Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отже, в двох словах... Скачав ісошник Partition Magic 8.05 записав на флешку спробував загрузитись, почало грузитись і вибило помилку про якийсь сектор що він пошкоджений чи ще щось... Спитало чи виправити, я нажав так після чого сказало що все успішно виправленно, а далі знову така сама або схожа помилка я знову нажав так і воно звонву сказало що все виправленно. Після чого перегружаюсь і бачу що диск Д пропав...

Заносив до знайомого то він Acronis`ом шукав видалені розділи, бо диск Д відображався як нерозмічена область. Працювало воно близько 10 год +-1год, але це не допомогло!!!

Порадьте що конкретно робити або скажіть скільки буде коштувати, куди звертатись щоб відновити пару гігабайт...

HDD - SAMSUNG SATA 1000Gb 103UJ

Опубліковано

я кажу телепатія не працює - бо голова зі вчорашнього болить.

- ОС?

- організація дисків

- що робив?

- нащо грузив

- яка мета була?

Яка кінцева мета ?

З.І, - неси вінта - гляну.

Опубліковано

Windows 7 x64

диск С і диск Д

Загрузився із флешки і зразу помилка

щоб зробити ext3 і swap розділи для лінукса

Опубліковано
Це. полегшує задачу.

Ти зотів від диска Д відрізати кусок для встановлення ще однієї ОС ?

Так!!

Але тільки при загрузці зявилась тільки картинка Partition MAgic і зразу помилка...

Опубліковано

Правой кнопкой на Мой компьютер - Управление... там выбери "Управление дисками". Там он есть?

Может, ему просто буква не присвоена?

если кто-то лазил в сетапе (это при запуске компа нажимаешь клавишу Del и попадаешь), возможно - отключили диск... Тогда войди, найди там свой HDD и проверь, что он Enable

Опубліковано

Можно изменить вид значков и описание диска в окне Мой компьютер и Проводник. Для этого откройте раздел

HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Exp lоrer

и создайте новый подраздел DriveIcons. Далее в созданном подразделе необходимо создать подразделы с буквами дисков, чьи значки и описания вы собираетесь менять. Следующий шаг - создание в подразделах диска двух новых подразделов DefaultIcon и DefaultLabel. В этих подразделах нужно изменить значения по умолчанию. В первом случае нужно указать путь к значку,а во втором - описание диска. Например, вот как будет выглядеть параметры в реестре для диска С

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\DriveIcons\C\DefaultIcon]

@="explorer.exe,8"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\DriveIcons\C\DefaultLabel]

@="Мой системный диск"

Скрытие значков дисков в окне Мой компьютер и Проводник

Если вы хотите скрыть значки дисков в окне Мой компьютер и Проводник, то откройте раздел

HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\Explоrer

и создайте параметр NoDrives типа DWORD с требуемым значением. Также будут скрыты эти значки и в стандартных окнах Открытия и Сохранения файлов. Тем не менее, пользователь по-прежнему имеет доступ к этим дискам (через команду Выполнить или печатая вручную адрес в адресной строке Проводника)

Данный параметр является набором битовых флагов. Каждый бит соответствует одному из 26 возможных имен дисков. Каждому диску присваиваются значения (hex): A -1; B - 2; C - 4 и т.д. Чтобы скрыть нужные вам диски, нужно сложить эти биты. Сложность состоит в переводе двоичного значения в шестнадцатиричное. Здесь приводится небольшой список возможных значений 0x03FFFFFF Скрывает все значки

0x3 Скрывает только диски A и B

0x4 Скрывает только диск C

0x8 Скрывает только диск D

0x7 Скрывает только диски A, B и C

0xF Скрывает только диски A, B, C и D

0x0 Видны все диски

Можно использовать и десятичную систему. Смотри совет ниже.

Запрет на доступ к содержимому выбранных дисков

Можно не скрывать сами значки дисков, но запретить пользователю доступ к файлам заданных дисков через Проводник, Мой компьютер, Выполнить или команду Dir. Откройте реестр и создайте параметр NoViewOnDrive типа DWORD в разделе

HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\Explorer,

содержащий битовую маску для дисков. Например, диск A имеет бит 1, диск С - 4, диск D - 8. Таким образом, чтобы скрыть диски A и D, нужно сложить их значения 1 (A) + 8 (D) и установить значение 9.

