Перейти до змісту

Як ви відноситесь до ненормативної лексики?

ronya

Як ви відноситесь до ненормативної лексики  

190 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Той факт, що я люблю матюки, абсолютно не означає що я "висококультурна" особа. Чи ти думаєш, що кожна людина яка вживає хоч якесь "негарне слово" - бидло?

Любити і вживати не одне і те ж саме.

Можна вживати і не любити.

Не потрібно впадати в крайнощі і ліпити ярлики.

Людина може бути хороша і порядна,

але якщо вона дозволяє собі вживати, то можна сказати що рівень культури є відносно невисоким.

З.І. І рідну мову я люблю не менше ніж "крепке слівце". І "блєснуть" нею можу не гірше. Але спілкування без ненорматива абсолютно не доводить наявність інтелекту чи вихованості.

Так, спілкування без ненорматива не доводить наявності інтелекту чи вихованості.

А от спілкування з нормативом показує низький рівень культури та вихованості або взагалі їх відсутність.

Інтелект напряму до ненормативу не привязаний,

але зазвичай люди з низьким рівнем інтелекту мають низький рівень культури і часто вживають ненорматив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 109
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

роня, тобі ніколи не казали, шо ти рєдкосний мозгойоб?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний ronya багато можна було б вам відповісти, але в цьому немає сенсу. Скоріше за все ти не просто не любиш і не вживаєш матюків, це патологічний випадок на зразок: "Не п'ю, не курю байдужий до сексу", або штунда...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Tolik_lt, Shraick

О бачу два нових лікаря на форумі появилось. У вас хоч дипломи якісь є? :-)

Звісно, що набагато легше когось образити ніж глянути правді в вічі. Це ще один признак "високої" культури.

Якщо немає що сказати по суті - то вже краще промовчати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Лондонській бібліотеці є словник,в якому зібрано 3000 ненормативних слів і висловів.Був записаний зі слів одного російського матроса.В декого словниковий запас менший ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

роня, хто з нас лікар- питання спірне. ти тут усіх уже залічив вусмерть як не про алкоголь, то про ненормативну лексику:)

я кагбе ніколи не претендував на звання носія високої культури чи визначного розуму, але тим не менше мені подобається як мене оцінює оточення:)

ти хотів себе відчути висококультурним і розумніим на нашому фоні? ми надаємо тобі таку ексклюзивну можливість- гордо розправ плечі:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='13 сентября 2010 - 21:46' timestamp='1284403617' post='565669']

да, толік, #об його мать, правду пишеш, #ля буду!

обережніше, бо ше в обморок впаде)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чьо до%бались до Роні?

це неписане правило борди: як тікі в когось думка відрізняться від стада, то його тре відразу чмирити... :g05:

це не метод ведення дискусії.

тема називається: Як ви відноситесь до ненормативної лексики?

чувак сказав свою думку, як він ставиться.

хулі хамити?

ви в цій куйні купаєтесь як підлітки-максималісти.

ше мо будете кричати роня - лох? :g05: бугага..

такшо позакривайте %бальнікі і харе бикувати.

а хто захочє шось тявкнути ше й в мою сторону - може на куй :g16: іти вже....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:)

Скворцов (в телевізорі). Посмотрітє. Так іспугана саламандра питаєтся напугать нєпрошеного гостя пєрєд тєм, как рєтіроваться.

speaker рєтіруєцця днів так на 5.

З.І. І да, Роня - лох, бо вже таки вусмерть залічив тут всіх своєю пафосною праведністю.

Будете продовжувати бесіду в тому ж руслі - тема поїде у флейм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чьо до%бались до Роні?

Якщо ти не помітив, ніхто до нього не до*обувався, поки він не почав ахінею писати, він запитав, я відповів(Пости 75-76)

такшо позакривайте %бальнікі і харе бикувати.

а хто захочє шось тявкнути ше й в мою сторону - може на куй :g16: іти вже....

па ходу свой пацан, с какова района? єсь мабіла с камірай пазваніть? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Tolik_lt, Shraick

О бачу два нових лікаря на форумі появилось. У вас хоч дипломи якісь є? :-)

Звісно, що набагато легше когось образити ніж глянути правді в вічі. Це ще один признак "високої" культури.

Якщо немає що сказати по суті - то вже краще промовчати.

Ельза. Хоть би ти, Вєня, нє ви*бувався, ти ж знаєш, я етого нє люблю.

(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Tolik_lt та іншим:

роня, хто з нас лікар- питання спірне. ти тут усіх уже залічив вусмерть як не про алкоголь, то про ненормативну лексику:)

я кагбе ніколи не претендував на звання носія високої культури чи визначного розуму, але тим не менше мені подобається як мене оцінює оточення:)

ти хотів себе відчути висококультурним і розумніим на нашому фоні? ми надаємо тобі таку ексклюзивну можливість- гордо розправ плечі:)

Я висказав свою думку, без наїздів, без переходу на особистості.

