Перейти до змісту

На кого ви працюєте?

ronya

На кого ви працюєте?  

127 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Я вам расскажу:

я начинал свой бизнес со 100 баксов!

Крутился, купи-продай и т.п. через месяц я уже одолжил 1000 баксов! Все пошло веселее.

Еще через полгода я одолжил 3000 долларов - каково? Бизнес сразу завертелся в два раза круче. Купил машину, кучу точек на рынке. Еще через пару лет я взял в банке кредит на 10000 долл. и это открыло новые горизонты передо мной!

А сейчас я забил на все это болт, сижу на рынке и пишу эти строчки. :)

О, бачиш.

Ти вже почав ділитися власним досвідом. :ok2:

Так ті куча точок функціонують і далі чи вже канули в історію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

Тобто, як на мене, можна було б спробувати дискутувати на дані теми.

В любому випадку нічого особливого не втрачаємо.

Яле ж основне це бажання форумчан приймати участь в даному процесі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вам вот какую весчь скажу, немного оффтоп.

Все книги, семинары и тренинги по самореализации - х%№ня полная! Абсолютно отвлеченная от реалий.

Лет 10 назад много трейдеров проводили семинары, давали проспекты и прочую лабуду - как завлечь клиента или как увеличить доход, неважно... ахинею всякую, предназначенную , к примеру для рынка США. Как можна убедить омериканца купить фотокамеру фирмы Сони, а не Пентакс, я понимал. У него кредитка на 5 тысяч долларов и он хочет купить качественный продукт, чтобы не менять его пару лет и быть довольным качеством. А у нашего покупателя зарплата 50 долларов, а что такое "платьожная карта" он не слышал в принципе. И к этому покупателю я должен применить те же методы, какие применяют к пендосам??? Но представьте себе, на минуточку, этому посвящались семинары!!!

К чему это я? Да просто в наших реалия крупные компании на данный момент проводят правильные семинары и встречи.

Лекция о компании - 15 минут.

Новинки производителей - 1 час.

Награждение лучших трейдеров - 30 минут.

....... - еще 30 минут.

ФУРШЕТ!!!! с бильярдом и кегельбаном. - 12 часов.

:)

ЗЫ я не шучу. И да, это действует. Мы находили как клиентов, так и поставщиков за бутылочкой-другой коньяка. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лет 10 назад много трейдеров проводили семинары, давали проспекты и прочую лабуду - как завлечь клиента или как увеличить доход, неважно... ахинею всякую, предназначенную , к примеру для рынка США. Как можна убедить омериканца купить фотокамеру фирмы Сони, а не Пентакс, я понимал. У него кредитка на 5 тысяч долларов и он хочет купить качественный продукт, чтобы не менять его пару лет и быть довольным качеством. А у нашего покупателя зарплата 50 долларов, а что такое "платьожная карта" он не слышал в принципе. И к этому покупателю я должен применить те же методы, какие применяют к пендосам???

Я думаю за 10 років вони обновили свої семінари не один раз.

Семінар-семінару рознь.

Якщо організовує компанія щоб вчити людей продавати свої продукти - то це одне,

а коли збираються люди щоб поділитись досвідом то це вже інше.

І взагалі, хто б їх проводив, якби вони не давали б результату.

А за кредитки вже народ трохи знає. І кількість таких постійно збільшується :-)

На рахунок книг, то я вважаю, що книги різні, бо їх писали різні люди. Є як і корисні, так і не дуже.

А загалом мені починає подобатись, ти продовжуєш ділитися власним досвідом: +1.

Питання на разі чи є зміст в створенні розділу по Власній справі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роня, не выдергивай фразы из контекста, плиз :)

Я все объяснил в своем посте и получше, чем ты :)

Чем еще с тобой поделиться?

Вот , например: наш бухгалтер получил высшее образование просто "для корочки", в перерывах между парами он объяснял учительнице бухгалтерского ремесла, как правильно заполнять налоговые накладные :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все книги, семинары и тренинги по самореализации - х%№ня полная! Абсолютно отвлеченная от реалий.

