Jump to content

Посоветуйте веб-студию

Recommended Posts

Сабж, чтобы цены были не заоблачные, опыт уже был, движок, люди вменяемые и чтобы работу делали сами, а не перекидывали на фриланс.

Что нужно, если кратко.

Сайт сообщества на 90-150 групп.

Каждая группа - 2-5 человек.

Юзеры группы заходят под своими паролями на страничку, где могут:

- добавлять/редактировать статьи;

- выгружать фото (нужна толковая галерея);

- выгружать видео;

- выгружать аудио.

- оставлять коментарии.

Посещений сайта планируется немного - 100-1000 в день.

Файлов, статей (обьектов) будет дофига.

Будет задан дизайн.

Хостинг будет платный (скорее всего freehost)

Подробно все будет в ТЗ. Пока ищется исполнитель.

Если кто может - порекомендуйте студию (телефоны, явки), если заинтересовался исполнитель - контакты и ПРЕДВАРИТЕЛЬНУЮ цену (ОТ) - в личку.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

На жаль, але практика показала, що нема на україні нормального хостінгу....

Хто стикається постійно - той зрозуміє всю глибину цієї біди... Хоча мазохісти в захваті

Бери в буржуїв, там дешевше і краще

Я особисто цих рекомендую завжди (це крупний хостер) :

http://www.hetzner.de/de/hosting/produktma...-produktmatrix/

За 2 євро зразу 2 Гіга... Наші сотню мегабайт дадуть.. на перегруженому сервері

Відгуки про нього

http://forum.searchengines.ru/showthread.php?t=183833

Хто стикається постійно - той зрозуміє всю глибину цієї біди... Хоча мазохісти в захваті

Бери в буржуїв, там дешевше і краще

Я особисто цих рекомендую завжди (це крупний хостер) :

http://www.hetzner.de/de/hosting/produktma...-produktmatrix/

За 2 євро зразу 2 Гіга... Наші сотню мегабайт дадуть.. на перегруженому сервері

Відгуки про нього

http://forum.searchengines.ru/showthread.php?t=183833

Спасибо, гляну на досуге. Интересно, как им платить?

Но пока хостить нечего :-)

Ну не наю меня ХостПро устраивает полностью и был я у него на шареде и сейчас на ВПС. Из зарубежных нравится hostgator но он больше для ресселера чем для простого клиента.

Спасибо, гляну на досуге. Интересно, как им платить?

Но пока хостить нечего :-)

Оплачувати там слід кредиткою.

ideil.com

підтримую! Професійний підхід і якісна робота.

ideil.com

підтримую! Професійний підхід і якісна робота.

Ну не знаю... если судить по сайту (http://ideil.com/blog/) - буквы друг на друга в Опере (может Опера у меня такая?) налазят, последняя запись в блоге - ноябрьская, а в копирайте демки (http://casting.demo.ideil.com/) стоит какой-то светофор...

Может просто так загружены качественной работой, что до собственного сайта руки не доходят?

Пока поглядываю в сторону Артефакта...

Ну не знаю... если судить по сайту (http://ideil.com/blog/) - буквы друг на друга в Опере (может Опера у меня такая?) налазят, последняя запись в блоге - ноябрьская, а в копирайте демки (http://casting.demo.ideil.com/) стоит какой-то светофор...

Хм, я чомусь думав, що для веб-студії головне гарні, якісні, професійні роботи, а не блог. Косяк в Опері є, трохи недодивилися хлопці.

А на рахунок копірайту в демці, то я сходив на той светофорфільм, схоже що це якась кіностудія, а слово casting в УРЛі наштовхує на думку, що це просто копірайт замовника :)

Хм, я чомусь думав, що для веб-студії головне гарні, якісні, професійні роботи, а не блог.

Ясный-красный, если блог не находится на оф.сайте студии.

Ничего, что блог старый, в Опере ткосяк, (утрирую) новости еще летние, а последняя статья прошлогодняя, главное, чтобы профессионалами были...

Я думаю, что первое о чем должны позаботиться профессиональные сайтостроители, так это о своем собственном сайте.

Ясный-красный, если блог не находится на оф.сайте студии.

Ничего, что блог старый, в Опере ткосяк, (утрирую) новости еще летние, а последняя статья прошлогодняя, главное, чтобы профессионалами были...

Я думаю, что первое о чем должны позаботиться профессиональные сайтостроители, так это о своем собственном сайте.