А ти нервуєшся, хамиш. Значить тебе це задіває.

А задіває того що ти і сам розумієш що матюки це не саме краще що є в тобі. Але не можеш спокійно реагувати, коли про це говорять.

Просто не сприймай все близько до серця.

Я теж не претендую на звання висококультурного і дуже розумного.

Але як мінімум не потрібно перевертати речі вверх ногами. Матюки - це болото, яке тягне вниз, і яке показує вас з гіршої сторони. А дехто намагається з них робити щось святе.

І хоче бути в своїх очах і ніби культурним і з матючком дружити. Так не буває :-)

Я в свій час коли був підлітком, теж любив різні трьохповерхові слівця.

Але коли підріс, то зрозумів що це не сама потрібна річ в моєму житті.

Заставив себе і відучився від мата.

Спочатку думав, як так я буду без мата, як люди сприймуть. Але потрохи все вийшло.

Вам також хочу побажати побороти в собі цю звичку,

вміти спокійно вислухати чиюсь думку, якщо вона навіть протилежна до вашої,

і щоб все у вас було гаразд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одне тішить, що такі нудні тіпи нечасто зустрічаються:rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І хоче бути в своїх очах і ніби культурним і з матючком дружити. Так не буває :-)

Я в свій час коли був підлітком, теж любив різні трьохповерхові слівця.

Але коли підріс, то зрозумів що це не сама потрібна річ в моєму житті.

Заставив себе і відучився від мата.

Спочатку думав, як так я буду без мата, як люди сприймуть. Але потрохи все вийшло.

Вам також хочу побажати побороти в собі цю звичку,

вміти спокійно вислухати чиюсь думку, якщо вона навіть протилежна до вашої,

і щоб все у вас було гаразд.

О_О

Даний опус на тему "Матюки - бека", написаний по всіх правилах складових частин твору (вступ (1/4 обсягу), висновок (1/4 обсягу), основна (2/4 обсягу)), натякає на те, що людина відвідує часто "мєста нє столь атдальонниє", де спочатку зомбують, а потім вчать зомбувати.

Ще можете прослухати корисні лекції на тему: "Куріння - зло", "Горілка - кака".... і ще багато корисностей ;). Але від усього ми лікуєм))).

Відповідь моя є суб"єктивною - критиці не підлягає:P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та он просто весь бєлий і пущистий с белого брацтва )) і тіхонько агітірує вас к нім ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одне тішить, що такі нудні тіпи нечасто зустрічаються

зате развєсьолих хоч жо*ой жуй, от чого вже не бракує.. ^_^

а хто захочє шось тявкнути ше й в мою сторону - може на куй іти вже....

Отстаньтє от мєня, кобєлі протівні! Я етого не винєсу! Боже мой! (Починає ридать.) хі-хі, я теж Подерев"янського знаю :P :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... основна (2/4 обсягу)), натякає на те, що людина відвідує часто "мєста нє столь атдальонниє", де спочатку зомбують, а потім вчать зомбувати.

Ну в тебе й бурна фантазія.

В тих місцях, про які ти говориш, скоріше взагалі забудеш рідну мову, а перейдеш на мову матів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... основна (2/4 обсягу)), натякає на те, що людина відвідує часто "мєста нє столь атдальонниє", де спочатку зомбують, а потім вчать зомбувати.

В тих місцях, про які ти говориш, скоріше взагалі забудеш рідну мову, а перейдеш на мову матів.

:g05:

Не ті місця я мала на увазі ;) , брати і сестри мої)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:g05:

Не ті місця я мала на увазі ;) , брати і сестри мої)))

Напевно ти мала на увазі ті місця, де часто вживають фразу "брати і сестри" :rolleyes:

Ти сама її хоч не часто вживаєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевно ти мала на увазі ті місця, де часто вживають фразу "брати і сестри" :rolleyes:

Ти сама її хоч не часто вживаєш?

Статус абстрактный многозначный термин, в общем смысле обозначающий совокупность стабильных значений параметров объекта или субъекта. С упрощённой точки зрения статус объекта или субъекта — это его состояние.;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дістало.

Роня - в баню.

Тема - у флейм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автосообщение

Этот топик был перемещен из раздела: "Психологія / Філософія / Релігія" в раздел "Флейм".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тєма - ніачьом.

Для тих, кого цікавить масове дослідження - прогуляйтесь вечірнім містом.

З.І. Так і не врубався, за що Роню нагнули...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один из примеров применения ненормативной лексики :friday:

http://play.ukr.net/videos/show/key/ed2ba0c7ee0f69d375457e5923ebb092/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І. Так і не врубався, за що Роню нагнули...

За тонкий неусвідомлений тролінг і моралізм )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...