Перейти до змісту

Національну телекомпанію віддають папарацці

kudrom

Рекомендовані повідомлення

"Папарацци" Арфуш назначен заместителем президента НТКУ

Кабинет Министров Украины вчера назначил заместителем президента Национальной телекомпании (НТКУ) Валида Арфуша. Ранее стало известно о назначении Егора Бенкендорфа президентом НТКУ.

http://news.liga.net/news/N1008162.html

прикольні прізвища в людей, які будуть керувати українським типу центральним державним каналом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивно, чому не дАнєцкіх назначили?

той телеканал хоч хтось дивиться? :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикольні прізвища в людей, які будуть керувати українським типу центральним державним каналом :)

да что фамилии, вчера смотрел как Азаров говорил на украинском :) ("асабистый автомобиль") плакал :) Это был какой-то белорусский :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

канал має право на трансляції всіх центральних футбольних матчів - вже одного цього достатньо, щоб розуміти, що при правильному управлінні - це непоганий ресурс для бабла :)

....

офтоп

Азаров завжди так говорив, скільки він не пробував навчитися, нічого не виходить, Яник порівняно з ним геній лінгвістики :) цьому товаріщу Дапашліви краще спілкуватися рідною російською, так хоч люди будуть розуміти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

канал має право на трансляції всіх центральних футбольних матчів - вже одного цього достатньо, щоб розуміти, що при правильному управлінні - це непоганий ресурс для бабла :)

....

офтоп

Азаров завжди так говорив, скільки він не пробував навчитися, нічого не виходить, Яник порівняно з ним геній лінгвістики :) цьому товаріщу Дапашліви краще спілкуватися рідною російською, так хоч люди будуть розуміти

да, шо потягнуть бабла то потягнуть. реклама там дуже дорога та й місця для рідного Українського зовсім собаки не залишать. МОСКАЛІЗАЦІЯ буде повна.........

а Азаров - то ходячий КАЛЬКУЛЯТОР

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да что фамилии, вчера смотрел как Азаров говорил на украинском

на відміну від тебе він хоча б намагаєтся

краще б і не намагався!!!!! а то і рідну українську паскудить, та й Російську! дяте..... він!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бенкендорф нормальний організатор і бачення розвитку у нього правильне. Що стосується Арфуша, то це людина у якої всі достойні проекти. Думаю, що його журнал по рентабельності, в порівнянні, стоїть вище першого національного. Чим Арфуш чи Бенкендорф гірші за Ілащука? В тому, що до керівництва поставили професіоналів?

Тут мене більше хвилюють чутки щодо Піховшека.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цьому товаріщу Дапашліви краще спілкуватися рідною російською, так хоч люди будуть розуміти
краще б і не намагався!!!!! а то і рідну українську паскудить, та й Російську! дяте..... він!!!

А ви не задумувались, що можливо він спецом так говорить щоб такі як ви ... розумні дядьки , дали отмашку йому на спілкування не державною ? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С августа 2009 по февраль 2010 Валид Арфуш работал на предвыборной кампании кандидата в президенты Виктора Януковича в качестве члена креативного совета кандидата и руководителя отдела зарубежной прессы кандидата

Яник завжди підримує тих, хто йому допомагав і ніколи не забує, в цьому йому не відмовиш.

Кроме того, Бенкендорф-младший предлагает легализовать проституцию, чтобы заставить "жриц любви" платить налоги в городскую казну (до 30%)
- а ось цікава фраза про самого шефа

я думаю, що це серйозні управлінці і це якраз може бути небезпечним в плані підтримки української культури на українському телебаченні...

з Першого національного з сірої мишки можуть зробити ще один глянцевий попс-проект

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вже Поплавського перестануть крутити,що ж то дивитись вечором :) Девочкі на корпоратіви з М1 перейдуть на УТ-1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю, що це серйозні управлінці і це якраз може бути небезпечним в плані підтримки української культури на українському телебаченні...

з Першого національного з сірої мишки можуть зробити ще один глянцевий попс-проект

Шось я оцих тез не зрозумів. Це з розряду "И то вам не так, и это не то".

Хай залишається сірою мишкою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ут-1 дивлятся небагато людей, але ті хто дивлятся ті знають для чого і чому.

І це канал де можна в повній мірі окунутись в атмосферу українскості, чи не єдиний.

А з нього можуть зробити аналог російського "Пєрвава", причому ідеологічна направленість там самі розумієте яка буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для початку він має переїхати із SECAM в PAL (Хоча б). Ну і запускати проекти серйозні - сучасні фільми українською, для старту. .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да что фамилии, вчера смотрел как Азаров говорил на украинском

на відміну від тебе він хоча б намагаєтся

1. Не тебе меня учить на каком мне говорить.