Як то кажуть: «С Вами невозможно спорить» ©

А якщо по суті:

- останні новини зимові, якраз перед НР (певно то був останній їхній закінчений проект)

- передивився статті — пишуть вони тільки по суті і по роботі, може краще розділ “Блог” їм було назвати “Статті”, то тоді певно і претензій не було б, що давно писали?

- косяк є, якщо ви їм відпишите в фідбек, то вони його підправлять (а якщо читають форум, то і так поправлять)

- а що б ще ви підправили на тому сайті? :)

Я дуже радий, що ви детально вивчаєте сайт.

Щодо Опери: http://floomby.ru/content/Ackejl37Yk/ 10.10. Так що швидше у вас Опера така. Візьміть гляньте яка версія і порівняйте з тією, що на оф. сайті.

Щодо новин і записів у блозі: в чому безпосередньо проблема? Те що давно нічого не дописували? Знаєте, колись була передача по ТВ, там казали: «лучше меньше, да лучше». Цей принцип дуже актуальний, і я вважаю його треба дотримуватися. А писати задля зміни дати в останніх публікаціях, я вважаю недоречним. Хоча публікації та інформації для них є доволі.

А далі копірайта в демці ви звичайно не пішли? ;-)

Ну добре, тоді розкажу словами, що там реалізовано:

1. Мультизагрузка файлів
  2. Зміна розмірів зображень
  3. Завантаження та конвертація відео: avi, mov, mpg, flv, wmv, ...
  4. Завантаження різних типів файлів
  5. Завантаження аудіо
  6. Автоматичне створення ескізів файлів з завантажених: doc, xls, pdf, odt, xlsx, docx, txt, ... і ще купа форматів, які не пригадються відразу
  7. Зміна розміру зображень в проетах
  8. Переміщення (сортування) різних типів файлів, котрі групуються пачками по завантаженню.
  9. і т.д.

Загалом система для внутрішнього користування в кіностудії «Светофор». З допомогою цієї системи будуть здійснюватися кастинги акторів на різні ролі у фільмах, роліках, рекламних акціях і т.п.

Копірайт цієї компанії там встановлений, тому що контент, який там належить суто їм. Дана робота не з’явилася в портфоліо і не описана в блогові та новинах, тому що вона зараз на стадії впровадження. Саме зараз наш спеціаліст консльтуює адміністратора замовника, яким чином встановити необхідне програмне забезпечення під їхніми операційними системами, щоб запрацювала система, так як повинна.

Щодо вашого запитання:

Цену укажите хотя бы "от".

Сказати якусь ціну ОТ — практично нереально. Це ж не цегла продається, що дайте дві тисячі цегли, і візьміть 1500 грн (чи скільки там коштує вона).

В нас немає розцінок: одна сторінка — 10 баксів, банер — 25 грн. і т.п. Ми намагаємося ефективно автоматизувати бізнес-процеси, реалізувати поставлені задачі. Шукаємо для того оптимальні рішення. Якщо у вас основа — бюджет — озвучуйте. А тоді вже можна під цей бюджет планувати роботи і думати, що можна вмістити в нього, а що буде занадто.

Бо для підрахунку орієнтовного бюджету замало інформації. Потрібна більша деталізація задачі.

Я дуже радий, що ви детально вивчаєте сайт.

Щодо Опери: http://floomby.ru/content/Ackejl37Yk/ 10.10. Так що швидше у вас Опера така. Візьміть гляньте яка версія і порівняйте з тією, що на оф. сайті.

У меня 9.64, как и у многих, которые не обновили свою Оперу (не обновили - так смотрите косяки). Понятно, что Опера "отличный от других" браузер, но тем не менее.

Щодо новин і записів у блозі: в чому безпосередньо проблема? Те що давно нічого не дописували? Знаєте, колись була передача по ТВ, там казали: «лучше меньше, да лучше». Цей принцип дуже актуальний, і я вважаю його треба дотримуватися. А писати задля зміни дати в останніх публікаціях, я вважаю недоречним. Хоча публікації та інформації для них є доволі.

Уже давно б переименовали в статьи или удалили. Хуже заброшенного дневника только протухшие новости. ИМХО.

А далі копірайта в демці ви звичайно не пішли? ;-)

Ну конечно зашел.

Сразу напряг англицкий интерфейс.

Что, куда и главное - зачем - непонятно.

Загрузил пдф-ку. Превьюшку не увидел. Может не там смотрел?

ИМХО допиливать там еще и допиливать (например кнопка "Превью" при создании документа есть практически в любых CMS), но не в этом суть.

Сказати якусь ціну ОТ — практично нереально.

