Перейти до змісту

Підкажіть бібліотеку

Axel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Загалом, хочеться взнати думку форумчан стосовно кращої бібліотеки у Луцьку.

Сам був кілька років назад, зареєстрований, в одному з філіалів на Конякіна, та по Молоді.

Зараз постало питання щодо вибору бібліотеки, тому хочу у вас запитати, яку бібліотеку ви мені порадите у плані вибору класики художньої літертури 19-20ст. Головною вимогою є якомога більша кількість книг українською мовою.

Опубліковано

Центральна міська бібліотека, що по вулиці Декабристів, 25 (біля ЗОШ №17)  маловідома, тому що знаходиться не в густо населеному районі. В плані сучасної літератури українською мовою: працівники слідкують за новинками і стараються закупляти книги актуальних авторів. Окрім того,  там одне з найкращих бібліотечне обслуговування. Бібліотекарі зацікавлені в своєму читачеві. 

Опубліковано
мені здається, що наукова бібліотека завжди була лідером.

по кількості книжок та переліку літератури - однозначно....

Опубліковано

але про привітне ставлення до читача там мало хто знає...

Опубліковано

але про привітне ставлення до читача там мало хто знає...

в деякій мірі - монополісти, однако...

Опубліковано

Питання до користувачів вище згаданої наукової бібліотеки,- наскільки багато там книжок художньої літертури на українській мові ?

Опубліковано

ІМХО "шкільної" класики достатньо. Але сучасної української літератури не густо. Принаймні коли останній раз користувався абонементом було саме так. Читальні зали то зовсім інше, з точністю до навпаки буває. Одним словом, каталог рулить. ))

Добавлено пізініше. Всі, хто каже про "совкове" обслуговування цікавились, як організовано все принаймні у "науковці" Львова? Або в бібліотеці імені Вернадського? (ТЕХНІЧНІ деталі прохання не коментувати, гроші не ті, я лиш про організацію і персонал)

Опубліковано

Бібліотека ВДУ: є майже всі українські новинки, книги постійно поповнюються. Років 5 назад були завезені з відомих російських бібліотек унікальні книги... є відділ рідкісної літератури (там можна навіть побачити перший випуск "Кобзаря"). Абонементом мають право користуватись лише студенти ВДУ. Всі інші відділи (читальні зали і тому інше) доступні всім охочим. Потрібно лише сплатити певну суму грошей, видається абонемент на 1 рік. З читальних залів можна було виносити книги, сплативши при цьому гроші.

Опубліковано

Підтимую sezamka. У напрямі сучасної української лтератури бібліотека ВНУ є однією із найкращих та "найсвіжіших" )) Також можна зайти у Юнацьку бібліотеку(біля Св. Троїцького собору) там, думаю, тж повинен бути непоганий вибір...

Всі, хто каже про "совкове" обслуговування цікавились, як організовано все принаймні у "науковці" Львова? Або в бібліотеці імені Вернадського? (ТЕХНІЧНІ деталі прохання не коментувати, гроші не ті, я лиш про організацію і персонал)

За Львів не скажу не бував там, а от у вернадського і організація і персонал на хорошому рівні. Причому говорю це абсолютно відповідально, оскільки останнім часом буваю там по декілька разів на рік.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...