Перейти до змісту

Янукович пообіцяв відібрати Героя у Бандери та Шухевича

ursa

Рекомендовані повідомлення

Президент Віктор Янукович обіцяє до Дня Перемоги скасувати укази про присвоєння Степану Бандері і Роману Шухевичу звань Героя України.

Про це він сказав на спільній з президентом Росії Дмитром Медведєвим прес-конференції в Кремлі, повідомляє УНІАН.

«Що стосується указів Ющенка – вони дуже резонансні. Звичайно, ці укази не сприймаються ні в Європі, ні в Україні», - сказав Віктор Янукович.

При цьому він нагадав, що Європарламент «не випадково звернувся до нового керівництва України» щодо скасування указу президента Віктора Ющенка про присвоєння звання Героя України Степану Бандері.

«Є процес правовим і політичний - і Україна його проходить. І це рішення буде прийняте до Дня Перемоги», - сказав Янукович.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чем бы дитя не тешилось....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это о Ющенко? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это о Ющенко? :)

Це можна сказати про обох....хоча про Яника ще рано судити..

Як кажуть лікарі"Вскритие покажет"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А все-таки гарно звучить:- Кавалер ордену "Залізний хрест", Оберштурмбанфюрер СС, Герой України - Роман Шухевич.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А все-таки гарно звучить:- Кавалер ордену "Залізний хрест", Оберштурмбанфюрер СС, Герой України - Роман Шухевич.

дані перевір чи шо...серед кавалерів немає прізвища Шухевич..та й із званням визначись. на сайті ПР його он гауптштурмфюрером називають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дані перевір чи шо...серед кавалерів немає прізвища Шухевич..та й із званням визначись. на сайті ПР його он гауптштурмфюрером називають

"В мундирах СС" - автор В. Верещак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби учились так як треба...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"В мундирах СС" - автор В. Верещак.

біжи, мальчік, далі пасись на сайті Єдінає Атєчєство :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби учились так як треба...

Доречі освіта в мене найкраща в світі, тому що отримав я її ще за Радянського Союзу. І саме тоді я добре навчився відрізняти пропаганду від правди. Нажаль з тих часів мало що змінилося в плані агітації та пропаганди. Колись вона була Радянсько - Комуністична а тепер Націоналістично - Нацистська. Але ні та, ні інша мені не подобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, не навчився:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і не навчиться, доведеться сприймати як явище.

Доречі словосполучення "Націоналістично - Нацистська" це ахинєя.

Зараз в нас "олігархізм", а фашизмом, і що смішніше "націоналізмом" лякають різніх ідіотів щоб голосували як треба.

Тому що націоналізм об"єднає, а об"єднана група це декому страшно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі освіта в мене найкраща в світі, тому що отримав я її ще за Радянського Союзу. І саме тоді я добре навчився відрізняти пропаганду від правди.

Якесь протиріччя закралося у фразу яка сама по собі вже попахує результатом пропаганди.

З.І. Так, освіта була значно краща ніж зараз, але не найкраща.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нацизм

— первоначально это слово понималось как сокращение термина «национал-социализм», при этом такое сокращение имело очень серьёзные цели. Ведь до начала Великой Отечественной Войны, Третий Рейх не был врагом СССР, более того, это государство скорее воспринималось как союзническое.

На то, что оно вело войны по всей Европе, в СССР смотрели с некоторой беспечностью. А дело было и в том, что и в Третьем Рейхе, и в СССР был социализм. В первом — национал-социализм, во втором — интернационал-социализм. Но суть одна — декларировалось социальное государство, а такие государства не могут быть врагами.

Когда же армия Третьего Рейха вероломно перешла границы СССР, советскому агитпропу необходимо было решить задачу по дискредитации политического строя Германии. Так и возникло сокращение — «нацизм», к которому потом добавился термин «фашизм» в его неправильном понимании. И, таким образом, воевавшие бойцы Красной Армии уже бились с нацистами и фашистами, но никак не с социалистами.

После окончания Второй Мировой Войны термин «нацизм» стал расхожим ярлыком, более того — синонимом таких слов, как «ксенофобия», «национализм», «шовинизм», «фашизм». Все эти слова получили абсолютно негативную коннотацию, что позволяло использовать их для очернения политических противников.

Сегодня под нацизмом можно считать преступную идеологию, при которой представители одной нации считают вполне естественным паразитировать или захватывать ресурсы у представителей другой нации на основании только национальной принадлежности.

В условиях российской действительности под нацизмом можно понимать создание этнических преступных группировок на территории проживания коренных народов, занимающихся террором мирных жителей, торговлей наркотиками, разбоем, изнасилованиями и другими преступлениями . См. также: национализм, национал-социализм, неонацисты, расизм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До покі нам будуть писати нашу історію сусідні держави ми не будем мати власної!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович - це діагноз!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович - це діагноз!

Правила розділу:

3. не флудити

4. старатись не відходити від теми

5. не ганити на Україну, її державність, символіку, президента

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одна зі сторінок історіїї. На першому фото Шухевич (другий з ліва).

post-3366-1267944613_thumb.jpg

post-3366-1267944709_thumb.jpg

post-3366-1267944721_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шухевич не погано получився. молодець

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони всі в парадній формі УПА :D :D :D

лінк

Мдаааа... Дякую тобі, Боже, що в мене не було радянської освіти :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони всі в парадній формі УПА :D :D :D

лінк

Мдаааа... Дакую тобі Боже, що в мене не було радянської освіти :D

Romich ти класно підмітив за освіту :0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, як в школі викладачі української історії пояснюють учням, що вчора ці люди були ворогами, сьогодні герої, а завтра знову стануть ворогами українського народу (Бандера, Шухевич)... і ці реалії змінюються на абсолютно протилежні всього навсього через якісь укази президентів, ну так ж не можна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хіба Шухевич вистрілював москалів в уральських горах? Всі кажуть, що в Карпатах. А якого милого робили москалі в Карпатах, в Афганістані, Чехії, чи америкоси у В'єтнамі, Іраці. І чи можна назвати в'єтнамця фашистом тільки через те що він вбивав американців на своїй землі з москальського калаша? Чи іракця якомувони зруйнували країну. Чи грузина в якого забрали третину країни. Чуваки у вас не та орієнтація мозгів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сорі за офтоп, а які фашисти були фіни, от були потвори, скільки гади народу перебили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BARAKUDA тим дітям напевно смішно, думаю що покоління яке народилось після 1991 року вже не може себе ототожнювати з Росією і СССР. А значить борці за Україну будуть важливішими за борців за СССР.

romaxa11 це все очевидно якщо почати розглядати Україну як незалежну з вільними людьми. А якщо розглядати як Окраїну Росії, то звичайно що Шухевич хотів у людей забрати світле майбутнє яке всі "добровільно" будували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...