+1000))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1000))

Що будеш цілу ніч плюсики ставити? :-)

Чем еще с тобой поделиться?

Вот , например: наш бухгалтер получил высшее образование просто "для корочки", в перерывах между парами он объяснял учительнице бухгалтерского ремесла, как правильно заполнять налоговые накладные :)

То ти нормального бухгалтера відхватив!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ти нормального бухгалтера відхватив!

Это мой друг, с которым начинался бизнес. "Бухгалтер" - прозвище для близких друзей и работников. А так он может , к примеру, вынять блок питания из фотолаборатории и поменять плату. Может отпечатать 10000 фотографий за ночь, когда лаборант заболел.

Это все к вопросу о "клубе предпринимателей".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это все к вопросу о "клубе предпринимателей".

То ти також зацікавлений чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наприклад, ти зробив за місяць роботу, яка була продана за 10000 грн. Тобі виплатили 3000 грн, а 7000 забрав собі власник (так би мовити - на фірму) і ще на додачу добре мізки прокомпосував.

якби ж то так платили <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я кажется врубился.

Судя по количеству слов "Криза" в разных топиках и

учитывая даты начала веток начинаю понимать что

просмотрев местную постановку пьесы "Криза" ты

воспринял увиденное как призыв к действию "Творить добро по всей земле" :))

И вот ты, облачившись в мантию читаешь нагорные проповеди и

ищешь учеников. безусловно внушает. и какое то время тебя еще будет

колбасить от такой роли. но и финал, как ты понимаешь тоже очевиден ;)))

Приємно, що ти такий спостережливий :-)

Відно що твій мозок шукає логічну причину, бо ти людина логіки згідо результатів тестування, які ти надав.

До речі, в минулу суботу якраз була прем"єра п"єси.

Але насправді не зовсім так,

Ідея виникла набагато раніше, після того як прийшлось поспілкуватись на дану тематику з деякими знайомими.

Звісно, що це затратна справа в плані власного ресурсу, який я можу спокійно використати на власну справу і відповідно сконвертувати в фінансовий еквівалент.

Але якби був відчутний інтерес з боку бордівців, то можна було б спробувати рухатись.

В голосувалці ніби дехто й виявив зацікавленість, але в постах, щось особо не реагують.

І на разі в мене виникає враження, що це не дуже то й потрібно людям. Вийдуть діалоги сам з собою.

На рахунок настрою на фінал:

Цікаву аналогію побачив в фільмі про лижників, які люблять спускатись з гори, але з гори, засадженої деревами. Екстремали одним словом.

І якщо їхати і концентруватись на дерево (читай невдачу) - то обовязково в нього і заїдеш, а якщо концентруватись на вільний простір між деревами (успіх) - то спустишся з гори вдало!

Я так розумію, що якби був розділ по підприємництву, то ти був би активним участником. Так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для цього всього э класний смайлег.

smile100.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приємно, що ти такий спостережливий :-)

Відно що твій мозок шукає логічну причину, бо ти людина логіки згідо результатів тестування, які ти надав.

ну если бы ты был внимательнее, то увидел бы, что логика не входит в число моих главных приоритетов ;)

А що любов і радість входить?

Перший та другий колір якраз і відносяться до логічної складової твого мислення.

Третій само собою.

Тут і результати не треба дивитись.

До речі, в минулу суботу якраз була прем"єра п"єси.

ну если бы ты был внимательнее, то увидел бы что я как раз отписался по поводу субботней премьеры.

а если бы ты еще имел хорошую память то вспомнил бы, как мы здоровались на той самой премьере :))

Костя, як тебе я міг забути :-))

проповедь забывают не понимая, ученики предают,

и в финале обычно распинают.

Неужели не устраивает развязка ?

Про проповідь гарно сказано, але розвязку ти сам придумав.

З таким настроєм то вряд чи що буде.

Хоча може, що ти як старожил форуму краще знаєш і відчуваєш аудиторію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію, що якби був розділ по підприємництву, то ти був би активним участником. Так?

