Перейти до змісту

С пгазником тавагисчі !


Ukrod

Рекомендовані повідомлення

А по якому поводу собсно празднік??

Якщо уважно роздивлятись приведене фото то напрошуються зразу кілька висновків:

1. Судячи з виразів фейсів Леніна та Сталіна вони тут гості, це не їхнє особисте свято, а в очах дєдушкі Ілліча читається навіть неприхована заздрість пролетаріату. По позі в який стоїть вождь добре читається що за спиною він тримає ніщо інше як велику ДУЛЮ! Якби автор витвору малював серію зображень (капіталісти називають це коміксом) то на слідуючому малюнку Ленін однозначно мастив би Маркса дулею по пиці.

2. Найбільш козкуто почуває на святі себе Маркс, за сумісництвом ідейний вдохновітель марксизму. Але тут напрошуються знову декілька варіантів: або віт оттопирив тальці на руках через те що в ного сама крута кепка, або він єдиний в кого є не тільки червона а й біла рубашка, або він вросто по-тупому косить під торшер

3. Самою пофігістичною персноною на цьому епічному полотні є фігура Феді Кастро. І разом з тим не менше Маркса наштовхує на безліч варіацій тлумачення:

- Кастро позує для скульптора Церителі який в свою черху ліпить пам’ятник колхознику та колхозниці

- Кастро потратився на дорогу з Куби на пролетарське паті, і зараз звертається до оточуючих "памагітє хто чим може, я не мєсний!!!"

- Кастро перебрав алкоголю та пританцьовуючи наспівує "Я танцую пьяный на столе"

- Кастро проголошує до Буша "Якщо Штати не припинять блокаду Куби то я ошпарю кип’ятком цього китайозу!!! Алах акбар!!!"

Але достеменно зрозумуло одне: Фідель дуже одіозна та непересічна постать у світовій політиці і всі його вчинки можна трактувати бескінечно...

Якогось біса автор приплів сюди великого кормчего Дзян-Дзи-Міня, але цей персонаж може бути і Кім-Чен-Іром і Мао-Дзе-Дуном, всерівно в них крім букв в іменах немає зовнішньо ніякої різниці. Я нього навіть не буду описувати, оскільки ще до того як я закінчу свій опис від вже безжально буже ошпарений Фідельом. А як відомо нема Дзедуна - нема проблеми.

Важливе місце в композиції посідає графіті на стіні на задньому плані. Там видно зображені персонажи намалювали комуністичну свастику та дві полоски з реклами "Білайна". І саме в цю мить споглядач цього шедевру розуміє що панорама зображає святкування пролетаріатом дня малюнків на асфальті!

Так піднімемо ж свої келихи!

(хор тричі співає Алілуя)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...