Перейти до змісту

Чому видалили мої пости

Black

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кілька днів тому запостив в розділі "Знайдено в мережі" лінк на форум. Тепер його немає. Наскільки я розумію цей розділ передбачає лінки на інші сайти. В чому проблема? :D

• Адміністратори
Опубліковано
Кілька днів тому запостив в розділі "Знайдено в мережі" лінк на форум. Тепер його немає. Наскільки я розумію цей розділ передбачає лінки на інші сайти. В чому проблема? :D

Використовуй інший метод для реклами свого форуму.

Опубліковано

Мені здається пост нормально підходить в тематику - "Знайдено в мережі". Там даються лінки на різноманітні сайти мережі. От і я дав лінк. Краще би повидаляли старі теми без відповідей.

• Адміністратори
Опубліковано
Мені здається пост нормально підходить в тематику - "Знайдено в мережі". Там даються лінки на різноманітні сайти мережі. От і я дав лінк. Краще би повидаляли старі теми без відповідей.

А мені здається тут демократії нема і не передбачається, є модератор, і тільки з його подачі щось може залишитись чи буде видалено. Дискусія закінчена і обговоренню не підлягає.

• Адміністратори
Опубліковано

І не "знайшов і запостив" а тупо зайнявся рекламою, тимбільше я як мінімум в чотирьох місцях бачив яким саме методом намагаєшся популяризувати свій ресурс.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...