Перейти до змісту

Клавиатура для фанатов Counter-Strike

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Естейственно девайс имеет кучу фишек(стоит только посмотреть на правую часть:),супер офигенный дизайн и 12 радио-кнопок Quick Radio, чтобы упростить процесс игры.

klavacs.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

mdya! Skoro na sveh chempah postavyat novuy klavy :)! Interesno a dlya drydih igor bydyt klaviatyru vupyskat', hotelos' bu yvidet' klaviatyry dlya igru v sapera(hotya ya primerno predstavlyay kak ona bydet vuglyadet :) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я собі придбав клавіатуру Logitech G15. Після місяця користування враження просто фантастичні! Дуже зручно, добротно. Рекомендації кращих собаководів! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін, щоб я відав за клаву 100 баків ?

Да ну її лісом... Для мене найкраща клава Свен слім 300 (нажаль вже не продають) яка коштувала гривнів з 15.

Користувався і різними мультимедійними клавами, але це все понти для малолєток.

Не спорю, саме цей лоджітек клава абалдєна, але як на мене того не варта ібо це всього клава а не МИША від якої залежить на багато біше в шутерах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zevs_Isver

бр...

nonsens

вже простіше "вуха" з мікрофоном настроїти

silia

подивись дженіуси слім

думаю знайдеш щось для себе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

че клава прикольна я би гоцав на такій :):):):D:):):)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не спорю, саме цей лоджітек клава абалдєна, але як на мене того не варта ібо це всього клава а не МИША від якої залежить на багато біше в шутерах

самий великий плюс моєї клави, що всі додаткові клавіші можна програмувати, причому не просто призначати їм якісь команди, а писати цілі скрипти або комбінації клавіш. Наприклад для sc на одну з клавіш можні призначити чарівну комбінацію на зразок b13b44b6b7b82b83b83b84b85 :)

далі -- для клави є куча плагінів. Один з них -- плагін для використання міранди на клавіатурному дисплеї. Тобто коли приходть повідомлення в ICQ, MSN, Yahoo, Jabber -- його можна відразу прочитати на дисплеї клавіатури, не виходячи з гри, і навіть написати і відправити відповідь (!!!), лишаючи гру в фулскріні. Можна подивитись на дисплеї клавіатури швидкість передаці даних по всіх мережевих підключеннях, можна подивитись час і дату (це для тих хто надто захопився грою ;) ). Ну і велика куча всяких інших наворотів. Деякі ігри, наприклад, напряму підтримують цю клаву і на дисплеї показують інфу типа компаса (чи карти), здоров'я героя, кількість патронів. Також можна подивитись загруженість процесора (кожного ядра окремо) і оперативної пам'яті, кількість fps в улюбленій грі. Також є записник, калькулято, які можна запускати прямо на клаві, не виходячи з гри чи не перериваючи повноекранного перегляду фільму :)

Крім того, для написання плагінів є вільний SDK і повна документація, так що кожен, хто більш-менш тямить в програмуванні може написати плагін для відображення будь-якої інформації на дисплеї.

Плюс до цього всього -- дуже зручна підсвітка позначень на клавіатурі, як на клавішах мобільних телефонів.

До речі, нарахунок мишки -- я купив собі Logitech G7 і ДУЖЕ нею задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зовсім забув сказати про апаратне відключення win-клавіш на клавіатурі Logitech G15, які іноді страшенно заважають під час гри, випадково натискаючись ;)

Ну і ще зручна штучка -- на дисплеї можна подивитись назву трека (або файла), який відтворюється в більшості популярних медіа-плейєрів.

А ще -- два USB-порта на задній кромці клавіатури. Шкода тількиЮ що вони USB 1.1, а не 2.0. Флешка, вставлена в той роз'єм, буде працювати досить повільно. А ось мишку чи web-камеру туди включати досить зручно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Скажи, тік чесно, ти часто юзаєш всі ці функції ? )

Забіндить через консоль собі "b13b44b6b7b82b83b83b84b85" не є проблема зовсім, а решта понти в чистому виді (без образ)

На рахунок миші то в мене G5 ( ІМХО найкращий варіант для геймерів ібо радіо миші для ігр не особо )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такие клавы удобны во многих случаях.

напр, мне удобно, пока я в онлайновой гаме, ответить на аську не выходя из игры.. или переключить трек на винампе и т.д.

без этого всего конечно же можно обойтись, как и можно обойтись без мыши Г5, без функциональных клавиш на клаве и без много чего другого.. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І в контру і в Л2 граю в віконому режимі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я во все играю на клаве Genius за 30 грн :)

а секономленых 80 у.е. добавляю к видеокарте, чтобы помощнее была..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене MaC ось...1000301289.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...