Перейти до змісту

Оператор BeeLine

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  tamiris сказав:
  Chill сказав:
Только что потестил звонки на других операторов и стационарные телефоны, и наоборот, - та же фигня... :P По ходу сеть дохлая... :(

Ми з чоловіком давненько "сидимо" на Білайн. Воно таке, те покриття, - там є зв"язок , а за горбком його нема :D Але, зважаючи на те, скільки платимо (мало) - цілком задовлені. В Луцьку практично завжди є, а за містом треба ловити. Хто у відрядженнях постійно, звичайно, краще придбати картку ще якогось оператора, а якщо переважно в межах міста - краще Білайна, напевно, немає.

Я з тобою цілком згідний. В межах міста кращого оператора ніж BEELINE мабуть немає. ;)

• Відповідей 134
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Останнім часом за Білайном став спостерігати дуже неприємну річ - буває дуже важко додзвонитись. Вибиває "Мережа зайнята". Наприклад, вчора до дівчини додзвонився лише разу з сьомого, а до цього навіть виклик не йшов, лише тиша в трубці.

Опубліковано
  DeeDee сказав:
Вчора оновили карту покриття на оф. сайті. Зведена тут http://www.urs.net.ua/map/

Волинська обл. + Ратне, +Торчин. Великі зміни в центрі України.

Якщо потрібно можу закинути попередню.

Протягом 2х тижнів добавляться Любешів та Колки <_<

Опубліковано
  Basil сказав:
  Beeline сказав:
Протягом 2х тижнів добавляться Любешів та Колки :lol:

А шо з Маневичами?

В Маневичах все готово, чекаємо дозвіл влади <_<

Опубліковано

Beeline працюєш в УРС !!?

Мене цікавлять зокрема Колки - БС вже змонтована чи тільки монтується ?

Якщо знаєш, то які населені пункти планується покрити в Волинській обл. до кінця року!!?

Опубліковано

Що сталось з нашим Білайном <_< я неможу дозвонитись на інші оператори і мої друзі також :P спортились!!!!!!! стакими приколами то ну наф в грубку, а сервісніки тільки торочать одне: так нам відомо про цю проблему вирішуємо і так 3 тижня!!!! захарило

• 3 тижня потому...
Опубліковано
  savik сказав:
Що сталось з нашим Білайном :angry: я неможу дозвонитись на інші оператори і мої друзі також :angry: спортились!!!!!!! стакими приколами то ну наф в грубку, а сервісніки тільки торочать одне: так нам відомо про цю проблему вирішуємо і так 3 тижня!!!! захарило

Проблема вирішена. Канали між УРС та Київстар були перевантажені. За допомогою обох сторін потужності збільшено. :)

Опубліковано
  Beeline сказав:
  Basil сказав:
  Beeline сказав:
Протягом 2х тижнів добавляться Любешів та Колки :0167:

А шо з Маневичами?

В Маневичах все готово, чекаємо дозвіл влади :)

А що з Камінь-Каширськом?

Опубліковано

Запитай в Beeline - мається на увазі з нашого форуму.

А в мене інформація що Камінь-Кашмарський з'явиться найближчим часом!!! :)

Опубліковано

Сьогодні був проїздом в смт. Колки. Виявляється тут вже працює Білайн. До двох високих БС (відповідно КС і МТС) додалася в рази менша Бі.

Стосовно покриття.

Невже оператор так багато наставив БС, що може економити на висоті конструкцій. Так в Колках покриття є + 10 кілометрів в різні сторони по трасі. І це все. Той же час Лайф добиває з Тростянця аж до самого в'їзду в Колки і це 1800 Hz, а далі за Колки виїхав б'є БС Маневичі (900 Hz), що й забезпечує 80% покриття траси Луцьк-Маневичі. БС в Лайфа досить високі щою забезпечити ширше покриття.

Да вразив мене Бі!!! При таких темпах будівництва та економії на висоті БС - довго ще доведеться чекати покриття на рівні МТС і КС.

Лайфу потрібно вирішити проблему з покриттям в Колках, Озері та Сокиричах.

Траса досить насичена автомобілями. Тільки не розумію звідки і чому саме тут так багато Фур з закордонними номерами.

Опубліковано

Тарифный план «Максимальный» змiнено

Революционное предложение от «Beeline» — новый тариф «Максимальный», настоящий безлимит.

С тарифным планом «Максимальный» ежедневно вы получаете 1000 бесплатных минут на все номера мобильных и городских телефонов.

Бесплатные минуты (количество в сутки)

Исходящие звонки абонентам «Beeline» — 690 мин.

Исходящие звонки абонентам «Kyivstar» — 60 мин.

Исходящие звонки абонентам «МТС» — 60 мин.

Исходящие звонки абонентам «Golden Telecom» — 60 мин.

