Перейти до змісту

Фільми для лінивих на фтп

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Правила розділу "Відео" потребують багато часу на правильне офомлення топіків і ще в РО можна влетіти за неправильне, тому тут пропоную писати описи для тих, кому впадло додавати скріншоти і т.д. :)

У них все хорошо DVD-RIP

В главных ролях:

Роберт Де Ниро

Дрю Бэрримор

Кейт Бекинсейл

Овдовевший пенсионер осознает, что долгие годы именно его жена связывала воедино их большое семейство. Чтобы самому поближе узнать, как живут его дети, он отправляется навестить их — и во время импровизированного путешествия по домам своих отпрысков открывает для себя много неожиданного…

IMDB: 7.40 (3 192)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вимоги в "відео" виникли не просто так, а з метою систиматизації і аби люди знали куди тратять трафік.

Ваш пост - це якийсь елемент підривної діяльності.

"Зуб даю", що тему кільнуть ... і будуть праві на всі 100%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, а якщо глянути скільки на фтп в відео лежить того, про що взагалі не анонсується на форумі, то мій пост стає суперкорисним. Я подивився фільм і він мені дуже сподобався, але часу розбиратися з скріншотами і т.д. не маю, значить інші або взагалі не побачать цього фільму, або випадково побачать звідси, з флейму, хай навіть тему потруть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kudrom - ти флудер, і не далека людина.

Я тобі відкрию секрет . Є ТИСЯЧІ людей користувачів ФТП, що не мають ані найменшого уявлення, про Борду. Але для тих, хто тут є, є розділ цілий, де можна гарно поспілкуватися про кіно і обсудити все, що з ним зв'язано!

А тут маячня.

Я саму кончену екранку назву BDRip 720x384 із звуком АС3. Скачає людина, і обматюкає того, хто тут таке викладе. І мінусів вліпить в рєпу 100 штук. І адмінам нажаліється!! Бо трафік через такого "розумника" витратить.

Не маєш часу оформити тему по-людськи (хоча маєш, бо у флеймі ж пишеш ) - то не створюй там тем. Знайдуться ті, кому це не в лом.

Mr. Ves +1. все правильно. Для блага ж інших стараємося!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я зрозумів топікстартера приблизно так - "краще хоч якась етикетка, ніж ніякої". І це дійсно краще, ніж опис фільму шукати по транслітерованій назві, а про якість здогадуватися з розміру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я ніяк не зрозумів.

Нафіга у флеймі така тема?

Культурні люди ходять дивитися кіно у кінотеатри, а не риються по смітникам. (флейм - то і є смітник)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема має право на існування

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пишіть, що завгодно .

Але попереджаю. Ні я, ні адміністрація, відповідальності за те, що хтось когось наламає - НЕ НЕСЕМО.

Претензії, щодо якихось негараздів - не приймаються!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну дик. Шаблонами в Правилах оформлення тем в розділі регламентовано і так доволі приблизно. Що й добре :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Никто не застрахован, даже если кто то создаст очень красивую оформленную тему, всегда можно перепутать и не то залить,или ты поставил на заливку и написал качайте,а тут БАЦ у тебя инет выбило. ну и такое бывает.

Я думаю что люди не станут заливать унылое *Г* что напакостить кому то.

И всегда можно пожаловаться....

Мне тоже очень обидно когда в пустую идет трафик, но каждый думаю будет стараться предупреждать друг друга об *Г*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И всегда можно пожаловаться....

можна. От тільки дій можна не дочекатися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назва теми якась незрозуміла... Але сам задум топікстартера підтримую Насправді на форумі немає теми де можна поспілкуватись про фільм з тими хто його бачив(не враховуючи тих тем що вже створені) Ніби розділ відео створений для користувачів дата груп. Це получається - для того щоб обсудити фільм потрібно оформити тему(знайти інформацію про фільм, скріншот, силку, але кому вона треба якщо вона не на фтп...) або чекати щоб хтось її оформив... Нелогічно

p.s. Насправді теми з відео не читаю бо це ніяк не стосується фільму(пости з недавньої теми):

-ползет на фтп...

-тось вранці залив HDRip на фтп

-Від мене. Щоб не лити на фтп. Один фіг внутр траф.

-Не хоче конектитись шось sad.gif В чому може бути проблема?

Це не флуд?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vrm Флудіть собі тут на здоров'я.

