Перейти до змісту

Продам вінчестер 130у.о

-M@X-

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дуже потрібно гроші! Ціна 120 у.о.

Новий, запакований вінтчестер за таку ціну знайти не реально, невже нікому не треба? <_<

Остання ціна 120 у.о.

Опубліковано

Щось знайомий вінт,тобі часом не давали мій номер телефону,щоб ти передзвонив і я його забрав?Це було приблизно тиждень назад!

Опубліковано
Яка модель? Версія прошивки? Країна виробник?

Модель ST31500341AS,вчора взнав.

То -M@X-: якщо ти хочеш щось продати,то будь-ласка, надай повну інфу.кота в мішку в тебе ніхто не купить.

Отже мене цікавить версія прошиви(firmware ver хххх) термін гарантії та чия гарантія. В нас нац валюта -гривня,отже ціна в гривнях.Хочу купити цей вінт.Скинь контакти в ПМ.

Опубліковано
В нас нац валюта -гривня,отже ціна в гривнях.

Фізична особа може продавати (обмінювати) своє майно хоч за гривні, хоч за долари, хоч за тугрики, хоч за мішки з цукром. Хочеш купити вінт -- ніхто не заважає потратити зайвих три хвилини на обмін гривень на долари в будь-якому найближчому обмінному пункті, яких в нас більш ніж достатньо.

Опубліковано

То -M@X-: якщо ти хочеш щось продати,то будь-ласка, надай повну інфу.кота в мішку в тебе ніхто не купить.

Отже мене цікавить версія прошиви(firmware ver хххх) термін гарантії та чия гарантія. В нас нац валюта -гривня,отже ціна в гривнях.Хочу купити цей вінт.Скинь контакти в ПМ.

якщо не береш, то я після тебе в черзі:)

Опубліковано

якщо не береш, то я після тебе в черзі :)

ну то шо там, мені на понеділок срочняк нада вінт... <_<

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...