Перейти до змісту

небезпечний і надзвичайно цинічний шахрай

Scabiosa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Взагалі-то побирачів правильно можна називати "соціальними рекетирами", і ця думка має право на існування. Але "небезпечний" вважаю тому, що "воно" може створити прецедент до повного недовір'я і неспівчуття ближньому, що абсолютно суперечить духовним основам більшості християн і не тільки нашого міста. Таке зазіхання одного виродка на добрі прагнення (особливо старшого покоління, тих, хто відчував і знає ті справжні болі і відчуття) просто не може бути непокаране людьми і Абсолютом. Я прагну попередити, тобто зробити те, що мені доступне, а далі - вирішувати Вам.

Многа букаф. А я говорив про те, що "небезпечними" прийнято називати явища, які несуть загрозу життю чи здоров'ю. Поясню на прикладі: поклавши гроші на депозит, є небезпека, що банк збанкрутує, але ж ми не називаємо банки небезпечними, а говоримо - ненадійний банк. Тобто не всі явища, які несуть в собі небезпеку, ми називаємо небезпечними.

Опубліковано
Многа букаф.

Можливо. Але так думаю не лише я. Крім того, в собі впевнений, як і у первинності духу над матерією.

наприклад, свідчить навіть на форумі список "підтримав" цієї теми

А я говорив про те, що "небезпечними" прийнято називати явища, які несуть загрозу життю чи здоров'ю.

В кожного розуміння "небезпечний" різне. :) А мене от зазіхання на загальнолюдські цінності хвилюють не менше, як замах на життя.

Обкрадання людей, які в той час на поминках, абсолютно ідентичне по небезпеці суспільству і людям, як і дії описаного мною пройдисвіта саме зазіханням на те, що робить нас людьми, а не тваринами (поспати, пожерти, пот..ся, а де ж "любити свого ближнього як самого себе"?). А от "чистка квартири" тих, хто на концерті, то дещо інше, бо постраждалі клюнули на "халяву". А "халяви", як відомо (особливо із метафізичних поглядів), нема ніде і ніколи. За все щось і колись заплачено. Матеріально чи духовно.

От і описаний тут пройдисвіт на мою думку хоче перехопити те, що призначено нами Богу (можна сказати "страху смерті", "прагненню вивищитись над іншими" тощо). Це йому не вдасться, тому що Бог своє отримує все одно і нам воздасться. І пройдисвіт отримає. Раніше чи пізніше. І від людей, і не тільки :angry: .

P.S. Дискутувати на підняті тут проблеми можна в інших розділах. Особисто я тут далі висловлюватимусь лише по темі. Народ, не будьте байдужими до витівок пройдисвітів і як мінімум інформуйте та інформовані будьте!

Опубліковано
свідчить навіть на форумі список "підтримав" цієї теми

"підтримав" ще не свідчить, що всі згідні з твоїм формулюванням "небезпечний" ;). Я підтримую тезу, що ми повинні інформувати один одного, але не згідний вважати цього покидька небезпечним.

В кожного розуміння "небезпечний" різне. :)

Я говорив про загальноприйняте значення, позбавлене будь-яких релігійних, політичних чи інших ознак.

А мене от зазіхання на загальнолюдські цінності хвилюють не менше, як замах на життя.

Обкрадання людей, які в той час на поминках, абсолютно ідентичне по небезпеці суспільству і людям, як і дії описаного мною пройдисвіта саме зазіханням на те, що робить нас людьми, а не тваринами (поспати, пожерти, пот..ся, а де ж "любити свого ближнього як самого себе"?). А от "чистка квартири" тих, хто на концерті, то дещо інше, бо постраждалі клюнули на "халяву". А "халяви", як відомо (особливо із метафізичних поглядів), нема ніде і ніколи. За все щось і колись заплачено. Матеріально чи духовно.

От і описаний тут пройдисвіт на мою думку хоче перехопити те, що призначено нами Богу (можна сказати "страху смерті", "прагненню вивищитись над іншими" тощо). Це йому не вдасться, тому що Бог своє отримує все одно і нам воздасться. І пройдисвіт отримає. Раніше чи пізніше. І від людей, і не тільки :angry: .

P.S. Дискутувати на підняті тут проблеми можна в інших розділах. Особисто я тут далі висловлюватимусь лише по темі. Народ, не будьте байдужими до витівок пройдисвітів і як мінімум інформуйте та інформовані будьте!

Знову многа букаф. Я взагалі людина атеїстична і мало переймаюся духовними цінностями (наслідки радянського виховання), але це не заважає мені бути людиною. І тому можу бути так само обманутим, тому підтримую закінчення дискусії.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...