І ніде не сказано, що фільм, обов'язково має бути десь на фтп, чи ще десь.

Тим, в кого АДСЛ від Укртелекома, ну ніяк не потрібно зовнішіні лінки, вони і так собі без проблем качають все, що заманеться.

А обговорювати фільми можна. От тільки немає з ким. 80% тих, хто скачав - у віці до 18 років. Вони і думки то сформулювати не можуть. Єдине, на що їх вистачає - "+1" та "плюспіццот".

Словниковий запас - на рівні Еллочки Людоїдки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

плюспиццот :))) ШУтю конечно, но Женік прав )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я можу зробити так - подивився фільм, сподобався, буду заливати на фтп і сюди писати про це

Качаю фільми тільки в ДВД-РІП, так що екранок не буде точно. Якщо хто забажає, хай створює тему в відео з усім оформлення, для мене це марна трата часу. От і все

Я не розумію, кому це заважає? Якби я не створив цю тему, ніхто б не дізнався про те, що фільм є на фтп, а фільм кльовий.

Хоча можна і флейм модерувати, ресурс приватний. Мене не образить, якщо цю тему зітруть, бо я просто ділюся враженнями.

Хто менш лінивий, ніж я просто мовчки створить топік в "Відео" і отримає свої плюси, так що користайтесь :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Качаю фільми тільки в ДВД-РІП, так що екранок не буде точно. Якщо хто забажає, хай створює тему в відео з усім оформлення, для мене це марна трата часу. От і все

ОМГ

Звідкі впевненість що качаєш тільки ДВД-РІПи? Мабуть хтось опис зробив?

Можу за символічну плату / пиво / сік навчити копіпастити з одного форума на інший та робити скріншоти :_36:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назва теми якась незрозуміла... Але сам задум топікстартера підтримую Насправді на форумі немає теми де можна поспілкуватись про фільм з тими хто його бачив(не враховуючи тих тем що вже створені)

Почитай тему Аватара ага і інших очікуваних фільмів.

А те що труть теми типу "бльо, кєнти, я туто куно бачив в корєша чіста па сінькє, но ніпомню названіє. там іще тьолка така сіськата снімалась а її чоловіка зрав чувак, шо знімався в тітаніку в іпазодічной ролі" здивування не викликає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ми продовжуємо флеймити :))

Мне бы в небо (Up in the Air) DVD-RIP

жанр    комедия, мелодрама, драма

В главных ролях:

Джордж Клуни

Вера Фармига

Анна Кендрик

Джейсон Бейтман

рецензія КГ 

-=ЛІНК=-

До речі, номінант на Оскар. Досить непоганий фільм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от бл* ліцензію не лінь було знайти на КГ :) , а пару скріншотів свіснути на тому ж трекері....

ну да ладно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я рецензію не шукав, я на КГ щодня буваю і по факту вже фільм стягнув

так що рецензія первинна, а фільм на фтп вторинний :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильная тема :)

Только её можно было бы назвать "Фильмы, которые мне понравились" ;)

На счёт систематизации - не убедительно.

На счёт оформления темы - читать и ждать, пока наплюсуют/наподдерживают и топикстартер начнёт заливать... Читать рекомендации по правильному оформлению темы - ну прям Торрентс.Ру с ФАКами а ля "как правильно сделать скриншоты" и "как правильно оформить раздачу". Нудно.

Если фильм интересует - его можно скачать самому. Зачем тратить внешний траффик? А что, на внутреннем больше скачать можно?

Уже давно ничего не оформляю и не закачиваю, хотя некоторые фильмы и мульты, которые анонсируются в "Видео", скачиваю намного раньше и часто в лучшем качестве.

Лень и отсутствие смыла :)

И ещё чуть по теме.

Рекомендовал бы к просмотру The Mothman Prophecy :)

На ФТП его нет, но может появиться, если кому-то он интересен :)

Ну как-то так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нарешті хтось догнав, про що я тут пишу :))

Только её можно было бы назвать "Фильмы, которые мне понравились"

точно! а я думаю, щось не вистачає, але щось не бачу, де можна відредагувати назву, мабуть тепер це все недоступне? на фтп я викладаю ЛИШЕ фільми, які мені сподобались, тобто які я додивився до кінця, дійсно отримав якесь задоволення і також задоволений якістю картинки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...