Список всех дисков:

A: 1, B: 2, C: 4, D: 8, E: 16, F: 32, G: 64, H: 128, I: 256, J: 512, K: 1024, L: 2048, M: 4096, N: 8192, O: 16384, P: 32768, Q: 65536, R: 131072, S: 262144, T: 524288, U: 1048576, V: 2097152, W: 4194304, X: 8388608, Y: 16777216, Z: 33554432, Все диски: 67108863

Вкладка Оборудование

Чтобы удалить вкладку Оборудование при просмотре свойств локального диска, создайте параметр типа DWORD NoHardwareTab в разделе

HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\Explorer

можно попробовать в

Ключ: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer]

удалить параметр NoDrives, если он там существует, или пошуршать там и поискать ещё чего интересного на Вашем компьютере.

/

Опубліковано
Правой кнопкой на Мой компьютер - Управление... там выбери "Управление дисками". Там он есть?

Может, ему просто буква не присвоена?

если кто-то лазил в сетапе (это при запуске компа нажимаешь клавишу Del и попадаешь), возможно - отключили диск... Тогда войди, найди там свой HDD и проверь, что он Enable

Знайомий пробував присвоїти йому букву, не виходило.

В сетапі я сам лазив. Там я змінював настройки щоб загрузитись з флешки.

А хіба можна в BIOS виключити один диск?

Опубліковано

смотря какой биос, занеси в ремонт и не парся, тебе там все сделают... покажы файл подкачки ище!!!

ох и написал, пипец...

Опубліковано

Слава великій 7-ці!!!!!!!!!!!! :)

При встановленні, сама почала лагодити файлову систему диска Д!!!

Опубліковано

ІМХО. Дарма віндою почав відновлювати. Краще б заюзав спеціалізований софт, а ще краще потерпів би і звернувся б завтра до знаючих людей. Так як чим більше ти робиш невірних спроб відновити інфу тим більша вірогідність її там втратити.

Молися щоб вінда не знайшла там ще пару помилок, як Партішн Межік і не перетерла все що там є.

Опубліковано
смотря какой биос

І що, справді існує BIOS, в якому можна відключити один з логічних дисків, розташованих на одному фізичному накопичувачі?...

занеси в ремонт и не парся, тебе там все сделают... покажы файл подкачки ище!!!

Oli, давай так щоб ми не сварились і щоб ти не питав за що тебе забанили -- щоб я не бачив більше твоїх порад в розділі "Залізо"!

ох и написал, пипец...

ти себе почитай...

Опубліковано

Розкажу по кроках:

1) створив загрузочну флешку

2) загрузився із неї

3) при питанні чи виправити помилку натиснув так

4) перезагрузився і пропав диск Д

5) заніс до знайомого де пів дня і пів ночі Acronis шукав видалені розділи, бо диск Д відображався як нерозмічена область

6) ше один знайомий сказав що в нього була схожа ситуація, і в ній він тоді видалив розділи, а потім їх відновив і після чого диски нормально побачило

7) зробили так само але побачили що це займе якийсь час, то озбоївшись хардом і диском FuckYouBill`а пішов додому

8)запускаю Acronis Disk Director Suite із диску і каже що не найшло жодного жорсткого диску (в біосі він відображався)

9) з того самого диску в підрозділі "Востановление файлов разделов и винтов" запустив ітіліту Partition Recovery. Ніякого графічного інтерфейсу не було і що можна було нажати це тільки ентер. Після 15 хвилинного сканування воно сказало що нашло мій диск Д, я нажав щоб воно добавило в список. Після цього вишла така картина: Unlocated (70GB) Disk D (862GB). Я натиснув щоб воно ще пошукало мій диск С в цій нерозміченій області, але воно не знайшло...

10)знову загрузився Acronis`ом і знову сказало ще немає харда

11)загрузився з Ubuntu 9.04 і утілітою Gparted відформатував початкову нерозмічену область (70 Гб) в нтфс і надав їй атрибут boot

12) спробував з убунти зайти на диск Д - не пускає, а на свжовідформатований диск С заходить без проблем.

13)вставив Windows 7 в дисковод і почав переставляти

14)переставляло і зненацька зявився чорний екран відновлення файлової системи (Диска Д), спочатку просто відсотки йшли а потім почало зявлятись куча стрічок про відновлення секторів...

15)перегрузився і вуаля...

Ось і вся історія

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Саме тому і не працюю з Partition MAgic. В свій час мав схожі проблеми. Тому для подібних операцій Acronis Disk director незамінний. Якщо і напартачиш з розділами (всяке буває після вчорашнього) , то ним же 100% і виправиш.

А цей вінт не лишнє прогнати на беди (попередньо зливши інфу і бекап ос)

Опубліковано

Opel75 я також працюю з Acronis Disk director. З ним все просто - налаштовується, створюється, розподіляється. Я тільки обрав скільки місця на який вірт. диск переставити і воно само перезавантажило й відділило частину місця. Незамінна штука.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...