Перейти до змісту

Ремонт комп. техніки.

Perez

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Доречі сам користувався даним сервісом - фотоапарати ремонтують непогано, правда мій 2 рази ремонтували і він все одно зламався але гроші вернули

сервіс самсунга смс появився недавно

Також фотоапарат ремонтував. Щоправда, по гаратії. Везли у Львів, не самі ладили. Надіюсь, відремонтовано надійно

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3. 120 грн ремонт обійшовся через вашу фірму((це фактично вартість плати яка згоріла при підключені монітору(кудись не туди втикнули "лягушку")). Якби не ваша халтура, ремонт обійшовся набагато дешевше.

а де гарантія, що тобі майстри казок не розказали, щоб ціну набити?

мол там майстрі какі, а ми цяці

Опубліковано
У вас опис подій не менш цікавий!

1. Тіж самі майстри говорили про ціну на монітор в півтора рази більшу, це притому що вони зацікавлені купити подешевше.

2. Що ж це за діагностика, яка невиявляє причини поломки???

3. 120 грн ремонт обійшовся через вашу фірму((це фактично вартість плати яка згоріла при підключені монітору(кудись не туди втикнули "лягушку")). Якби не ваша халтура, ремонт обійшовся набагато дешевше. Переводити стрілки непотрібно, я здавав на преміум сервіс а не майстру. І ще одне: для чого було говорити про відправку монітора у сервісний центр у Львів???

*)

ЗГІДНИЙ ЗДАВАЛИ НАМ

Стрілки переводить не збираюсь

просто ми за таку роботу не беремся - за 50 грн ) воювати то смішно

здали на діагностику не під пістолетним дулом а самовільно ) так

"нашу" халтуру можна аналізувати з обох боків - монітор не працював до того і після того

суть - ремонт коштує стільки - платим отримуєм результат - відмова оплата за діагностику

ціни - це уже економічний аспект

ми передали майстрам - а робим ми з ними офіційно чи неофіційно це уже наша справа - як сказано вище Ви маєте справу з нами

п.с. На наступний раз будь-те більш уважні і принципово беріть квитанцію про отримання товару

Опубліковано
Цікавий лексикон в представника фірми. "По морді", "чувак"...

а як тобі лексикон - гади ?

Згідний, топікстартер теж погарячкував.

:ok:

Опубліковано

гм..

на знаю як вони монітори ремонтують, але компи я їм возив на ремонт в ПС - запчапсті летіли, тра було міняти - то задоволений роботою, швидко і недорого....

Опубліковано
Доречі сам користувався даним сервісом - фотоапарати ремонтують непогано, правда мій 2 рази ремонтували і він все одно зламався але гроші вернули

сервіс самсунга смс появився недавно

Також фотоапарат ремонтував. Щоправда, по гаратії. Везли у Львів, не самі ладили. Надіюсь, відремонтовано надійно

Так Рем сервіс здається уже 3 раз місце міняв

Спочатку ВОЛІ - потім РІВНЕНЬСКА за мостом - тепер ПЕРЕМОГИ

кантора непогана.

З наступаючим 5-річчям боарду )

Опубліковано

Katelen, Ви, як представник вищеописаного сервісу не зовсім праві.

1) Зобов'язані були видати клієнту документ, про те, що прийняли у нього на ремонт/обстеження техніку. Це позбавляє вас від непорозумінь із клієнтом та проблем із Спілкою захисту прав споживачів. (10-100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян)

2) Раз ви називаєтеся "Преміум сервіс" , то фраз типу "тупого майстра який зхалтурив свою роботу" бути не повинно. У Вас повинні бути відповідні працівники.

Чи це, можливо, такий спосіб заробляти? Взяв 50 грн, сказав, не підлягає ремонту , і віддав. І так 10-20 клієнтів. А що, оренда/зарплата уже є.

ТОму пропозиція. Взаємні вибачення. І припинити флуд.

Опубліковано
А що за монытор? І ти чув щось про існування сервісних центрів?

Samsung / Lg і т.д. ремонтують. Зараз вони переїхали десь на Перемоги (здається) - поправте.

Крім того, беруться і за всю іншу техніку також. Принцип то один і той же.

Вони не переїхали це ще один СЦ Samsung / Lg в місті.

Їх тепер два:)

Опубліковано
У вас опис подій не менш цікавий!

1. Тіж самі майстри говорили про ціну на монітор в півтора рази більшу, це притому що вони зацікавлені купити подешевше.

2. Що ж це за діагностика, яка невиявляє причини поломки???

3. 120 грн ремонт обійшовся через вашу фірму((це фактично вартість плати яка згоріла при підключені монітору(кудись не туди втикнули "лягушку")). Якби не ваша халтура, ремонт обійшовся набагато дешевше. Переводити стрілки непотрібно, я здавав на преміум сервіс а не майстру. І ще одне: для чого було говорити про відправку монітора у сервісний центр у Львів???

