2 - Mikomi ARGOS mk9 2NW. Цін не знаю, пропонуйте якщо цікавить. Перша з мікрофоном. друга прикольна тим що крутиться на 360градусів.

00000146.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пункт правил:

2.5. Оголошення обов’язково повинне містити ціну. Оголошення без ціни можуть/будуть видалятися або закриватися без попередження.

виправте. Часу до кінця дня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пункт правил:

2.5. Оголошення обов’язково повинне містити ціну. Оголошення без ціни можуть/будуть видалятися або закриватися без попередження.

виправте. Часу до кінця дня.

по 100грн кожна.Торг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перша продана.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай другу заберу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай другу заберу)

Забирай) Тільки прийдеться драйвера пошукати, бо шото вона якась - не дуже в гуглі гуглиться )) Працювала колись на вісті вона, але диск десь загубився. Після того валялась в шухляді. Зараз нема вінди під рукою щоб провірити її. З манібеком на три дні віддам, мало лі ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай другу заберу)

Забирай) Тільки прийдеться драйвера пошукати, бо шото вона якась - не дуже в гуглі гуглиться )) Працювала колись на вісті вона, але диск десь загубився. Після того валялась в шухляді. Зараз нема вінди під рукою щоб провірити її. З манібеком на три дні віддам, мало лі ))

0955083201 мій номер набери мене зустрінемся я заберу на три дні побачу може найду)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...