Перейти до змісту

Страхування Мотоцикла

JossRoss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

страхування від чого?

чи ти мав на увазі страхування цивільної відповідальності власника (водія) транспортного засобу (ТЗ). так мотоцикл вроді у нас теж ТЗ

Опубліковано

Мається на увазі так звана "Автоцивілка" ті штуки які треба обовязково мати водіям автомобілів. Знаю що мотоцикл теж ТЗ але на то вона і АВТОцивілка). Ніхто конкретно незнає, кого не питав

Опубліковано

Мотоцикл підлягає обов'язковому страхуванню "Автоцивілці".

Тільки там зовсім інший порядок сум. До 3к кубиків і нормальний стаж водія то тобі обійдеться десь біля 60 грн. Детальніше в любу страхову компанію.

Опубліковано

от йопт! А я їздив спокійно і не думав що то тра, ше і перед мєнтами понтувавсь)))) Тра терміново іти і зробити!!!!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

найкраща фірма це СК"Провідна", колись у ній працював.

Я можу застрахувати від СК "Інтертранполіс", зі знижкою 20% від стандартної суми.

Мотоцикл до 300 куб. Страховка 1 типу ( будь хто хто має право керування) -47,22 грн. (без знижки)

Мотоцикл понад 300 куб. -//- 94,44 грн.

Опубліковано

Сегодня решил застраховаться в ЗАТ "Українська страхова група" . Процедура заняла около 10 минут , стоимость на скутер 150 куб. на 1 год составила 63,75 Грн.

P.S. Форумчанам - мотоциклистам могу помочь с информацией по регистрации мотоцикла и получении категории А.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...