sanbOK Опубліковано 7 Лютого, 2010 в 18:00 Поділитися #26 Опубліковано 7 Лютого, 2010 в 18:00 Останнім часом за ноутом ....... ще поки нічого не пролив, не вимазав так як тримаю все в чистоті)))) включаю фільм (серіал) та сижу їм ..... набридає тільк те що коли сідаю їсти починають писати в аську ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 7 Лютого, 2010 в 18:18 Поділитися #27 Опубліковано 7 Лютого, 2010 в 18:18 а спите вы тоже за компами? на кухні... Красивий ответ☺☻ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 7 Лютого, 2010 в 19:26 Поділитися #28 Опубліковано 7 Лютого, 2010 в 19:26 Гайси і гьорли, які за компом "максимум фрукти і чай/каву", а чим це відрізняється від звичайного "за компом"? Якщо чесно, то нічим абсолютно, окрім того, що ви так звикли і вам так зручно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 7 Лютого, 2010 в 20:09 Поділитися #29 Опубліковано 7 Лютого, 2010 в 20:09 Mr. Ves - це ж не гарніри вилкою їсти і не борщ, і не бутерброди. Філіжанка гарячої кави чи чаю, чи пиво за компом - нормальне явище для всіх. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
4iter Опубліковано 7 Лютого, 2010 в 20:15 Поділитися #30 Опубліковано 7 Лютого, 2010 в 20:15 на кухні. особливо не люблю в ліжку (а жінка часом приносить), за компом хіба пиво п"ю, а телік в кожній кімнаті маю, в тому числі і на кухні Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 7 Лютого, 2010 в 21:03 Поділитися #31 Опубліковано 7 Лютого, 2010 в 21:03 Mr. Ves - це ж не гарніри вилкою їсти і не борщ, і не бутерброди. Філіжанка гарячої кави чи чаю, чи пиво за компом - нормальне явище для всіх.Можна озвучити чому їсти за компом не нормально і чим це не нормально відрізняється від вживання кави / пива? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Songoku Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 07:16 Поділитися #32 Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 07:16 Тільки на кухні. Інколи бутер з чаєм за компом. Але паяю, шліфую, копаюсь в механіці саме за компом бо зручно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 08:10 Поділитися #33 Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 08:10 Mr. Ves - це ж не гарніри вилкою їсти і не борщ, і не бутерброди. Філіжанка гарячої кави чи чаю, чи пиво за компом - нормальне явище для всіх.Можна озвучити чому їсти за компом не нормально і чим це не нормально відрізняється від вживання кави / пива?Можна. Їжа і рідина, не зовсім однакові. Рідина, залилася у шлунок і вийшла . Так як і потрібно. А от їжа має засвоїтися. А коли людина відволікається на щось окрім їжі - вона (їжа ) не засвоюється, а просто виходить у вигляді малоперетравлених рештків. Разом із всіма поживними речовинами. (так вже побудований наш організм). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 08:16 Поділитися #34 Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 08:16 Сказки для первоклашек Пешыисчо! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 08:37 Поділитися #35 Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 08:37 Терпіти не можу робити лише одну якусь справу... Коли я дивлюсь телевізор, то обов"язково ще чимось займаюсь - малюю, вишиваю, ліплю якісь фігурки з пластику, роблю манікюр, їм))) Коли працюю за компом, одночасно слухаю музику чи аудіокнигу, щось качаю, відписую на Борді))) Тому просто сидіти і їсти я теж не люблю((((.. Поговорити за ідою не виходить, бо час коли я обідаю чи вечеряю не співпадає з вживанням їжі іншими особами моєї сім"ї)... Можливо такий спосіб вживання їжі не є корисним, але по іншому я не можу((( Отак...ООО... забула головне - Їм в кімнаті, а не на кухні)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 08:47 Поділитися #36 Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 08:47 Сказки для первоклашек Пешыисчо! Ну-ну.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 09:08 Поділитися #37 Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 09:08 Правда в том, что во время просмотра ТВ/сидения за компом количество съедаемой пищи контролируется плохо, что часто ведёт к перееданию и последующему ожирению. А самому организму пофиг, он работает даже с плохо пережёванной пищей. Хуже, конечно, но заявление про малопереваривание и неусвоение витаминов - слишком громкое Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Songoku Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 09:35 Поділитися #38 Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 09:35 2Zheny@ Помоєму неправ саме ти. На усвоюваність впливає насамперед якість їжі, далі кількості клітчатки, пори року, і навіть тої їжі яка попала до поточного прийому Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BACbOK Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 10:23 Поділитися #39 Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 10:23 Їм на кухні. За ноутом чи ПК - тільки кава, чай або пиво. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harvester Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 15:28 Поділитися #40 Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 15:28 Коли жінка вдома, їм на кухні. Коли сам — біля монітора, і звичайно, твори власного кулінарного мистецтва (з вилкою, ножем і 20 г для апетиту) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fiore Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 15:34 Поділитися #41 Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 15:34 перше завжди на кухні)) друге люблю перед телевізором) а чай за компом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ascha Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 08:37 Поділитися #42 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 08:37 я їм на кухні,як правило з включеним телевізором, а от чоловікові ставлю перед монітором (є надія що поїсть). Бо інакше може сутками нічого окрім пива не вживати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 09:00 Поділитися #43 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 09:00 правильний чоловік! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sistem Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 09:03 Поділитися #44 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 09:03 Я керуюсь в основному утілітарними причинами (а не чистоплюйством) - якщо я поїм не на кухні, про роботу на цілий день можна буде практично забути Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 10:02 Поділитися #45 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 10:02 правильний чоловік!Ти сам собі заперечуєш. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гетто Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 11:06 Поділитися #46 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 11:06 ого, как активно то среагировали на топикстартер Хотя, вопрос действительно дискуссионный. Всё зависит от того, какая пища употребляется в данный момент.Допустим я не вижу ничего плохого в том, что бы пожевать перед монитором яблоко, морковку, грушу, собственный галстук(с) Саакашвили (нужное подчеркнуть). Но вот тарелку борща, суп, жирную пицу, картофельное пюре или же бутерброды жрать, и в то же время работать с мышей и клавой - это как то не совсем удобно (про эстетику промолчу - у каждого она своя). Лично я ем исключительно на кухне, естественно с ножом и вилкой. Есть только один грешок - не могу просто так кушать.Обязательно должна лежать передо мной книга или газета.Не важно какая,лишь бы чего то читать в процесе приёма пищи. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kudrom Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 11:59 Поділитися #47 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 11:59 на кухні хоча хотів би їсти дійсно в вітальні за окремим столом, де нема лишніх кухонних предметів як на мене, їсти треба так, щоб відчувати кайф, а не так, перекусами, тому поступово себе привчаю приділяли більшу увагу цьому процесу - тоді і наїдаєшся краще і не переїдаєш Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kozakOleg Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 12:41 Поділитися #48 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 12:41 Переважно на кухні - їм і дивлюсь TV. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Chatte Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 13:31 Поділитися #49 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 13:31 І в їдальні, і в вітальній, в спальні, навіть часом в ванні але стараюсь і на кухні їсти Аби не за книжкою чи ноутом, бо з'їсиш слона і не помітиш. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
iriuss Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 13:54 Поділитися #50 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 13:54 А я не помню коли останній раз на кухні їла, весь прийом їжі проходить саме перед ноутом. Коли сам живеш - заважати особо нікому, і кухня якоюсь похмурішою здається. А біля ноута веселіше, і відіво і вінтірнєт, як ніби й не саменька Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.