Перейти до змісту

Нужен ли в Луцке трезвиватель aka вытрезвитель

Zevs_Isver

субж  

37 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

gg) :P

я проголосовав за "нужен", хоча не поняв про шо мова :)

хто поняв поясніть будь-ласка ^_^ хоча перемінити думку не зможу, бо вже проголосував :D

:)

Опубліковано

это заведение такое, куда демоны волокут изрядно перебравших соучастнечегов ^_^ спроси у папки, он наверняка в курсе, а то и бывал там (на экскурсии разумеется :)

ps. я тоже проголосовал за "нужен", так как возврат однозачно добавил бы культуры возлияниям

Опубліковано

У мене є інша пропозиція.

Гроші, що пішли б на створення закладу масового вилежування краще було б вкласти на спеціальні органи, які виловлять алкоголіків і бомжів, поселять їх в якогось типу бараках для виконяння виправних робіт.

А перебравшого інтелігентного дядька за одиничний випадок в витверезник волокти не дуже гарно виглядає. Таких додому тра відвозити.

Опубліковано

концлагерь для бомжей, алкашей и подобного сброда -- отличная идея, но вряд ли пройдет по причине так называемых "прав человека" (это когда существо с куриными мозгами имеет право стимулироваться орально-капельным путем до потери политической ориентации, а государство имеет право зарабатывать на ацкизе от продажи и рекламы стимуляторов дебилизма вышеупомянутых существ)

вот страховые союзы для выпивающих интеллигентных дядек - куда более интересная и реальная идея. легко организовывается по типу стрелкового клуба или прочего автоменьшинства вроде медстрахования. принцип : получаешь абонемент, платишь ежемесячный взнос (его можно заложить в стоимость напитков в баре), а за это имеешь право по предьявлению корочки "питейного клуба" быть доставленным домой бесплатно, скажем, в пределах области. ну и дополнительные права, скажем, на телефонный звонок жене, на утренний литр пива и все такое прочее. как идея?

Опубліковано

Shkoder, ідея супер :)

Проголосував "за", оскільки зараз це все добро везуть на приймальні лікарень, а навіщо їм це щастя ніхто толком пояснити неможе...

Опубліковано

прежде, чем голосовать "ЗА" надо подумать не в общем (типа городу лучше будет), а о том, как ты вечером будешь идти поддатый из гостей или бара, а тупые менты тебя схватят и потащат в вытрезвитель, а там или по голове настучат, или деньги с мобильником отберут, или и то и другое...

я против..

Опубліковано

Нада сто пудов =) а назвать - "Цирк" )))) и детишек приводить туда показивать им клоунов )))))

Опубліковано

Тієї зими я одного вже спасав: побачив як він за метрів 200 впав по центру дороги і лежить(його могла і машина роз'їхать), коли я прийшов, то він лежав собі з розплющеними очами... я думав, що це вже все. Але він очуняв, і трохи протверезів як я почав його піднімати.

А брат повертався від дівчини в 2 ночі, як тоді 20 градусні морози були, і теж натрапив, але не знав, навіть , куди його вести(пяного пацана до 20 років)... судячи з того як він лежав брат і пішов у тому напрямі... потім зустрів на дорозі жінку, яка виявилась його мамою. Тому тут все добре кінчилось.

Тому краще, щоб міліція вже додому привела, чи сам з витверезника прийшов живий і здоровий, ніж десь лежав на землі, чи вбився у під'їзді де нема лампочок... :jeer: Тим більше скоро зима, а п'яному так важко і впадло йти додому...., от вони і падають де попало як мухи.

Опубліковано

Мене тошнить від "совкових" підходів до будь-яких проблем людей.

Є конституція і права людини. Одне і друге суспільству і державі треба вчитись поважати.

Вважаю, що забирати таких людей з вулиць повинна медична служба. Це врятує здоровя і життя багатьом людям.

Як правильно уже було сказано, міліція поки що у нас, це орган насилля, з великими традиціями ще від Леніна-Сталіна і відповідно чекати від них допомоги людині неварто.

Можливо можна було б організувати підбір п'яних( в стані наркотичного сп'яніння) людей як пірозділ в межах єдиної служби спасіння.

Інша справа куди доставити людину, для діагностики та первинної інтоксиції від алкоголю...

Можливо це має бути відділення в наркодиспансері.

Якщо п. Кошелю здається, що можна заробити (зекономити для інших потреб медицини) якісь гроші, організувавши медвитверезник на госпрозрахунку, але мені здається його задача спочатку запропонувати місту розумну і людяну систему роботи з таким контингентом людей, а питання фінансування обдумувати коли уже буде запропонована така схема роботи.

Можливо в деяких моментах тут потрібні платні послуги. Але повинна бути окреслена вся система роботи, яка не повинна порушувати права людини і розписано, які послуги в цій системі платні.

Відтворювати рядянський медвитверезник недопустимо.

А інакше, на мою думку, заради самокупності медвитверезника будуть хапати на вулицях хоч трошки захмелілих людей у яких можуть бути гроші і з усіма "принадами" навя'язаного сервісу.

Опубліковано

Потрібно. Але щось на зразок гібридної служби міліція+медики (тобто і відкачати можуть і заспокоїти буйних). Тобто приємніше проснутися десь у ліжку і коли тобі допоможуть прийти в себе не за допомогою струї хол. води, а якимось алькапримом. За таке я готовий заплатити ту суму в 20-50грн. Але постає питання що наш народ не любить за таке платити ;)

Опубліковано

ты не понимаешь, это просто славянская тяга к приключениям. куда интереснее оказаться в трезвяке, попеть там песен, побуянить, получить по почкам, лишиться всей наличности и прочих нательных вещей, зато бесплатно. предусмотреть же такой поворот событий, как правило, не можем. надеемся "на авось", который такой же украинский, как и русский - что касается надежды на "пронесет", то тут нации едины :D

Опубліковано

Вважаю що потрібен, але закидувати туда вибірково

наприклад коли вже дійсьно лежить без свідомості і не може пояснити де живе

нажаль знаючи нашу міліцію туди напхають кого знайдуть

а варіант шкодера про страхування має певний сенс, інавіть, на мою думку досить життє-спроможній

не пробував якій-небудь страховій компанії його запропонувати?

Опубліковано

что касается трезвяка, то он не был ни бесплатным, ни ..каким!

по молодости шли с приятелем по Радянськой(она так тогда называлась) после пары бокалов пива... стоит бобик и ментяра меня за локоток - в него!Приятель не промахнулся, и за мной, мол я с ним... Куда вы его???

И садится в Бобик! Еле его тот мент выпхал!!!(это получается я более нуждался в "Вытрезвлении"? ... нет, в нем не нуждялся ни я , ни он! Просто вид у меня был пореспектабельней, чтоли)

Ну , провел ночку...Наутро позвонил отцу, чтоб припер...вроде как 28рублей.... за обслуживание...или что-то около...помню, что за те деньги можна было полночки погудеть гденить!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...