Перейти до змісту

Попробуй выйти из комнаты )))

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

вышел - код сейфа 1994 =)

Гугл рулит ))

Не я ещё в Пятницу ети комнаты попроходил )))) - с сейфом парился я и ещё 4 знакомих (оочень долго парились) :)

У кого не получаеться - ПРОДАМ ХОМКУ ДЛЯ СЕЙФА :)

Опубліковано

подёргай шторой.. выпадет ещё кольцо

и метал стик в кровати(поднимаешь подушку и клапаешь по левому верхнему краю матраса)

Опубліковано

кольця тра в красну коробку вставляти

туда же стік, потом відкрити коробку всавити батарейку і касету і мона кіно подивитись

а як з комнати вийти?

ага уже роздуплив: тав во время кіна показують звьоздочкою де сейф знаходиться

Опубліковано
фсё... откуда код к сейфу взяли?

хОМкА РУЛЕЗ :)

перепробивал все цифри с сайта которий там откривался, (даже переводили ИЕРОГЛИФИ там есть :) ) а потом как всё зделали - на форуме ёпт нашли код )))))

Опубліковано

туда же стік, потом відкрити коробку всавити батарейку і касету і мона кіно подивитись

а як з комнати вийти?

там тип показывает крестиком точку.... ждешь до конца фильма... потом нажимаешь(я 3 раза) на эту точку. и увидишь сейф)

Опубліковано

Червону кімнату пройшов, (давно)

Голубу пройшов,(давно)

Зелену пройшов,(давно)

Білий гараж поки не вдалося, (поки що) тому хто пройде кімнату з МАПЭДОМ памятник нерукотворний побудую.

Опубліковано
[хОМкА РУЛЕЗ :)

перепробивал все цифри с сайта которий там откривался, (даже переводили ИЕРОГЛИФИ там есть :) ) а потом как всё зделали - на форуме ёпт нашли код )))))

я заходил на сайт что написан на бумашке... но нету у меня шрифтов(((..

а зачем коробка от СД я не понял...

• Адміністратори
Опубліковано

а як з комнати вийти?

Когда смотришь кино (дождатся до конца) там будет крестик, после кина клацаешь на крестик и появится сейф. код знаешь, в сейфе отвертка, отверткой на ручку двери, и выходишь...

Опубліковано
Білий гараж поки не вдалося, (поки що) тому хто пройде кімнату з МАПЭДОМ памятник нерукотворний побудую.

ссылку дай...

Опубліковано
Червону кімнату пройшов, (давно)

Голубу пройшов,(давно)

Зелену пройшов,(давно)

з Мапедом десь бачив - пройшов хтось... буду на роботі гляну на форумах

Опубліковано
а зачем коробка от СД я не понял...

Вона пригадіца в слідуючій кімнаті

ссылку дай...

сама оригінальна ссилка на всі кімнати від виробника:

http://www.fasco-csc.com/index_e.php

Рекомендую перед гаражом з мапедом розім’ятись в зельоній та синій кімнатах. Удачі! :)

з Мапедом десь бачив - пройшов хтось... буду на роботі гляну на форумах

Та проходження кимось з тирнету я і сам маю, я кажу про те що хоца самому допетрати... по бумажці втрачається увесь кайф

А семе обідно те шо з того сайту просто неможливо вицарапати ті флешки. І всі кімнати крім червоної можна проходити лише з сайту. Я вже перепробува всі відомі способи вишкрябування флешки, і тупим копіфпастом з кешу і спиціальну програму флеш-вишкрябувалку виковиряв в інтернеті - всеодно сохраняти сохраняє а грати фіг - каже іди на сайт... сцука.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

фсё... откуда код к сейфу взяли?

хОМкА РУЛЕЗ :blink:

перепробивал все цифри с сайта которий там откривался, (даже переводили ИЕРОГЛИФИ там есть :glare: ) а потом как всё зделали - на форуме ёпт нашли код )))))

В предметах, на бумаге есть сцылко. по той сцылке ходи, там и есть 1994

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...