Ну это как кому. Многие говорят, для цены ОТ информации достаточно.

Якщо у вас основа — бюджет — озвучуйте.

Вот еще одно распространенное заблуждение. Ну скажу я вам бюджет, например, килобакс. Это больше, чем то, что я написал и может оказать в два раза меньше, чем то, описано в ТЗ. Поэтому бюджет на этом этапе вам ничего не скажет, кроме того, что у замовника "много или мало бабла".

Если у вас заоблачные цены, я просто поберегу ваше и мое время.

ЗЫ: маркетинг у вас прихрамывает

У меня 9.64, как и у многих, которые не обновили свою Оперу (не обновили - так смотрите косяки). Понятно, что Опера "отличный от других" браузер, но тем не менее.

Дуже дякую. Справді 3% відвідувачів використовує цей браузер. Прийшлося прибрати ефект наїзду букв на букви в цій версії.

Уже давно б переименовали в статьи или удалили. Хуже заброшенного дневника только протухшие новости. ИМХО.

Ну, скажімо так, на мою думку це не критично. І основне це інформація, а не дата її публікації чи періодичність.

Якби заробляли копірайтінгом — обов’язково тренувалися.

Ну конечно зашел.

Сразу напряг англицкий интерфейс.

Ну, тут селяві. Клієнту так подобається і зручно, бо вони вміють розмовляти англійською і щодня нею користуються. Крім того, цільова аудиторія кіностудії — англомовні замовники.

Что, куда и главное - зачем - непонятно.

Загрузил пдф-ку. Превьюшку не увидел. Может не там смотрел?

Там-там, тільки треба зачекати, по превьюшки на льоту не генеруються, так як задача ця є трудоємкою і може займати певний час, вона виконується окремо від дій користувача.

Тобто завантажили файл. Дякуюємо. Далі буде здійснена його обробка і превьюшка з’явиться автоматично.

Так само як і обробка відео. Якщо користувалися ютубом і заливали туди якісь відео файли, то певно бачили, що файл очікує конвертації, чи саме конвертується.

ИМХО допиливать там еще и допиливать (например кнопка "Превью" при создании документа есть практически в любых CMS), но не в этом суть.

Це, звичайно, все ваше імхо. Згоден.

А задача загалом виконана згідно ТЗ і замовник задоволений.

Наразі здійснюється впровадження системи на сервері у замовника.

Нажаль ПО з даним функціоналом не вдасться впровадити навіть на платному хостінгу.

Для нього потрібні виділені сервери. На запитання «зачєм» скажу відразу — обмежень на використання ресурсів не було, а була поставлена задача, котру потрібно було виконати, з чим ми і відповідно успішно впоралися. Але це вже на величезне ІМХО замовника.

Ну это как кому. Многие говорят, для цены ОТ информации достаточно.

Вести розмови потім, що айай, «ви ж казали що ціни от 300 баксов, а тут 5000 у.е.», вже просто не цікаво.

По тому, що написано в стартовому пості — можливо роботи на колєнкє на тиждень, а можливо і кілька місяців. Але я дуже сумніваюся, що там описана вся логіка задачі. І задача обросте логікою вже в ТЗ і то ще навіть не повною. Потім по ходу справи будуть з’являтися доповнення та побажання.

Крім того, що вам дасть ціна на якесь аморфне завдання. Це типу скільки коштує сайт? Скільки коштує будинок? Скільки коштує машина?

На прикладі авто: хочу щоб було посадочних 5 місць, 4 дверки, багажник, магнітола, фари, запаска, щоб мало бензину брала на 100 км, щоб досвід виробництва був у автозаводу, їздити буду мало, але возити буду людей і в багажнику купу речей. Колір фарби і більш детальні побажання потім скажу. Скільки коштує?

Під такий опис підходить: таврія, жигулі, черрі, кіа, мерседес і т.д. Як ви думаєте ціни відповідні будуть?

Якщо у вас основа — бюджет — озвучуйте.

Вот еще одно распространенное заблуждение. Ну скажу я вам бюджет, например, килобакс. Это больше, чем то, что я написал и может оказать в два раза меньше, чем то, описано в ТЗ. Поэтому бюджет на этом этапе вам ничего не скажет, кроме того, что у замовника "много или мало бабла".

Браво. А вам що скаже сума озвучена ОТ виконавцем? Смисл це питати? Якщо реальної вартості ви не отримаєте. І якість перевірити — нереально.

Але напевно, якщо питаєте скільки коштує, то напевно знаєте навіщо.

