Перейти до змісту

Роздуми про таку штуку, як мережевий маркэтинг

leviks

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Позитивне ставлення.Люди, які займаються мережевим маркетингом, покращують свій добробут, здобувають нові знання, вчаться жити по іншому.

Опубліковано

:blink:

ппц.. Я чомусь завжди був упевнений, що то рідкісні зомбі.. Йому кажуть порадій за мене - в мене син народився!!! А він - а от якби ти займався мережевим маркетингом..

Опубліковано

Підтримую.

То вже і не люди, а автомати, зщапрограмовані на продаж певного товару чи послуги... Про які знання і добробут мова? Мона паро прикладів людей, які чогось добились участю в пірамідах?

Опубліковано

є різні люди, "мережевий маркетинг" - це засіб, одні його використовують, а інших використовує він, тобто ті люди, які заманили їх самих...

коли тобі дзвонить знайомий, з яким ти не бачився зо два роки і каже, що хоче зустрітися-поговорити - 90% що це мережевий маркетинг

ті, що в "сітці" не дуже люблять, коли ти їм кажеш слово "піраміда" і намагаються всіляко переконати тебе, що вони не такі

явних "зомбі" не зустрічав, але часом нормальна людина, якщо щойно з тобою спілкувалась "про жизнь" рєзко стає суперпродавцем щастя, як тільки тема заходить про гроші, або "як там, ти ще займаєшся тою фігньою?" :)

в них зазвичай є кілька хороших знайомих, які от-от мають покинути нормальну роботу, то вже бабки йдуть таким потоком, що не вистачає кишень

смішно, коли колишній водій розказує мені, людині з вищою економічною освітою і червоним дипломом про Кіосакі, квадрант грошових потоків і економіку як людина, яка відкриває очі на істину :))))

карочє, я проти ММ нічого не маю, але декому з тих, хто ним пробує займатися щиро співчуваю

Опубліковано
коли тобі дзвонить знайомий, з яким ти не бачився зо два роки і каже, що хоче зустрітися-поговорити - 90% що це мережевий маркетинг

+1

Опубліковано

Мережевиком потрібно родитися, це трудяги, які перший час працюють бесплатно і якщо вистачає терпіння досягають хороших грошей або зовсім нічого не досягають:)

Опубліковано
Позитивне ставлення.Люди, які займаються мережевим маркетингом, покращують свій добробут, здобувають нові знання, вчаться жити по іншому.

А я на 100 відсотків погоджуюсь з ЦИМ

Опубліковано

Мережевий маркетинг , який би він не був , це повний "развод" в першу чергу на гроші

Якби такі люди з такою наполегливістю займалися тим що їх реально цікавить вони б там точно чогось досягли

Опубліковано

Лопату (сапку) в руки і на поле. Мастерка і на стройку!!

ІЗ їхнім старанням і наполегливістю - можна справді (при нормальній роботі) жил б у достатку!

• Адміністратори
Опубліковано
Вашу мать! А вы все за плугом стоите?

я нет, но кругом стока плугов :(

Опубліковано
.... Якби такі люди...

На дух не переношу. Из-за сути - СЕТЕВОГО - маркетинга.

Не зарабатывал так, не зарабатываю и не даю зарабатывать.

У тех, кто занимается MLM, довольно специфическая психика.

Имел дело с дамой с высшим образованием - смотрит в глаза и вдохновенно рассказывает, что это не пирамида.

Реакция - или дура, так нет, или врет беззастенчиво.

Когда человек видит, что его охмуряют, нормальное поведение - выяснить и послать.

Но, желающий охмурИться, да охмУриться. Каждый выбирает сам.

Люди, які займаються мережевим маркетингом ..... вчаться жити по іншому.

Классическая, непричесанная и откровенная инструкция для начинающих маркеров.

http://kombat.com.ua/biznes3.html

Очень рекомендую её подумать.

icon_plus_1.gifцитата оттуда

Да нет, вы перепутали, я говорю не о методах заманивания клиентов дамами не самого тяжелого поведения. Не о проституции я.

О сетевом маркетинге. Впрочем, методология что здесь, что там подобна.

Везде надо привлечь интерес потребителя. Понравиться ему. Втянуть его в разговор.

Вытянуть из него деньги - И еще попытаться сделать своим союзником

и отправить на реализацию через знакомых и сослуживцев того товара, который вы только что ему всучили.

Отличие данного вида предпринимательства от самого древнего только в том, что в этом случае продается чужой товар,

а в том, другом, свой, доморощенный.

И, наконец, самое главное для процветания на ниве сетевого маркетинга - это цепкость и беззастенчивость.

Ваша задача - "впарить товар", а какой ценой, не суть важно.

А если важно, то за это дело лучше вам не браться.

Сомнение в правоте своего дела, в том, что неприлично вламываться, нельзя обманывать, некультурно настаивать и пр.,

обрекает вас на стопроцентную неудачу. Можно вламываться, надоедать, настаивать, наезжать, брать на измор и жалость.

Все можно! И даже нужно.

//------------------------------

p.s. Дама прошла по варианту " яким ти не бачився зо два роки " ... Воистину,© Нет ничего нового под солнцем....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...