leviks Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 11:07 #1 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 11:07 Собсно тексту багато, не буду копіпаститиhttp://vip.volyn.ua/blog/rozdumi-pro-taku-...hevii-marketingЦікаво почути думки форумчан
Yuliya Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 11:55 #2 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 11:55 Позитивне ставлення.Люди, які займаються мережевим маркетингом, покращують свій добробут, здобувають нові знання, вчаться жити по іншому.
Zheny@ Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 12:22 #3 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 12:22 ппц.. Я чомусь завжди був упевнений, що то рідкісні зомбі.. Йому кажуть порадій за мене - в мене син народився!!! А він - а от якби ти займався мережевим маркетингом..
mix_forever Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 12:55 #4 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 12:55 Підтримую.То вже і не люди, а автомати, зщапрограмовані на продаж певного товару чи послуги... Про які знання і добробут мова? Мона паро прикладів людей, які чогось добились участю в пірамідах?
kudrom Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 13:06 #5 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 13:06 є різні люди, "мережевий маркетинг" - це засіб, одні його використовують, а інших використовує він, тобто ті люди, які заманили їх самих... коли тобі дзвонить знайомий, з яким ти не бачився зо два роки і каже, що хоче зустрітися-поговорити - 90% що це мережевий маркетинг ті, що в "сітці" не дуже люблять, коли ти їм кажеш слово "піраміда" і намагаються всіляко переконати тебе, що вони не такі явних "зомбі" не зустрічав, але часом нормальна людина, якщо щойно з тобою спілкувалась "про жизнь" рєзко стає суперпродавцем щастя, як тільки тема заходить про гроші, або "як там, ти ще займаєшся тою фігньою?" в них зазвичай є кілька хороших знайомих, які от-от мають покинути нормальну роботу, то вже бабки йдуть таким потоком, що не вистачає кишень смішно, коли колишній водій розказує мені, людині з вищою економічною освітою і червоним дипломом про Кіосакі, квадрант грошових потоків і економіку як людина, яка відкриває очі на істину ))) карочє, я проти ММ нічого не маю, але декому з тих, хто ним пробує займатися щиро співчуваю
BARAKUDA Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 13:14 #6 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 13:14 коли тобі дзвонить знайомий, з яким ти не бачився зо два роки і каже, що хоче зустрітися-поговорити - 90% що це мережевий маркетинг+1
Yuliya Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 13:23 #7 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 13:23 Мережевиком потрібно родитися, це трудяги, які перший час працюють бесплатно і якщо вистачає терпіння досягають хороших грошей або зовсім нічого не досягають
Volyniaka Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 13:44 #8 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 13:44 Позитивне ставлення.Люди, які займаються мережевим маркетингом, покращують свій добробут, здобувають нові знання, вчаться жити по іншому.А я на 100 відсотків погоджуюсь з ЦИМ
Yuliya Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 14:09 #9 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 14:09 А я на 100 відсотків погоджуюсь з ЦИМ який ужас
RBK Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 14:23 #10 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 14:23 Мережевий маркетинг , який би він не був , це повний "развод" в першу чергу на грошіЯкби такі люди з такою наполегливістю займалися тим що їх реально цікавить вони б там точно чогось досягли
Zheny@ Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 15:11 #11 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 15:11 Лопату (сапку) в руки і на поле. Мастерка і на стройку!! ІЗ їхнім старанням і наполегливістю - можна справді (при нормальній роботі) жил б у достатку!
difoto Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 15:20 #12 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 15:20 Вашу мать! А вы все за плугом стоите?
Адміністратори t0rik Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 15:25 Адміністратори #13 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 15:25 Вашу мать! А вы все за плугом стоите? я нет, но кругом стока плугов
Дартаньян Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 15:37 #14 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 15:37 .... Якби такі люди... На дух не переношу. Из-за сути - СЕТЕВОГО - маркетинга. Не зарабатывал так, не зарабатываю и не даю зарабатывать. У тех, кто занимается MLM, довольно специфическая психика. Имел дело с дамой с высшим образованием - смотрит в глаза и вдохновенно рассказывает, что это не пирамида. Реакция - или дура, так нет, или врет беззастенчиво. Когда человек видит, что его охмуряют, нормальное поведение - выяснить и послать. Но, желающий охмурИться, да охмУриться. Каждый выбирает сам. Люди, які займаються мережевим маркетингом ..... вчаться жити по іншому. Классическая, непричесанная и откровенная инструкция для начинающих маркеров. http://kombat.com.ua/biznes3.html Очень рекомендую её подумать. цитата оттуда Да нет, вы перепутали, я говорю не о методах заманивания клиентов дамами не самого тяжелого поведения. Не о проституции я. О сетевом маркетинге. Впрочем, методология что здесь, что там подобна. Везде надо привлечь интерес потребителя. Понравиться ему. Втянуть его в разговор. Вытянуть из него деньги - И еще попытаться сделать своим союзником и отправить на реализацию через знакомых и сослуживцев того товара, который вы только что ему всучили. Отличие данного вида предпринимательства от самого древнего только в том, что в этом случае продается чужой товар, а в том, другом, свой, доморощенный. И, наконец, самое главное для процветания на ниве сетевого маркетинга - это цепкость и беззастенчивость. Ваша задача - "впарить товар", а какой ценой, не суть важно. А если важно, то за это дело лучше вам не браться. Сомнение в правоте своего дела, в том, что неприлично вламываться, нельзя обманывать, некультурно настаивать и пр., обрекает вас на стопроцентную неудачу. Можно вламываться, надоедать, настаивать, наезжать, брать на измор и жалость. Все можно! И даже нужно. //------------------------------ p.s. Дама прошла по варианту " яким ти не бачився зо два роки " ... Воистину,© Нет ничего нового под солнцем....
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.