Перейти до змісту

Клубна ніч арт - фестивалю «UPfest»


Irochka

Рекомендовані повідомлення

28 січня відшуміла, інакше і не скажеш, вечірка, а точніше перший UPday - UpNight Drum'n'bass Party в нічному клубі «МЕТРО». Народу зібралось чимало, оскільки захід був добряче «пропіарений» його організаторами у соціальній мережі та рекламою в місті.

На початку вечора правильного драйву на розігріві публіки задав майстер-клас із d'n'b step dance від xZEALOTx (Lviv Step Team).

Атмосфера заряджала позитивом упродовж всієї ночі. Спекотна музика із неповторної суміші драму з етно-реггі, фанку, Breakz, Dubstep від хZealotх, dj Left Behind та dj Troublemaker не лишила сумнівів щодо доцільності проекту та задуму. Ніхто не лишився байдужим до витонченого смаку ді-джейських сетів, їхнього відчуття музики, стилю та контексту. Більшість присутніх також «зацінила» намагання підлаштуватися під настрій та реакцію відвідувачів паті. Зокрема, «посміхнув» ремікс Черрі Вата «Радісно так» Луцьких «Мух» який відіграв у своєму сеті Львівський dj Zealot. Тим паче не менше задоволення від цього отримав і один з учасників гурту «Флайzzzи» Тіма, який теж не минув своєю увагою цей ап-найт.

Авангардний dmc Shumin підтримував настрій присутніх у яскравому та позитивному форматі. А довершували загальну картину у кращих традиціях нічного життя ві-джеїнг від арт-студії ЛАЙМ, Bartenders Arts від «METRO» та Body – art.

Загалом, UpNight Drum'n'bass Party склалося досить успішно. Радує, що напрям D'n'b розширює свої горизонти та збирає навколо себе все більше прихильників. Організатором лишилося лише подякувати та висловити, мабуть, загальне бажання щодо подальших зустрічей. і це тільки 1 апдей в цьому році. Далі буде.... Upfest - Uprave

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ту ночь находился в Лондоне. Если бы не этот факт - жалел бы очень сильно о пропущенной вечеринке :)

Спасибо за отчет :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ту ночь находился в Лондоне. Если бы не этот факт - жалел бы очень сильно о пропущенной вечеринке :)

Спасибо за отчет :)

і нам тебе не вистачало!) наступного разу узгоджуй графіки своїх перельотів з нами)))) :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...