Перейти до змісту

Продаю дві вебкамери.

zolexiy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю дві вебкамери, юзав пару раз рік назад. Випадково нарив. 1 - D-link dsb c320, 2 - Mikomi ARGOS mk9 2NW. Цін не знаю, пропонуйте якщо цікавить. Перша з мікрофоном. друга прикольна тим що крутиться на 360градусів.

00000146.png

Опубліковано

Пункт правил:

2.5. Оголошення обов’язково повинне містити ціну. Оголошення без ціни можуть/будуть видалятися або закриватися без попередження.

виправте. Часу до кінця дня.

Опубліковано

Пункт правил:

2.5. Оголошення обов’язково повинне містити ціну. Оголошення без ціни можуть/будуть видалятися або закриватися без попередження.

виправте. Часу до кінця дня.

по 100грн кожна.Торг

Опубліковано

Давай другу заберу)

Забирай) Тільки прийдеться драйвера пошукати, бо шото вона якась - не дуже в гуглі гуглиться )) Працювала колись на вісті вона, але диск десь загубився. Після того валялась в шухляді. Зараз нема вінди під рукою щоб провірити її. З манібеком на три дні віддам, мало лі ))

Опубліковано

Давай другу заберу)

Забирай) Тільки прийдеться драйвера пошукати, бо шото вона якась - не дуже в гуглі гуглиться )) Працювала колись на вісті вона, але диск десь загубився. Після того валялась в шухляді. Зараз нема вінди під рукою щоб провірити її. З манібеком на три дні віддам, мало лі ))

0955083201 мій номер набери мене зустрінемся я заберу на три дні побачу може найду)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...