nameless Опубліковано 15 Березня, 2010 в 08:43 #1 Опубліковано 15 Березня, 2010 в 08:43 Американська передача. Жінка подала в суд на фотографів, що знімали її весілля. Причина позову - якість фотографій, якість жіночку не задовільнила, і вона вимагала сатисфакції в розмірі 1000 вічнозелених. Суддя, на її щастя, і на горе фотографам, попався не ликом шитий і присудив компенсувати суму в розмірі двох з половиною косих, цих самих вічнозелених.Позов на весільного фотографаСпорядження фотографа: Canon Rebel Xti - (американський аналог 400d), кітовий 18-55 і 70-300, також в них був штатив.Суть казочки в тому, що не кожен, хто купив дзеркальний фотоапарат відразу стає професійним фотографом. Фото - ремесло, якому теж треба вчитись. І споживач в праві вимагати від фотографа якісного виконання своїх професіних обов'язків. Такі справи, обговорюємо =)
Zheny@ Опубліковано 15 Березня, 2010 в 09:26 #2 Опубліковано 15 Березня, 2010 в 09:26 Фотограф - то художник. І вчися не вчися - до лямпочки. Мавпу теж можна навчити викручувати воду із ганчірки .... от тільки різниця в тому, що людина викручуватиме її із мокрої, а мавпа - із сухої.
Гість Опубліковано 15 Березня, 2010 в 12:15 #3 Опубліковано 15 Березня, 2010 в 12:15 Ой, зачепили болючу тему.... Я теж на свою голову найняв одного оператора-фотографа знімати весілля. То те що фото і відео просто жах ще нічого, а те що другу половину весілля він спав вже в салаті це в жодні рамки не вписується. Фотки він вирішив відеокамерою робити, щоб лекше було. Короче, якби у нас закони дозволяли я б теж звернувся в суд. Одружуєшся не кожен день, звичайно хочеться зафіксувати це на фото відео, причому ярко. А вийшло так, як ніби він і фото і відео знімав мобільним телефоном. Але змушений був забрати що є, іншого не було. Добре що ще деякі гості фотографували, то хоча б щось можна в альбом помістити.
vicit Опубліковано 15 Березня, 2010 в 12:36 #4 Опубліковано 15 Березня, 2010 в 12:36 В мене минулого літа одружився менший брат. На весіллі був присутній оператор (як виявилось пізніше він же працює таксистом), коли домовлялися то він показував одну камеру і казав що буде знімати нею, а зранку коли прийшов до молодого в нього оказалась зовсім інша камера (ціна її десь 300-400 дол.). В мене схожа вдома валяється. Потім на застоллі він так добряче нализався. Нікому не рекомендую його. Звати непамятаю як, живе на ГПЗ.
Molo Опубліковано 21 Березня, 2010 в 18:56 #5 Опубліковано 21 Березня, 2010 в 18:56 Наверное, перед тем как нанимать фотографа, тем более на свадьбу, необходимо как минимум с ним пообщаться и взглянуть на его работы. Например, наши свадебные фото оказались очень и очень.
madkot Опубліковано 21 Березня, 2010 в 22:23 #6 Опубліковано 21 Березня, 2010 в 22:23 Ой, зачепили болючу тему.... Я теж на свою голову найняв одного оператора-фотографа знімати весілля. То те що фото і відео просто жах ще нічого, а те що другу половину весілля він спав вже в салаті це в жодні рамки не вписується. Фотки він вирішив відеокамерою робити, щоб лекше було. Короче, якби у нас закони дозволяли я б теж звернувся в суд. Одружуєшся не кожен день, звичайно хочеться зафіксувати це на фото відео, причому ярко. А вийшло так, як ніби він і фото і відео знімав мобільним телефоном. Але змушений був забрати що є, іншого не було. Добре що ще деякі гості фотографували, то хоча б щось можна в альбом помістити.перепрошую за нескромне питання: а яка ціна була за комплект - два в одному?