*)

ЗГІДНИЙ ЗДАВАЛИ НАМ

Стрілки переводить не збираюсь

просто ми за таку роботу не беремся - за 50 грн ) воювати то смішно

здали на діагностику не під пістолетним дулом а самовільно ) так

"нашу" халтуру можна аналізувати з обох боків - монітор не працював до того і після того

суть - ремонт коштує стільки - платим отримуєм результат - відмова оплата за діагностику

ціни - це уже економічний аспект

ми передали майстрам - а робим ми з ними офіційно чи неофіційно це уже наша справа - як сказано вище Ви маєте справу з нами

п.с. На наступний раз будь-те більш уважні і принципово беріть квитанцію про отримання товару

1. Справа не в 50 гривнях, а в принципі! Я думаю мало кому приємно коли його розводять. Вчора я завіз монітор за 200грн. а завтра хтось привезе системник за 6000, і ви скажете шо ремонтувати немає змісту. Розберете і віддасте клієнту.

2. На рах талона: коли привозив монітор перепитав (не вимагав, не просив) чи дають якусь бумажку про підтвердження того, що я здав монітор на ремонт, сказали шо ні.Записали мій номер тел. на ціннику і приклеєли до монітора і все. Мені впринципі папери непотрібні були, тому і невимагав.(На майбутнє наука).

3. Якби ви невиявили причини поломки і не поремонтували - я б цієї теми не піднімав. Але крім цього ви незібрали монітор і припустились грубої помилки, що призвело до негативних наслідків.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Одна державна організація по програмі отримала обладнання та комп. техніку. Для обслуговування цієї техніки підписали договір (скоріше за все не без сприяння певних осіб)із сервісним центром магазину "Спрайт". Організація справно перераховувала кошти за розхідні матеріали та їх заміну сервісниками, а от останні в свою чергу умови договору виконували недобросовісно (якщо це взагалі можна назвати виконанням).

Спочатку особисто відвіз для заправки чорного картриджу струменевий принтер НР. Хамське відношення сервісників насторожило з самого початку. "Заправка" тягнулась довго. Коли ж прийшов час забирати, мені нагрубили і почали заявляти, що принтер мовляв принесли в перевернутому стані із-за чого потекли чорнила, і в брудному пакеті, і вони ще мусили чистити. Хоча я віз його машиною і не чайник якому потрібно розказувати про поводження з технікою. Коли в кінці кінців привіз принтер і перевірив, був неприємно здивований - кольоровий картридж яким ніколи майже не користувались до того (перед ремонтом особисто перевіряв, був майже повним) був порожній. Потім ситуація повторювалась з іншими принтерами які віддавали в вищезгаданий сервісний центр на заправку вже без моєї участі.

Останньою краплею стала заправка нового лазерника Samsung. Перший раз за нього справно взяли кошти, але тонер закінчився за кілька робочих днів при низькій інтенсивності друку. Після того віддали ще раз на заправку, і потім оху***. В сервісному центрі замінили барабан на старий і несправний, який маже чорною полосою на половину листа. Знайомі підтвердили моє припущення про заміну.

Відтепер сам обходжу таких горе-майстрів десятою дорогою та іншим раджу, аби вищеописана ситуація не повторювалась.

Samsung / Lg і т.д. ремонтують. Зараз вони переїхали десь на Перемоги (здається) - поправте.

Крім того, беруться і за всю іншу техніку також. Принцип то один і той же.

Вони не переїхали це ще один СЦ Samsung / Lg в місті.

Їх тепер два

Щодо Samsung / Lg , то постійно звертаюсь в Ета-Майстер (також офіційний сервісник цих торгових марок). Знаю хлопців які там працюють, роблять швидко і якісно.

Опубліковано

Винна у такій ситуації не фірма, а працівники. Понабирають дітей.. Теоретично, воно знає, як зробити, а практично - ні. Не вміє.. не виходить..

Опубліковано

Винна у такій ситуації не фірма, а працівники. Понабирають дітей.. Теоретично, воно знає, як зробити, а практично - ні. Не вміє.. не виходить..

Саме цікаве в тому, що працюють там якраз не діти, а з вигляду досить серйозні чоловіки.

Опубліковано

Саме цікаве в тому, що працюють там якраз не діти, а з вигляду досить серйозні чоловіки.

На Спрайті, саме в сервісному центрі працюють люди зі стажем у 10 років і більше. Тому, щось мені чесно кажучи мало віриться у цю всю ситуацію....

Опубліковано

На Спрайті, саме в сервісному центрі працюють люди зі стажем у 10 років і більше. Тому, щось мені чесно кажучи мало віриться у цю всю ситуацію....

аха,

тож всегда всё норм было

Опубліковано

Я ніяким чином не заявляю про їх непрофесіоналізм, а саме про відношення до своєї роботи з огляду на обставини які виникли. А це сповна перекриває всі їхні достоїнства (якщо такі звісно є, бо особисто стикнутись не довелось).

Якщо це державна власність, то як у нас звикли - нічиє, значить можна все вийняти і понищити. Все рівно крайніх ніколи немає і винних не знайти. Пора міняти практику, панове.

