Перейти до змісту

Сгорело видео...

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всем привет!

Прошу знающих, помочь разобраться:

Сгорело видео

post-4557-1267087846.jpg

1.

post-4557-1267087902.jpg

2.

post-4557-1267087997.jpg

Видяха сгорела под час игры. (Симс 3)

Комп подключен к сети через безперебойник.

В доме есть немалые перепады напряжения.

Меня интересует что именно сгорело (за что сгоревший кубик отвечает))), возможные причины, и выбрасывать ли ее на помойку или кому то она может сгодится для деталей?

В данный момент сижу на интегрированной

И не получится ли так, что я поставлю новую, и в скором времени придется продолжить эту тему только на примере другого тоже печеного девайса...)

Спасибо!

Опубліковано

Выбрасывай, или отдай на запчасти. Судя по последнему фото там выгорело пару слоев платы. Такое ремонту уже не подлежит.

Опубліковано

трансформатор похоже ... жестяк.. интересно как ето так получилось? електро-сварка у соседей?

возьму на запчасти за пиво .. собственно кулер нада :)

Опубліковано

а шо в таком случае из под него текло ? текстолит чтоли .. хм...

топикстартер - будеш менять на пиво - стукай в пм (меня интересует кулер)

Опубліковано

У нас уже две таких, asus 8600gt, проработали в районе двух лет, одна полыхнула раньше, на "Медии" вместо этого резистора припаяли катушку проволоки, проработала месяц, после чего ее постигла та же участь. Недавно принесли еще одну такую; еще работает, но кондюки вокруг повспухали и корпус резистора начал трескатся. Хз от чего они так вдруг.

Опубліковано

Робяти та не гоніть пурги.

Якій трансформатор.

Звичайний фільтр опором R68 Ом.

Звичайна хвороба для цих карт.

Перегрів, збільшення опору в місці пайки, як наслідок відвал оного з усіма витікаючими наслідками.

80% що нормальному ремонту непідлягає і іде на запчастини. Хоча можна спробувати і підняти ( були преценденти)

Не факт що вийшов з ладу лише дросель R68? Міг потягнути і стабілізатор живлення за собою.

Опубліковано

Ти глянь на те фото (останнє), там же паро шарів текстоліту вигоріло. Який ремонт? Крім того, воно ж, коли коротило, 100% шо випалило всьо на тій нозі, яка коротнула. У мене таких валяєццо до десятка, ні одна не піднялась, назважаючи на мікроскопи і пайку. Селяві.

З.І. Про транси то позабавило ) Доречі, в багатьох відахах ті фільтри часто сюрчать )

Опубліковано

Якось так багато останнім часом чую про вийшовші з ладу карти nVidia, і не пригадую жодного випадку останнім часом виходу з ладу карт ATI. Хоча порівнював сьогодні свою GeForce GTX275 і в дітей Radeon HD 4870 -- останній навіть при "офісній" роботі набагато більш гарячий, реально нагрівається так що в руки пече.

Опубліковано

Вихід із ладу NVidia зачасту зумовлений великим потенціалом розгону у даних картах (ТОР моделі). А ще, впевнений, що половина із них Asus. Тому наступна моя відеокарта і стала Gigabyte.

Опубліковано

краще б не писав під час якої гри,від неї не тількі відяха може згоріти :)

ні,але якщо серьйозно,то відясі вже нічим не допоможеш.

Опубліковано
Вихід із ладу NVidia зачасту зумовлений великим потенціалом розгону у даних картах (ТОР моделі). А ще, впевнений, що половина із них Asus. Тому наступна моя відеокарта і стала Gigabyte.

Сумніваюся, що проблема в тому Asus чи не Asus, в мене була Gigabyte і також вийшла з ладу, причиною був перегрів

Опубліковано
У нас уже две таких, asus 8600gt, проработали в районе двух лет
- эта тоже два года свое отработала по полной програме, и вот в начале третьего канула в небытие... от силы три месяца в руках нового хозяина и фуууххх.... вот как иногда выходит у себя работает, все гуд, а перейдет в другие руки начнет выбрасывать такие номера что хоть в глаза потом не смотри...)))

Всем кто помог пролить хоть немножко света на данный вопрос огромное спасибо!

Тема закрыта.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...