Перейти до змісту

Янукович стал президентом. Зал аплодировал стоя

BACbOK

Рекомендовані повідомлення

цей спосіб краще "Принцип Кондорсе"

І поле для фальсифікацій набагато більше ;)

Навряд чи ми до такого дійдем :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь

у меня аж мозг роспух! кондорсе толково излагает!!! действительно мы получается голосуем за екстремумы- половина ненавидит одного кандидата , а другая половина второго .. при етом есть третий который относительно никого не напрягает ( как тигипко в етот раз) - так вот если бы подсчет был ранжирный, по принципу кондорсе то и победил бы середнячок , и потрясений социальных былобы поменьше!

теория множеств рулит ! :)

тоесть примерно так :

A>C>B 40 голосов

B>C>A 50 голосов

A>B>C 10 голосов

- по мажоpитаpной системе победитель - А (50%), а ранжирный - С ... прелесть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли 5 років тому інавгурували Президента Ющенка - мені це теж не подобалось і я вважала, що Президент якого призначив суд є не зовсім легітимним. Але я мусила з цим миритись і визнавати, що Віктор Андрійович є таки дійсним і правочинним главою нашої держави.

Тепер Президентом обрано Януковича. Подобається це кому чи ні, але за нього віддали голоси наші співгромадяни. Більшість. І це визнав увесь світ. Я би радила опонентам змиритись з цим фактом, .

Як регіони нагло сфальсифікували в 2004, так зараз і в 2010 році... Тільки тоді був суд, були факти і був вирок... А тепер ПР хватило мізків все це спланувати більш витончено.

Особисто з цим позорощем миритися не збираюся - це рабська риса.

Наша держава повинна мати достойного президента - освіченого, розумного, з зразковими моральними якостями... А це... наділи на корову сідло... Ганьба!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як регіони нагло сфальсифікували в 2004

ты до сих пор веришь в сказки... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як регіони нагло сфальсифікували в 2004

ты до сих пор веришь в сказки... :)

тоесть карусели печеньки и прочее ето всё ораньжевые выдумки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о как, ну просвяти убогих, как же против паровоза можно... очень интересно.

Наша держава повинна мати достойного президента - освіченого, розумного, з зразковими моральними якостями...

сказок "Діда Панаса" наслушался с "отака х** малята!"? и кто ж это у нас такой достойный из кандидатов был, что соответствовал твоим идеалам?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наша держава повинна мати достойного президента - освіченого, розумного, з зразковими моральними якостями...
чекайте, чекайте, я ще не готов! :) потерпіть трішки... та і 35 мені ще нема...

хай поки буде Вітя, народ його обрав, значить народ достойний такого обранця при умові, що вибори пройшли демократично

а вони пройшли демократично, хоч і є нюанси, це вже прогрес для України

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Медвед вообще уже офигел

Вступающий сегодня в должность президента Украины Виктор Янукович попал в чрезвычайно сложную ситуацию. Суд по иску Юлии Тимошенко завершился скандалом, позволяющим Януковичу возглавить страну де-юре, но де-факто оставляющим под вопросом его победу на выборах. Сомнения половины общества в легитимности нового президента подогреваются российской стороной.

В частности, президент Дмитрий Медведев на днях подписал указ о проведении 9 мая парада Победы в Севастополе, чем поставил украинского президента перед сложным выбором: либо сразу признать свое подчиненное положение по отношению к другому государству, либо ввязаться в крайне опасный политический скандал.

(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...До речі, Сергій Льовочкін - це "починатель" кризи Промінвестбанку, яка, в свою чергу, розпочала кризи по долару у вересні 2008 р. та банківської системи України...

От виявляється хто винен. Друг ти нам очі відкрив. Пиши докторську по цьому питанню, такого тлумачення ще не чули світлі голови економіки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоесть карусели печеньки и прочее ето всё ораньжевые выдумки?

игра была равна, играло два гавна...(народный фольклер) :)

на востоке было все тоже, что и на западе, только на востоке (Украины) народа живет больше, потому и к ним ушла "перемога"...