P0HIH Опубліковано 22 Березня, 2010 в 13:49 #7 Опубліковано 22 Березня, 2010 в 13:49 Мда. Це травма для жінок на все життя.)))
laska Опубліковано 22 Березня, 2010 в 17:02 #8 Опубліковано 22 Березня, 2010 в 17:02 А мене обурює те, що подібними митцями робиться при виписці з пологового. Заробляння грошей поставлене на конвеєр. Мами при виписці, неочікувано попадають в об"єктив відео, та фотокамер невідомих людей. Родичі зі своїми мильницями виявляються позаду. Або нав'язують приголомшеним від щастя татусям зйомку, яку проводять поспіх, оскільки за дверима чекає інша мама і не може пройти, бо тут зйомка. Потім не дають вибрати фотографії, бо часу нема, намагаються втулити всі. Задум цікавий, а реалізація спрямована лише на заробляння
P0HIH Опубліковано 22 Березня, 2010 в 17:43 #9 Опубліковано 22 Березня, 2010 в 17:43 А мене обурює те, що подібними митцями робиться при виписці з пологового. Заробляння грошей поставлене на конвеєр. Мами при виписці, неочікувано попадають в об"єктив відео, та фотокамер невідомих людей. Родичі зі своїми мильницями виявляються позаду. Або нав'язують приголомшеним від щастя татусям зйомку, яку проводять поспіх, оскільки за дверима чекає інша мама і не може пройти, бо тут зйомка. Потім не дають вибрати фотографії, бо часу нема, намагаються втулити всі. Задум цікавий, а реалізація спрямована лише на заробляння в мене був такий досвід. 5 хв. нервів і вони пішли в напрямку моря )))
SunSeth Опубліковано 22 Березня, 2010 в 18:10 #10 Опубліковано 22 Березня, 2010 в 18:10 в мене був такий досвід. 5 хв. нервів і вони пішли в напрямку моря ))) мені щоб послати їх у Бобруйськ вистачило 5 сек.
Molo Опубліковано 22 Березня, 2010 в 19:28 #11 Опубліковано 22 Березня, 2010 в 19:28 А мене обурює те, що подібними митцями робиться при виписці з пологового. Заробляння грошей поставлене на конвеєр. Мами при виписці, неочікувано попадають в об"єктив відео, та фотокамер невідомих людей. Родичі зі своїми мильницями виявляються позаду. Або нав'язують приголомшеним від щастя татусям зйомку, яку проводять поспіх, оскільки за дверима чекає інша мама і не може пройти, бо тут зйомка. Потім не дають вибрати фотографії, бо часу нема, намагаються втулити всі. Задум цікавий, а реалізація спрямована лише на заробляння приблизительно тоже самое происходит в загсе при регистрации. разве что без лишней спешки, хотя тулят эти фото безцеремонно.
madkot Опубліковано 22 Березня, 2010 в 19:31 #12 Опубліковано 22 Березня, 2010 в 19:31 А мене обурює те, що подібними митцями робиться при виписці з пологового. Заробляння грошей поставлене на конвеєр. Мами при виписці, неочікувано попадають в об"єктив відео, та фотокамер невідомих людей. Родичі зі своїми мильницями виявляються позаду. Або нав'язують приголомшеним від щастя татусям зйомку, яку проводять поспіх, оскільки за дверима чекає інша мама і не може пройти, бо тут зйомка. Потім не дають вибрати фотографії, бо часу нема, намагаються втулити всі. Задум цікавий, а реалізація спрямована лише на заробляння приблизительно тоже самое происходит в загсе при регистрации. разве что без лишней спешки, хотя тулят эти фото безцеремонно. перепрошую, не зрозумів про які такі фотографії у Загсі йде мова?
Molo Опубліковано 22 Березня, 2010 в 19:40 #13 Опубліковано 22 Березня, 2010 в 19:40 перепрошую, не зрозумів про які такі фотографії у Загсі йде мова?при торжественной регистрации брака, в зале работает фотограф и оператор, которых никто не приглашал. по завершению процедуры, когда молодые спускаются вниз, их просто за рукав заводят в некое подобие фотостудии и предлагают приобрести диск с фото и видеозаписью. правда, есть возможноть взглянуть на эти фото и выбрать.
madkot Опубліковано 23 Березня, 2010 в 19:37 #14 Опубліковано 23 Березня, 2010 в 19:37 перепрошую, не зрозумів про які такі фотографії у Загсі йде мова?при торжественной регистрации брака, в зале работает фотограф и оператор, которых никто не приглашал. по завершению процедуры, когда молодые спускаются вниз, их просто за рукав заводят в некое подобие фотостудии и предлагают приобрести диск с фото и видеозаписью. правда, есть возможноть взглянуть на эти фото и выбрать.це ви про наше місто чи про щось своє - за більш ніж три роки активної весільної зйомки такого не бачив, тим більше в парі фотограф та відеооператор - таке знаю у великих містах є, але не у нас, чи може я у паралельному світі живу із вами?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.