Перейти до змісту

Україна має талант

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Только что по СТБ показывали Луцких ребят с оригинальным выступлением. Музыка + льющаяся вода + песня. Классно, мне понравилось :) Прошли кстати в следующий тур. Молодцы.

Опубліковано

так ) Вода круто відіграла

отакий схожий виступ був на їхньому сольнику в Луцьку цього літа

гарна музика

Опубліковано

Класна команда, чудовий виступ - не зрозумів лише одного чому солістка переходила на російську мову при спілкуванні - наче вони в Австралію виїхали на конкурс.

чекаю з нетерпінням  їх виступ у другому турі

Опубліковано

Ну він явно перебільшує

Відійшла від справ більша половина учасників, а сам Колос переключився на Фіолет і Форпости.

ВОДА під формат такої музики не підходить (і слава богу), от, і видно видають бажане за дійсне :)

Все одно "двигун" гурту - Оля.

Опубліковано
[А дєвочко у них емо чи просто істєрічка?

А тепер навіть емоції не можна проявляти просто так, бо получиш клеймом, так?

Опубліковано
[А дєвочко у них емо чи просто істєрічка?

А тепер навіть емоції не можна проявляти просто так, бо получиш клеймом, так?

Емоції повинні бути доречними, а битись в екстазі об підлогу в колисковій це — недоречно і дивно. Чогось таких питань під час виступу, наприклад, SlipKnot не виникає.

Опубліковано

По-моєму, емоції якраз нікому нічого не повинні. Цим ми і відрізняємось від лобатів.) Але це моя суб’єктивна думка.

Опубліковано

SunSeth, тобі загалом важко догодити, але в даному випадку причепився аби причепитися :)

Кожен відчуває музику по своєму, що вже казати про виконання, а тобі все аби похєрити :)

Опубліковано

мене заводить те що всі ці передачі скопійовані з Європейских каналів - це типу норм., вроді "Хто проти блондинок" і "Поле Чудес" не бачив, але "Україна має талант" , "Танці з зірками", "Граєш чи ні", "Хто хоче стати міліонером" і певне ще якісь там є... все під копірку, даже музичка і положення камер ідентичні...

Опубліковано
SunSeth, тобі загалом важко догодити, але в даному випадку причепився аби причепитися :)

Кожен відчуває музику по своєму, що вже казати про виконання, а тобі все аби похєрити :)

хочу хєрю, хочу хвалю, як і будь-хто.

Опубліковано
Відійшла від справ більша половина учасників, а сам Колос переключився на Фіолет і Форпости.

А хіба Колос був учасником групи? Мені здавалося, що ні ;)

Опубліковано

А хіба Колос був учасником групи? Мені здавалося, що ні ;)

Він був їхнім адміністратором і організатором концертів

Опубліковано
мене заводить те що всі ці передачі скопійовані з Європейских каналів - це типу норм., вроді "Хто проти блондинок" і "Поле Чудес" не бачив, але "Україна має талант" , "Танці з зірками", "Граєш чи ні", "Хто хоче стати міліонером" і певне ще якісь там є... все під копірку, даже музичка і положення камер ідентичні...

це ж куплені готові формати, і ніхто цього не скриває. купівля формату передбачає і дотримання багатьох стилістичних і організаційних вимог

Опубліковано

Грають класно, але гадаю, що вони не матимуть комерційного успіху. На нашій естраді без трясіння сідницями бабла не нарубаєшь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...