Как то ты все неправильно понимаешь :) Или просто не читаешь что тебе пишут.

То чому ти тоді проявляєш інтерес до даної теми? Видно в душі розумієш, що тут є зміст. Але настроєний скептично.

Ні то ні!

Концентрация на своей цели это конечно очень хорошо. Но очень плохо игнорировать цели других ;)

Добре що вони хоч є :-)

І взагалі, що за "если, если, если". Ми ж не в дитячому садочку.

Якщо я тебе чимось образив, то звиняй!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Загалом зробив наступні висновки:

Про клуб підприємців немає поки що й говорити.

Та й розділ по підприємництву робити також не варто. Якщо назбирається відповідна кількість тем, то й питання підніметься само собою.

По результатам опитування: Велика частина працює на приватні структури і багато хто хотів би спробувати власну справу.

Саме для цих людей планую створити тему про початок власної справи. То не прямо зараз. Але над цим питанням думаю.

Дякую всім за голосування!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пробуй. Дорогу осилит ....

Дякую і тобі хай щастить.

Загалом, я задоволений.

Питання викристалізувалось!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та фік його знає. За бугром був такий "клуб Ротарі". Збирались бізнесмени, всілякі державні службовці (вищий ешелон), терли "за жизнь", кріпили связі. Та й в нас таке було. Деяке раціональне зерно в цьому є, але з часом настає "криза жанру". А те, що пропонує Роня - таки да, зборище ньюбів, швиденько вибере собі лідера, або лідери, що страждають на недолік уваги самовисунуться. І почнеться сплошний понтогон і жополизство :)

Колись сам створював дещо подібне -Луцьке об'єднання ....представників однієї галузі. Був статут, сайт, закритий форум, внески. Але цілі і завдання там були прості і прозаїчні - монопольний зговір і приборкання демпінгорастів :) В нас "криза жанру" настала, коли їх приборкали і всім стало впадло далі внески платить.

Радий, якщр в чомусь допоміг :privet:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зборище ньюбів... почнеться сплошний понтогон

А може Пентагон :-)

А якщо серйозно, то "понтогон" вряд чи від новачків почнеться, а ось від "знатоків" то точно.

Тому базова ідея робити робити клуб для тих, хто вже в темі, на разі не має особливого змісту, бо вони і так майже "все знають". А ділитись з кимось кров"ю здобутим досвідом точно не поспішають. Зате самостверджуватись за чужий рахунок будуть першими :-)

Основна ідея - поділитись думками по даному питанню з початківцями буде реалізована у вигляді кількох тем в розділі Економіка, а якщо люди забажають більш продуктивного спілкування то самі собі його створять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому основна ідея - викласти думки по даному питанню для початківців

Начинай!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому основна ідея - викласти думки по даному питанню для початківців

Начинай!

Почитай 5 постів вище!

Та й вряд чи ти знайдеш щось нове для себе там,

так що сильно не переймайся :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не, ну я так не играю.

Зачем тогда "клуб предпринимателей", если предприниматели ничего нового не найдут?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не, ну я так не играю.

Зачем тогда "клуб предпринимателей", если предприниматели ничего нового не найдут?

Клубу на разі не буде!

То ж написано :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я пропоную наваяти ще три сторінки флуду на тему "а от чого це не буде клубу підприємців?".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я пропоную наваяти ще три сторінки флуду на тему "а от чого це не буде клубу підприємців?".

Ти би краще щось по ділу запропонував!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В принципі, ідея такого клубу особисто мені подобається. В кожного свій бізнес, але, мабуть більше потрібна навіть не обмін ідеями, а можливість співпраці.. Одна контора займається виробництвом (про свою, наприклад), інша торгівлею, ще хтось рекламою, комп'ютерами, юридичними послугами. Виробничій фірмі потрібно мати збут в торгових закладах, а також реклама, обслуговування комп'ютерної і іншої орг. техніки, юридичні консультації. Це можна все шукати в інших розділах, але було б зручно отримувати поради/консультації, як то кажуть "з перших рук" - тобто від людей які реально керують бізнесом а не просто представляють його.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...