2. Я не премьер чтобы обязательно разговаривать на украинском и разговаривать правильно и чтобы от меня это требовали.

3. Лучше говорить на русском чем на непонятно каком диалекте Белорусского.

4. У нас в стране демократия, хочу на русском хочу на украинском. Я хочу на русском и буду, потому что мне так удобней, потому что у меня все друзья говорят на русском, потому что учился в 5 школе, и просто я так хочу и мне так удобно. Жена у меня говорит на Украинском, ребенок тоже. А ты не мой ребенок и не уважаемый мной человек чтобы я разговаривая с тобой переходил на Украинский.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лучше говорить на русском чем на непонятно каком диалекте Белорусского

Азаров говорив українською... Про діалект білоруської це видумки тупих журналюг яким немає чого розповісти.

Крім того, закладаюсь, що ти взагалі ніколи не чув розмовної білоруської.

Все інше що ти розписав - це не твоя стійкість і заслуга, а всего лиш показник слабкості аборигенів серед яких ти живеш. Так що гордитись тут нічим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хай краще залишається сірою мишкою і пропагує українське... і чи не всеодно скільки грошей він приносить в бюджет?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все інше що ти розписав - це не твоя стійкість і заслуга, а всего лиш показник слабкості аборигенів серед яких ти живеш. Так що гордитись тут нічим.

Все понятно "Клиника".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ут-1 дивлятся небагато людей, але ті хто дивлятся ті знають для чого і чому.

потому что там, даже интервью с русскоязычными гражданами Украины переводят? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да і мені все понятно все давно. Я ваш народішко добре знаю.

Жалко тільки, більшості народонаселення нічого нє панятно.

Вже що не робили з ними - і так і сяк, і голодом морили, і в сибір, і кулаком по морді, а їм все не понятно і не понятно. Здавалось би - ведмідь би вже зрозумів - а ні ... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пояснюю: є приміщення, там працює щось типу совдеповський гастроном

а знаходиться воно в центрі міста, площа велика, транспорт, всі діла, коротше, є всі умови, для того, щоб там зробити принаймні супермаркет

тут з’являються люди, які кажуть - а можна ж зробити бордель! і бабки, і відвідуваність!

так от, якщо ці люди, схочуть зробити бордель з того ж УТ1 - я проти, краще хай буде сірою мишкою

якщо ж вони будуть підтримувати укр. культуру, мову і т.д. -  тільки за

хоча є сумніви, що засновник "Папарацці" візьметься за таке... надіюсь, вони не виправдаються і це стане реально цікавий і корисний канал, рівня BBC, наприклад

----

до модератора прохання потерти офтоп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бенкендорф нормальний організатор і бачення розвитку у нього правильне. Що стосується Арфуша, то це людина у якої всі достойні проекти. Думаю, що його журнал по рентабельності, в порівнянні, стоїть вище першого національного. Чим Арфуш чи Бенкендорф гірші за Ілащука? В тому, що до керівництва поставили професіоналів?

Тут мене більше хвилюють чутки щодо Піховшека.

Цитую камєнт з одго форуму :

Це така технологія - Арфуш, Табачнік, Беркендорф і прочая сволочь викличе в українців природню відразу...І тоді нація зригне на повні груди! А ти як думав? Юлька кращих тримала україноненависників - Абдуліна,Лозинського,Передерія...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зачистка медіа-простору продовжується:

...на заседание правительства было вынесено проект постановления "Об освобождении Ковтун А. А. с должности главного редактора газеты "Урядовий кур’єр". Напомним, законы и постановления должны печататься в этой газете, после чего их считают вступившими в силу. То есть, главред "Урядового курьера" может не напечатать вовремя какой-нибудь закон, что может навредить власти или оппозиции.

Также на Кабмине рассматривался вопрос освобождения Михайлова А. И. с должности заместителя гендиректора Украинского национального информационного агентства "Укринформ". Его место должен занять Резников В.П.

Кудриновича О.В. назначили первым заместителем Председателя Госкомитета телевидения и радиовещания Украины и возложили на него выполнения обязанностей Председателя этого комитета.

Пишет газета "Дело"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добре, що нема Начальника по Інтернету.... поки...

так би вже ми інформацію отримували пережовану

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як ту порнуху пережуваєш :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

http://news.liga.net/news/N1011059.html

Киевская городская организация Всеукраинского объединения "Свобода" перед Национальной телекомпанией Украины (НТКУ) провела акцию "SOS! Арфуш!" против назначения Валида Арфуша на должность заместителя президента НТКУ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...