Исходящие звонки абонентам «life:)» — 10 мин.

Исходящие звонки на стационарные телефоны в пределах Украины — 60 мин.

Исходящие звонки на другие телефоны в пределах Украины — 60 мин.

Исходящие SMS-сообщение по Украине — 0,25 грн.

Исходящие SMS-сообщение абонентам «Beeline Россия» — 0,25 грн.

Исходящие SMS-сообщение абонентам зарубежных операторов — 0,50 грн.

Абонентская плата — 5,95 грн/сутки (около 190 грн в месяц с учетом НДС и сбора в ПФ).

Стоимость исходящих звонков по Украине после истечения ежедневного лимита минут составляет 69 копеек за минуту.

Плата за соединение не взымается.

Тарификация посекундная и начинается с 1-й секунды разговора. Все входящие звонки по Украине бесплатны. Тарифы указаны в гривнах с учетом НДС. Согласно законодательству Украины, дополнительно начисляется сбор в Пенсионный фонд Украины в размере 7,5 % от стоимости услуг мобильной связи.

Опубліковано

Cправжній безліміт чим далі тим менш справжнім стає :-(. Було по 100 хв. на інші оператори, а зробили по 60 хв. І ще язик повертається називати це "безлімітом".

Опубліковано
  Саня сказав:
Cправжній безліміт чим далі тим менш справжнім стає :-(. Було по 100 хв. на інші оператори, а зробили по 60 хв. І ще язик повертається називати це "безлімітом".

Подивись що пропонує той же КС чи МТС, про Лайф взагалі не говорю!!!

По 60 хв/день на КС, МТС, стаціонар, ... - достатньо коли ціна 6 грн/день.

Опубліковано

Тут мова не про ціну, а про те, що речі треба називати своїми іменами. Якщо пишуть "справжній безліміт", то про які обмеження може бути мова?

Цитата
БЕЗЛІМІТНИЙ - не обмежений лімітом.
  Цитата
ЛІМІТ, -у, ч. 1. Гранична норма. // Норма, в межах якої дозволяється користуватися чим-небудь, використовувати щось.
Опубліковано

Та в нас оператори в рекламах таке говорять !!!

Але вже пройшли ті часи коли люди повністю довіряли рекламі.

Будь-яка компанія прагне продати продукт і називає речі так як бажає.

Ми живемо в часи ринкової економіки і нерозвинутого капіталізму.

Та й взагалі можна зрозуміти, що за 6 грн/день халяви і бути не може.

Я взагалі не розумію, як, ще при такій ціні Beeline зможе отримати прибуток!

Опубліковано

Тарифний пакет "БУМ"

Бі запускає новий тариф "БУМ" - аналог вільного Life...

Всередині мережі - 0,00

СМС - 0,00

ММС - 0,00

Без ПЗЗ

Опубліковано

Яка вартість дзвінків на номери інших операторів? Які інші умови? Дармовщини не буває, які там приховані течії?

Опубліковано
  Саня сказав:
Яка вартість дзвінків на номери інших операторів? Які інші умови? Дармовщини не буває, які там приховані течії?

Вихідні дзвінки на телефони фіксованого зв'язку по Україні - 75 коп.

Вихідні дзвінки на телефони мобільних операторів України - 75 коп.

Абонентська плата - 75 коп/день

Опубліковано

Ніхто не знає, Білайн не планує зробити якийсь інтернет типу ГіперАктиву в МТС? Тоді би зовсім перейшов на Білайн... а так - прив1язаний до МТСа...

Опубліковано

Абонентська плата в 75 коп/день халявщиків відлякає. Це добре. Тому що при тій кількості БС (в Beeline більше 2600 прити того ж life:) до 6000) мережа може й не витримати.

Да тариф ніби й непоганий, але 0,75коп*30днів=22,5 грн/міс!!!

Для тих хто часто телефонує на Beeline!

Мені вистачить ТП"Західний" 1хв=7коп, далі безкоштовно. З такою математикою мені потрібно було б щодня здійснювати хоча б по 11 дзвінків на Бі. СМС і ММС - рідко. Да інколи буває й більше 11 дзвінків, але рідко.

Опубліковано

Тариф вигідний лише для частих дзвінків в середині мережі. Коли доводиться дзвонити на мережі інших операторів - він втрачає всі свої переваги. Єдине, що лишаєтсья - відсутність ПЗЗ. Загалом в них 2 нормальних тарифи було введено "29" і перший "Прості речі".

Більше нічого путнього.

Опубліковано

Я сижу на тарифі "Монстр спілкування", і впринципі, кращого поки нічого не бачу. Це моя особиста думка, виходячи з власних потреб коли, куди і скільки дзвонити, а також щодо інших послуг (смс, ммс).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...