на последних (этих) выборах, тимоха явно "приписала" себе лишних процентов 6, поэтому и была разница между экзитполами и "реальными :) " результатами. только этого оказалась мало... а рЫгионам было не выгодно затевать расследование, т.к. они все равно "перемогали"...

таковы реалии выборов "по украински".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а куда ти дінешся?

1. Будеш миритись з тим що є 5 років (ну або до імпічмента чи похорон)

2. Втечеш з країни?

3. Наймеш Killera, або спробуєш сам..? :D

4. Повісишся? :lol:

ще є варіанти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MEDAL.jpg

В честь инаугурации Виктора Януковича выпустят памятную медаль.

Об этом рассказал руководитель протокола Виктора Януковича Юрий Ладный.

– Был разработан и передан Национальному банку Украины эскиз новой памятной медали. Изготовление этого знака занимает более месяца. Но специалисты Банкнотно-монетного двора работали, что называется, не покладая рук и успели изготовить первую партию инаугурационных медалей к 25 февраля, – заявил Ладный.

Напомним, первая инаугурационная медаль в Украине была выпущена в 1999 году в память о вступлении в должность президента Украины Леонида Кучмы. На аверсе было изображено факсимиле Леонида Даниловича, на реверсе – фасад Мариинского дворца. Тираж этой монет был 1000 штук.

Виктор Ющенко продолжил эту традицию. Правда, тираж его инаугурационной монеты был в два раза больше – 2000 экземпляров. При этом Виктор Андреевич украсил монету собственным портретом, а также символами оранжевой революции.

К слову, эти медали не предусмотрены для свободной реализации. Хотя на коллекционном рынке их можно найти, причем стоимость таких медалей колеблется от 300 до 800 долларов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім незмирившимся і зганьбленим.

"Як правильно боятись Януковича". http://www.telekritika.ua/otar_col/2010-02-11/51053

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...До речі, Сергій Льовочкін - це "починатель" кризи Промінвестбанку, яка, в свою чергу, розпочала кризи по долару у вересні 2008 р. та банківської системи України...

От виявляється хто винен. Друг ти нам очі відкрив. Пиши докторську по цьому питанню, такого тлумачення ще не чули світлі голови економіки.

Шановний, будьте толерантніше і не провокуйте на офф-топ.

Тепер по суті пояснюю. Ініціатором атаки (смс-ки клієнтам банку, неправдиві повідомлення про фінстан банку та про нібито неповернення депозитних вкладів банку) на Промінвестбанк був Льовочкін. Підконтрольні йому структури розпочали цей чорний піар. Але сталося не так як гадалося. В певний момент ситуація у Льовочкіна вийшла з-під контролю і як усім відомо банк купили росіяни та брати Клюєви.

Крім того, я мав на увазі, що ситуація з Промінвестбанком стала каталізатором подій в Україні у вересні 2008 р. та тільки ще більше підігріла паніку та ажіотаж.

На наступний, Zeuss, раз свій стьоб заховайте подалі. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[Оффтоп]

Smith

Шановний навчіться висловлювати думки, і те що Ви маєте на увазі так, щоб потім не було двохзначних трактовок. Цитата взята з оригіналу, без редакції. Тепер перечитайте цитату ще раз, а потім те що Ви мали на увазі і порівняйте.

Щодо стьобу, у нас поки свободу вільно виражатись не відмінили. І на форумі гуляє цікафа фраза:

Не вказуйте мені що робити, і я не буду казати куди Вам іти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПРИСЯГА ПРЕЗИДЕНТА

Я поведу базар предметно - Продуйте вуха, пацани!,

Я нині вирішив конкретно балотуватись в Пахани.

І, круто взявшись за цю справу, (навіщо ж гнати порожняк?)

Я вже зробив свою пред 'яву у найверховніший сходняк.

А там братки богують наші, й сказали так мені вони: -

Ти вже відсидів на параші - пора виходить в пахани!

Я волю кодла поважаю — не сука ж я і не фуфло.

Жить по понятіям бажаю, я ж не якесь там западло...

І як хазяїн у законі, коли прийде моя пора,

Я наведу порядок в зоні, тож начувайтесь, фраєра!

Готуйте памперси, прокладки, і язики всі на вузли !

Вам вийдуть боком ті порядки! Запам 'ятайте це, «казли»!

