Перейти до змісту

Inetrlude X1001

yurkkkin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ось ось, зовсім скоро буде new pvp/ прошу іти лісом всіх бажаючих тут пофлудити про *ява сервер*,*іди вчися не грай* і багато іншого.

Від* вчора :D * Стартує Тест сервера. Прошу всіх бажаючих підключитись до команди тестерів і робити баг-репорт на форум , Для повноцінного уявлення шо з себе представляє сервер прошу писати в пм - *Byka* вдіну від тапок до шолома. Даємо спробувати себе в ролі *донаторів*(тільки на час бета тесту)

-*Сборка*(сам сервер) куплена,не безкоштовна. так що - Багів *майже немає :D *

Прошу - На Наш сервер

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Краще б підбірку С1-С3 поставили чим заїзджений і нікому не цікавий Інтерлюд, людей було б набагато більше, імхо.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

На сайті сервера з"явилось відео моментів гри.

або можна на ютубке

Спасибі... Поржав з відєви :)

З ігрових моментів найбільше вразив фарм АК персами в S грейді :g05:

Нажаль решта роліка була надто "в милі" від специфектів і крім того що на серваку є покупний епік нічого роздивитись не вдалось :lol:

Опубліковано

понимаю , старичков с х10, и х1+ ну да, это пвп сервер. ну и что ? Да там есть дополнения, и ? людям нравица,

Опубліковано

Вощет про сервак не було сказано ні слова.

Мова йшла про мувік лише.

АК вспомнилась як єдиний біш менш норм момент хоча і несуразний як на мій погляд. Хіба тяжко зробити ролік з фармом баюма ? Він набагато більш фотогенічний.

Решта роліка занадто перегруженна невнятними специфектами і того нічого там не ясно і негарно. Особливо провальний "момент з водолазним скафандром" на другій хвилині роліка.

Кінець же взагалі вершина бидлоюмору і провокація на хохлосрач

ЗІ Попробую предположить: автору від 11 до 14 і це його 3тя робота з редактором. Я неправ ? )

Опубліковано

Сіля ), я нічого не маю проти ) Просто якби ти знав шо робиться на сервері,і кого краще фармить , ти б не писав про баюма)

Опубліковано

Я ж не конкретно про баюма і фарм...

До чого тут те що робиться на серваку і кого краще фармить?

Я про рівень режисури говорив.

Баюм, тарас, валік, да навіть та ж фрінта набагато цікавіше смотряться в відяшках. Да і мова взагалі не про то адже як я вже писав - це єдиний момент який дійсно біш менш в тєму получився.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Сервери з С4 навіть вже не мають більше 100 онлайна (дивлячись по л2топу). Тому немає смисла опускатись нижче Інтерлюда. Ще краще було б поставити Грацію Фінал, але це дороге задоволення

Опубліковано

Фішка в тому, що серверів С3 я особисто не знаю, але на мою особисту думку С1, С2, С3 - були ідеально збалансовані, навідміну від С4, Інтерлюдів же розсплодилось стільки, що гидко уже навіть це слово читати. Я знаю десятки людей, які часто говорять "вот би на С1-С3 поиграть". Все що було вище С3 воно якесь бездушне, а нові Грації це взагалі витвір брєда косоглазих, маленьких, трудолюбивих чєлавєчків. Надіюсь, що Тера вбє цей проект, правда буде це ще не скоро, це точно.

То я кажу, як людина, яка грала і на Фрі і на Франзі і на руофі.

Опубліковано

Фішка в тому, що серверів С3 я особисто не знаю, але на мою особисту думку С1, С2, С3 - були ідеально збалансовані, навідміну від С4, Інтерлюдів же розсплодилось стільки, що гидко уже навіть це слово читати. Я знаю десятки людей, які часто говорять "вот би на С1-С3 поиграть". Все що було вище С3 воно якесь бездушне, а нові Грації це взагалі витвір брєда косоглазих, маленьких, трудолюбивих чєлавєчків. Надіюсь, що Тера вбє цей проект, правда буде це ще не скоро, це точно.

То я кажу, як людина, яка грала і на Фрі і на Франзі і на руофі.

Тобі розповысти які класи рулили в яких хроніках ? )

Конєводи затєйнікі, лукарі наагібатори ітд ітп.

Не було ніколи в л2 балансу і не буде.

При такій кількості класів завжди будуть гімпи і нагебатєлі. (в кожному поновлені вони мінялись)

А в цілому жду Фрею. Дуже багато смачного і цікавого несе абдейт.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...