Если у вас заоблачные цены, я просто поберегу ваше и мое время.

Точно так само можна сказати, що розраховую на той кілобакс, чи на 200 баксів, це так само побереже час, тому що за 200 баксів може навіть і немає сенсу читати.

Вам це простіше зробити, тому що ви знаєте скільки є грошей і знайомі з задачею, а виконавці які б не були — нічого не знають. По чому рахувати? Просто сказати дивлячись в небо? Чи просто хочеться щоб хтось втрапив у ваш бюджет? Це ж не відбір на шоу екстрасенсів, правда?

ЗЫ: маркетинг у вас прихрамывает

Всі ж ідеальними бути не можуть :-)

Крім того, хороший маркетинг ≠ якісна робота і якісна робота ≠ хороший маркетинг.

В целом согласен со всем и ваши мотивы понятны, спасибо за ответы.

- превьюшку увидел

- английский... Если вы показываете ДЕМО, тоо оно должно быть рассчитано на потенциального клиента. А если бы сделали сайт для китайцев, показывали бы китайское ДЕМО?

- насчет машин. Если вы считаете себя ЗАЗ, о правильно указать цену ОТ таврии. Если считаете мерседесом, то не будете делать мерс по цене киа. У вас уже сформировался свой взгляд, перевоспитывать нет надобности.

- маркетинг нужен тогда, когда заказчику нужно выбрать из тех, кто делает работу ОДИНАКОВО ХОРОШО. Если вы на две головы выше других по качеству, маркетинг вам не нужен.

Из этого диалога вы можете взять полезного больше, чем я.

Може якась з цих тобі сподобається?

http://oss-studio.com.ua

http://internetdevels.com/

Хлопці з даних студій тусуються на форумі.

P.S. А взагалі місцеві ВЕБ-студії найлегше шукати в розділі "Робота", там вони періодично розміщують оголошення про пошук кадрів.

- английский... Если вы показываете ДЕМО, тоо оно должно быть рассчитано на потенциального клиента. А если бы сделали сайт для китайцев, показывали бы китайское ДЕМО?

Це не зовсім сайт, а програмне забезпечення, котре працює через веб.

Англомовний інтерфейс — це не є щось занадто дивне, чого не зустрінеш в повсякденному житті. Щоб розібратися з ним досить шкільного рівня знання англійської.

- насчет машин. Если вы считаете себя ЗАЗ, о правильно указать цену ОТ таврии. Если считаете мерседесом, то не будете делать мерс по цене киа. У вас уже сформировался свой взгляд, перевоспитывать нет надобности.

Суть в іншому. Замовник хоче мерседес, а той хто називає ціну — вважає себе наприклад ЗАЗ — замовник радий, що отримає мерседес по ціні таврії, а насправді то буде ж не так. Розумієте в чому проблема?

- маркетинг нужен тогда, когда заказчику нужно выбрать из тех, кто делает работу ОДИНАКОВО ХОРОШО. Если вы на две головы выше других по качеству, маркетинг вам не нужен.

Однаково добре не робить ніхто. Всі роблять по-різному. Це — 100%.

C oss-studio пообщался уже.

За internetdevels спасибо, гляну (ух ты! друпаллеры!).

P.S. А взагалі місцеві ВЕБ-студії найлегше шукати в розділі "Робота", там вони періодично розміщують оголошення про пошук кадрів.

:D Чем больше объявлений, тем круче фирма?

Хто знає як називається контора та що засідає на Лесі Українки (за спрайтом) в підвальчику? )

• 1 month later...

приєднуюсь до запитання топікстартера, хоча з хостингом та розробкою сайту уже розібрались,

тому прошу порадити організацію або людину яка може зайнятись розкруткою сайту(інформаційного порталу)

хто таким займався, може розяснити від чого залежить рейтинг в пошукових системах, що за чим робити, дати пораду

ideil.com

Даю рекомендацію для студії Ideil.com

Якісна робота та якісний сервіс.

http://darts-design.com/

а я пораджу http://darts-design.com/

хто знає, той знає ...

Вот я, например, не знаю, но внезапно нужен коллаж. И когда мне darts-design предлагает пересвеченый, с неправильной тенью, образец, ценой от 100 евро:

http://st.free-lance.ru/users/punkt34/upload/f_49e3003f222c3.jpg

то я даже рад, что не знаю.

http://ideil.com - очень достойно, первая луцкая студия с городскими телефонами в разделе "контакты", у которой есть что посмотреть в портфолио.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...