Перейти до змісту

Де ви їсте вдома?

vampirich

Рекомендовані повідомлення

Останнім часом за ноутом ....... ще поки нічого не пролив, не вимазав так як тримаю все в чистоті)))) включаю фільм (серіал) та сижу їм ..... набридає тільк те що коли сідаю їсти починають писати в аську )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
а спите вы тоже за компами?
на кухні... :huh:

Красивий ответ☺☻

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гайси і гьорли, які за компом "максимум фрукти і чай/каву", а чим це відрізняється від звичайного "за компом"?

Якщо чесно, то нічим абсолютно, окрім того, що ви так звикли і вам так зручно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mr. Ves - це ж не гарніри вилкою їсти і не борщ, і не бутерброди. Філіжанка гарячої кави чи чаю, чи пиво за компом - нормальне явище для всіх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на кухні. особливо не люблю в ліжку (а жінка часом приносить), за компом хіба пиво п"ю, а телік в кожній кімнаті маю, в тому числі і на кухні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mr. Ves - це ж не гарніри вилкою їсти і не борщ, і не бутерброди. Філіжанка гарячої кави чи чаю, чи пиво за компом - нормальне явище для всіх.

Можна озвучити чому їсти за компом не нормально і чим це не нормально відрізняється від вживання кави / пива?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки на кухні. Інколи бутер з чаєм за компом. Але паяю, шліфую, копаюсь в механіці саме за компом бо зручно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна озвучити чому їсти за компом не нормально і чим це не нормально відрізняється від вживання кави / пива?

Можна. Їжа і рідина, не зовсім однакові. Рідина, залилася у шлунок і вийшла . Так як і потрібно. А от їжа має засвоїтися. А коли людина відволікається на щось окрім їжі - вона (їжа ) не засвоюється, а просто виходить у вигляді малоперетравлених рештків. Разом із всіма поживними речовинами. (так вже побудований наш організм).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сказки для первоклашек :)

Пешыисчо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Терпіти не можу робити лише одну якусь справу... Коли я дивлюсь телевізор, то обов"язково ще чимось займаюсь - малюю, вишиваю, ліплю якісь фігурки з пластику, роблю манікюр, їм))) Коли працюю за компом, одночасно слухаю музику чи аудіокнигу, щось качаю, відписую на Борді))) Тому просто сидіти і їсти я теж не люблю((((.. Поговорити за ідою не виходить, бо час коли я обідаю чи вечеряю не співпадає з вживанням їжі іншими особами моєї сім"ї)... Можливо такий спосіб вживання їжі не є корисним, але по іншому я не можу((( Отак...

ООО... забула головне - Їм в кімнаті, а не на кухні))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сказки для первоклашек :)

Пешыисчо!

Ну-ну..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правда в том, что во время просмотра ТВ/сидения за компом количество съедаемой пищи контролируется плохо, что часто ведёт к перееданию и последующему ожирению.

А самому организму пофиг, он работает даже с плохо пережёванной пищей. Хуже, конечно, но заявление про малопереваривание и неусвоение витаминов - слишком громкое ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Zheny@

Помоєму неправ саме ти.

На усвоюваність впливає насамперед якість їжі, далі кількості клітчатки, пори року, і навіть тої їжі яка попала до поточного прийому ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їм на кухні. За ноутом чи ПК - тільки кава, чай або пиво. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли жінка вдома, їм на кухні. Коли сам — біля монітора, і звичайно, твори власного кулінарного мистецтва (з вилкою, ножем і 20 г для апетиту) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перше завжди на кухні))

друге люблю перед телевізором)

а чай за компом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

я їм на кухні,як правило з включеним телевізором, а от чоловікові ставлю перед монітором (є надія що поїсть). Бо інакше може сутками нічого окрім пива не вживати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

правильний чоловік!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я керуюсь в основному утілітарними причинами (а не чистоплюйством) - якщо я поїм не на кухні, про роботу на цілий день можна буде практично забути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

правильний чоловік!

Ти сам собі заперечуєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого, как активно то среагировали на топикстартер :) Хотя, вопрос действительно дискуссионный. Всё зависит от того, какая пища употребляется в данный момент.Допустим я не вижу ничего плохого в том, что бы пожевать перед монитором яблоко, морковку, грушу, собственный галстук(с) Саакашвили (нужное подчеркнуть). Но вот тарелку борща, суп, жирную пицу, картофельное пюре или же бутерброды жрать, и в то же время работать с мышей и клавой - это как то не совсем удобно (про эстетику промолчу - у каждого она своя). Лично я ем исключительно на кухне, естественно с ножом и вилкой. Есть только один грешок - не могу просто так кушать.Обязательно должна лежать передо мной книга или газета.Не важно какая,лишь бы чего то читать в процесе приёма пищи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на кухні

хоча хотів би їсти дійсно в вітальні за окремим столом, де нема лишніх кухонних предметів :)

як на мене, їсти треба так, щоб відчувати кайф, а не так, перекусами, тому поступово себе привчаю приділяли більшу увагу цьому процесу - тоді і наїдаєшся краще і не переїдаєш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переважно на кухні - їм і дивлюсь TV.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І в їдальні, і в вітальній, в спальні, навіть часом в ванні :D але стараюсь і на кухні їсти :D Аби не за книжкою чи ноутом, бо з'їсиш слона і не помітиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я не помню коли останній раз на кухні їла, весь прийом їжі проходить саме перед ноутом. Коли сам живеш - заважати особо нікому, і кухня якоюсь похмурішою здається. А біля ноута веселіше, і відіво і вінтірнєт, як ніби й не саменька :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...