Опубліковано

Я ніяким чином не заявляю про їх непрофесіоналізм, а саме про відношення до своєї роботи з огляду на обставини які виникли. А це сповна перекриває всі їхні достоїнства (якщо такі звісно є, бо особисто стикнутись не довелось).

Якщо це державна власність, то як у нас звикли - нічиє, значить можна все вийняти і понищити. Все рівно крайніх ніколи немає і винних не знайти. Пора міняти практику, панове.

Шановний, Ви стверджуєте що не заявляєте ніяким чином про їх непрофесіоналізм і все ж таки пишете, що сервісний центр Спрайта замін новий барабан в лазерному картриджі Samsung на старий!!!!

Та це повна несинітниця.....на який ***** їм здався Ваш барабан??!!

Я не буду заперечувати, що на Спрайті можливо працюють не дуже компетентні молоді продавці-консультанти! Можливо вони Вас і образили. Однак сервісний центр ніколи такої пурги би не наробив, як Ви пишете. Сьогодні особисто розмовляла з одним із майстрів Спрайту, ніхто навіть не памятає такої ситуаціії і доречі Ви не могли підписати договір з сервісним центром. Адже, договори підписуються безпосереднього у безготівковому залі в менеджерів!!!

Радила б Вам передивитись своє ставлення, адже Ви зараз своєю писаниною заганяєте в болото "золоті руки" майстрів сервісного центру "Спрайта"!!

Опубліковано

Шановний, Ви стверджуєте що не заявляєте ніяким чином про їх непрофесіоналізм і все ж таки пишете, що сервісний центр Спрайта замін новий барабан в лазерному картриджі Samsung на старий!!!!

Професіоналізм і нечесність - це трошки різні поняття. Можливо, одному клієнту вони зроблять із л**на цукерку, і для цього дійсно потрібно мати клепку в голові і золоті руки, а на іншого тупо заб'ють...

Та це повна несинітниця.....на який ***** їм здався Ваш барабан??!!

Безглузде питання. Ви і самі знаєте краще за мене.

Я не буду заперечувати, що на Спрайті можливо працюють не дуже компетентні молоді продавці-консультанти! Можливо вони Вас і образили.

Постійно в Спрайті для особистого використання купляю розхідні матеріали, і не тільки. Якраз до продавців-консультантів жодних нарікань.

...і доречі Ви не могли підписати договір з сервісним центром. Адже, договори підписуються безпосереднього у безготівковому залі в менеджерів!!!

Радила б Вам передивитись своє ставлення, адже Ви зараз своєю писаниною заганяєте в болото "золоті руки" майстрів сервісного центру "Спрайта"!!

Радив би Вам уважно перечитати пост, де викладена суть проблеми. Я тут представляю не особисті інтереси, а організації. Саме з нею і підписаний вищезгаданий договір.

Опубліковано

Я читала Ваш, вище викладений пост...у ньому було сказано, що договір був підписаний з сервісним центром Спрайта...."Одна державна організація по програмі отримала обладнання та комп. техніку. Для обслуговування цієї техніки підписали договір (скоріше за все не без сприяння певних осіб)із сервісним центром магазину "Спрайт"" так от повторююсь це "анріал"))) сервісний центр ніколи ніяких договір не підписували=)

Опубліковано

Шановна, давайте не будем чіплятись до слів та перекручувати їх. Я думаю, Ви прекрасно мене зрозуміли, що мова йшла про сервісний центр як підрозділ підприємства. І саме між двома юридичними особами був підписаний договір.

Опубліковано

Шановна, давайте не будем чіплятись до слів та перекручувати їх. Я думаю, Ви прекрасно мене зрозуміли, що мова йшла про сервісний центр як підрозділ підприємства. І саме між двома юридичними особами був підписаний договір.

Та я не чіпляюсь до Ваших слів....

Просто моя думка, що Ви не об'єктивно описали всю ситуацію....навіть якщо й припустити, що таке трапилось, то я впевнена, що не без Вашої вини!!! Ви описали ситуацію з одного боку, ..тільки з Вашої сторони!

Опубліковано

to Glamyr4ik. Як я зрозумів SergiuS, попри особливості "укладання чесної угоди", сервісному центру СВОЮ роботу треба робити якісно і не обкрадати державу ще більше, ніж вже зроблено. Інші тонкощі з переходом в юридичні дебати, мабуть, не потрібні, неможливо довести жодній стороні свою правоту. Але правда така про не гіршу компютерну фірму (автора претензій знаю, тому не схильний приписувати сказане ним до фантазій чи проявів конкурентів) заставляє мене зробити певні висновки і "десятому розказати" про репутацію Спрайту як СЦ.

to All: Ось як може страждати імідж компанії від кількох жадібних і дрібязкових майстрів (можливо, і із "золотими" руками).

Опубліковано

to All: Ось як може страждати імідж компанії від кількох жадібних і дрібязкових майстрів (можливо, і із "золотими" руками).

А ще від надто ярих захисників цієї репутації. Вступивши в дискусію Glamyr4ikпривернула увагу широкого загалу до теми (а як же: тема постійно апається), крім того, перепалка з клієнтом остаточно закріпила негативне враження від СЦ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...