Кінчайте Ваші теревені, про мову і традицій хлам:

Гутарить будете по фені - кажу це як проФФесор вам!

А гімном зони буде "Мурка ", в натурі, пісня — вищий клас,

Напам’ять знає кожний урка, це - справжня класика для нас!

Заживем ми всі красиво за общаковським казаном...

Скоріш би вже одержать ксиву, про те, що став я паханом.

Хто ще на нарах - тим халява, заждіть, ще трішечки орли:-

Я написав уже маляву, про те, щоб волю вам дали.

Тоді добряче побухаєм - на те вже бакси я припас –

А всі менти і вертухаї підуть лакеями до нас !

Прийму присягу перед людом: на кодекс руку покладу,

Скажу два слова : "Сука буду!" І від яйця вже не впаду!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о как, ну просвяти убогих, как же против паровоза можно... очень интересно.

сказок "Діда Панаса" наслушался с "отака х** малята!"? и кто ж это у нас такой достойный из кандидатов был, что соответствовал твоим идеалам?

а куда ти дінешся?

1. Будеш миритись з тим що є 5 років (ну або до імпічмента чи похорон)

2. Втечеш з країни?

3. Наймеш Killera, або спробуєш сам..?

4. Повісишся?

Взагалі то малось на увазі трохи інше, шановні : достатньо мати свою громадянську позицію, зокрема по відношенню до особи президента та його діяльності .

В даному випадку я вважаю особу Януковича абсолютно непридатною для обіймання такої посади, тому нічиї заклики "змиритися" не переконають мене, що все наразі добре.

Іншими словами (щоб дійшло) - не миритися - значить не погоджуватися.

Щодо інших кандидатів та ідеалів - якби та ж ПР висунула іншого кандидата ( а в них достатньо людей, які мають мізки і не мають кримінального минулого, можуть два слова до купи склеїти і т.д.), то можливо зараз ми з вами не дискутували в подібному ракурсі... А так - які виборці, такий і президент... Тіштеся!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[Оффтоп]

Smith

Шановний навчіться висловлювати думки, і те що Ви маєте на увазі так, щоб потім не було двохзначних трактовок. Цитата взята з оригіналу, без редакції. Тепер перечитайте цитату ще раз, а потім те що Ви мали на увазі і порівняйте.

Щодо стьобу, у нас поки свободу вільно виражатись не відмінили. І на форумі гуляє цікафа фраза:

Не вказуйте мені що робити, і я не буду казати куди Вам іти.

Перепрошую за офф-топ.

Відповідати на це все більш обгрунтовано не бачу сенсу. Тільки скажу: Из двух ссорящихся виновен тот, кто умнее.

Якщо хочеться поспілкуватися більш конкретніше, пишіть в лічку. Все - дискусія закрита.

Перепрошую за офф-топ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отак краще

гріх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В частности, президент Дмитрий Медведев на днях подписал указ о проведении 9 мая парада Победы в Севастополе, чем поставил украинского президента перед сложным выбором: либо сразу признать свое подчиненное положение по отношению к другому государству, либо ввязаться в крайне опасный политический скандал.

Это уже действительно жестяк :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не миритися - значить не погоджуватися.

ну так расскажи как ты это будешь делать? Дороги в не положенном месте переходить, или на красный цвет, налоги может платить не будешь? как ты будешь конкретно не соглашаться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это уже действительно жестяк :mdr:

Перший тест ПреЗЗидента на "профнєпрігодность"... Знову "любі друзі", тільки в іншому вимірі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это уже действительно жестяк

"Атнюдь". Всього лиш констатація факту. Насправді, даний факт мене турбує менше всього. Ібо треба ліквідовувати причину а не бідкатись через наслідки.

ну так расскажи как ты это будешь делать? Дороги в не положенном месте переходить, или на красный цвет, налоги может платить не будешь? как ты будешь конкретно не соглашаться?

Так само як ваші "не соглашались" з президентом ющенко. Наприклад, саботаж його дій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ібо треба ліквідовувати причину а не бідкатись через наслідки.

прошу уточнить, кого ты ликвидировать собрался?

Медведева, Россию, Севастополь или еще чего?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...