Перейти до змісту

Продам материнку і процесор

lVKl

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам неробочу материнську плату Foxconn P4M8907MA з процесором Intel Pentium IV 3.06 GHz + кулер

Ціна: 190 грн

Опубліковано

Точну модель процесора вказати не можу так як комплектуючі не мої а на їх перевірку часу не вистачає. Даю манібек на 3 дні ;)

Опубліковано
КУПЛЮ, якщо Davids не надумає.

проц скоріш за все 524.

якщо на ядрі Prescott, а може бути і на Northwood. Але судячи з опису мат. плати, всетаки ти правий - 524 :)

Забирай, раз так потрібно... в мене зараз часу і так нема :(

Опубліковано

Savoy раніше відправив пропозицію в ПМ і запропонував вищу ціну! Все чесно :boks:

Опубліковано
Savoy щей за спинами ціну набиває, ай негарно...!

Copі за офтоп- я пам.ятаю як я створив свою тему про покупку процесора - вже домовився про резерв в топіку і тут з під самого носа його висмикнули зовсім інші " перехожі" - так що шановний Davids не будемо лишній раз ля...ля.. і такою поведінкою зовсім не брезгують користувачі з більш ранішою реєстрацією і репутацією :angry:

Опубліковано
вищу ціну? я пропоную відкрито 240 грн. Що скаже продавець?

пан Fedor4uk хоче помірятися гаманцями?! ;) нема питань 250 Грн !

Опубліковано

та ні. на одному з форумів де я бувавю (е так часто як на board.lutsk.ua) є стандартною практикою, що продавець виставляє якусь ціну (як зараз наприклад 190), а ті хто хочуть купити - пропонують свої ціни. Причому не в ПМ, а в топіку. Отаке.

А гаманець в мене маленький і мірятись я ним не збираюсь, але 255.

Опубліковано

та ні. на одному з форумів де я бувавю (е так часто як на board.lutsk.ua) є стандартною практикою, що продавець виставляє якусь ціну (як зараз наприклад 190), а ті хто хочуть купити - пропонують свої ціни. Причому не в ПМ, а в топіку. Отаке.

А гаманець в мене маленький і мірятись я ним не збираюсь, але 255.

я знаю як на - board.lutsk.ua - вирішуються моменти з ціноутворенням і не треба розказувати байки! і вчити інших правил хорошого тону.....

за проц. 270 грн

Опубліковано
я знаю як на - board.lutsk.ua - вирішуються моменти з ціноутворенням і не треба розказувати байки! і вчити інших правил хорошого тону.....

за проц. 270 грн

я говорив про ціноутворення на іншому форумі, НЕ board.lutsk.ua.

Там є так як я написав, хоча також є присутні і інші варіанти.

я пас - торги завершив. попередня пропозиція в силі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...