Перейти до змісту

Вітаєм Януковича!

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вітаю Віктора Федоровича Януковича з обранням його на посаду президента України!

Бажаю йому успіхів у роботі, надійних колег та еффективних рішень.

Опубліковано

Я ! Тільки ж зрозумійте мене правильно. ;)

Я собі уявляю сценарій інавгурації презіка Янека під "залатиє купала" або "владімірскій централ" , усьо на державній російській мові, і т.д.

Опубліковано

вибач ванус, але мне особисто вітати це позорисько та багатостраждальну Україну не мається бажання... хіба що висловити побажання пережити ще й цього .. сподіваюсь хочяб мільонів з тридцать доживе...

Опубліковано
вибач ванус, але мне особисто вітати це позорисько та багатостраждальну Україну не мається бажання... хіба що висловити побажання пережити ще й цього .. сподіваюсь хоча б мільонів з тридцать доживе...

І виберуть ще гіршого. Така вже в нас традиція. Саме страшне те, що народ категорично не бажає розумнішати і вчитися на своїх же помилках. Навіть дурні вчаться, а в нас переважна більшість повні дурні і круглі ідіоти. Останні вибори ще раз це підтвердили.

Опубліковано
вибач ванус, але мне особисто вітати це позорисько та багатостраждальну Україну не мається бажання... хіба що висловити побажання пережити ще й цього .. сподіваюсь хоча б мільонів з тридцать доживе...

І виберуть ще гіршого. Така вже в нас традиція. Саме страшне те, що народ категорично не бажає розумнішати і вчитися на своїх же помилках. Навіть дурні вчаться, а в нас переважна більшість повні дурні і круглі ідіоти. Останні вибори ще раз це підтвердили.

однозначно.повністю згоден!

тільки ми тут сидимо, клуб умних і просвєтльонних :rolleyes:

Опубліковано
готуйтесь в4ити новий гімн України : "золотие купола..." щось в цьому роді ))

йєщьо боянисті шуточьке пишіть, антологія получиться

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...