Перейти до змісту

club-styles

fenom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

за епіцентр МЕГАЗАЧЬОТ! було дуже непогано...

людей кстаті тож немало було! мені було дивно шо в маленькому залі танцує більше людей ніж в великому!!! і атмосфера у нас в маленьком була набагато кращой ніж в другом.... в загальному я дуже довольний!!!

коли в слідуючий раз буде шось подібне? ;)

• Відповідей 857
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

25.05.2007 в 21ХХ было прикольно, очень позитивно, и во втором зале музычка была ничего (особенно по началу когда еще никто не танцевал играла обалденная музыка, даже не мог поверить что такое может играть в Луцких клубах, но это было пока к ровенскому диджею не прилип мля Луцкий тормо.... диджей и не спортил всю малину), где-то в 3 ночи немного музыка окончательно спортилась. но особенно прикольно мы придумали хоровод и пробежку паравозиком в первый зал и обратно, гыгы, весело было!!!

Ггонишь! Оба диджея отыграли здорово! Я бы даже сказал очень здорово... А в большом зале был адский аЦЦтой... АрЭнБи, помойный гламур, гопы и тд... Если ты не заметил, то "епицентр" была тематической вечериной, и музыка игралась в том формате, в котором было и задумано. Так что нечего жаловаться на музыку, ты сам знал, куда шёл :) Мне ОчЕнЬ понравилось :) Истинные технодетки оценили бы этот ивент точно так же как и я :) и ниипёт :)

ami: пасибо что хоть некоторые понимают куда пришли и зачем и как оно должно быть. а то что выше просто чесно смешно читать.как диджей мог спортить всю малину :):P мы играли то что было запланировано!! просто надо знать куда идти и что там будет играть. ami respect изложыл все как надо ;) популярно и доступно.

Опубліковано
Ну шо шось думаем після оупена??? :naezd: чи на месте разберемся???

шо-шо......

в кінці проміняєм апарат та сі-ді на випивку і все прогуляєм.... ;)

Опубліковано
Ну шо шось думаем після оупена??? ;) чи на месте разберемся???

Думаю, в таких випадках краще розбиратись на місці...

Ато зара собі як позаплановуєм...

Опубліковано

А фотік чи відеокамеру візьме хтось, щоб зафіксувати це дійство ? ;)

P.S. Да, і наперед краще не планувати, на місці буде видно)

Опубліковано
Полішуки - ;)

Мене так в дитинстві називали, коли до бабусі їздив. Я й справді з К-Каширського. І шо? :) Ну полішук... тільки от щось не помічав щоб у мене німб за роги чіплявся чи хвіст в ср..ці метелявся. :)

From: до всіх форумчан і Сера Модератора. Вибачайте...не втримався. :) Зате із цікавістю почитав про клубне життя губернії... хм... самому було б цікаво подивитись на це все дійство. Як то кажуть, на осправжній європейський рівень. А то все щось попадає якесь непутьове. :)

Опубліковано

W.F. рулить,КРАСАВА !!! Дякую за паті ,за файну музику.

Можна сказати клабери міста єднайтеся !!!!

Це майбутне , буде прикольно коли малий зал буде збирати більше народу Н.І.Ж. ..... великий.

На наступне йду полюбасс , чекаю інфи

Опубліковано

W.F. конечно молодец!!! ему респект!!!

лично я теперь если буду приходить в 21ХХ то только во второй (малый) зал!!!!!

Опубліковано

Ну шо шось думаем після оупена??? :) чи на месте разберемся???

Думаю, в таких випадках краще розбиратись на місці...

Ато зара собі як позаплановуєм...

А фотік чи відеокамеру візьме хтось, щоб зафіксувати це дійство ? :)

P.S. Да, і наперед краще не планувати, на місці буде видно)

Що буде після оупена залежить від того, наскільки всі будуть обмежені в часі.

Якщо "уже никто никуда не идет", то можна буде посидіти десь.

На рахунок камери.

Ми всі заходи знімаємо на відео і фото.

Не любительське.:)

Опубліковано
W.F. рулить,КРАСАВА !!! Дякую за паті ,за файну музику.

Можна сказати клабери міста єднайтеся !!!!

Це майбутне , буде прикольно коли малий зал буде збирати більше народу Н.І.Ж. ..... великий.

На наступне йду полюбасс , чекаю інфи

дякую кую-кую.дуже приемно.бож для всіх вас старався.мене питають скільки я заробив на цій парті. відповідаю- 0 ще дещо до флаерів докидував зі своїх

Опубліковано

Хто там має знакомих зверху :) попросіть хай на цей раз погоду ісправлять,бо дивлюсь діла не буде

:smile-zachot:

Краще булоб замутить двіж на ЧЕБЕНЯХ літом,ото був би оупен.ВОЛИНСЬКІЙ КАZZZZАН!!!!!!!

W-)

Опубліковано
На рахунок камери.

Ми всі заходи знімаємо на відео і фото.

Не любительське.:)

Ух ти, кульно...це мені подобається :)

А щодо погоди, то опадів в пятницю не обіцяється, але буде трохи хмарно і 25 градусів...ніби все куль має буть..сподіватимемось . :)

Опубліковано
Хто там має знакомих зверху :) попросіть хай на цей раз погоду ісправлять,бо дивлюсь діла не буде

:)

Краще булоб замутить двіж на ЧЕБЕНЯХ літом,ото був би оупен.ВОЛИНСЬКІЙ КАZZZZАН!!!!!!!

W-)

А потім в парку 900річчя замутить паті "на хвилях сапалаївки" :)

Опубліковано
А це спонсорська допомога від мене для DJ WHITE-FLY

КАЧАТИ ВСІМ!!!!

дякую вован :)

Опубліковано

Ух, було кульно в Рожищах! Якби не те, що було мало часу для виступу, то було б взагалі сцупер.

Іще дайте, будь ласка, хтось інфу як мені отримати фото та відео з Дж Параду . :mdr:

Опубліковано
AHTUNG!!! ATENSION!!! КЛАБЕРИ ЄДНАЙТЕСЬ І ЗБИРАЙТЕ НАРОД

W.F. ну ты даёшь!! Вот благодаря таким вот людям всё у нас в Луцке будет зашибись с клубной культурой! РЕСПЕКТ! Я только от Епицентра отошёл:) но уже молился, чтоб что-нть подобное скорее бы провели:) БУДУ БУДУ БУДУ!!! Не пропущу!!! УРА!! Да здравствует минимал и техно!!! :)

З.Ы. И вообще я с радостью бы сделал какой-нть вклад в развитие такой вот музыки в Луцке :) чес слово :) Так что буду ходить и всем рассказывать об этой вечерине :) Ну или если чё - то с радостью помогу чем смогу :)

Опубліковано

...да было всё очень кул!!!!

AHTUNG!!! ATENSION!!! КЛАБЕРИ ЄДНАЙТЕСЬ І ЗБИРАЙТЕ НАРОД

W.F. ну ты даёшь!! Вот благодаря таким вот людям всё у нас в Луцке будет зашибись с клубной культурой! РЕСПЕКТ! Я только от Епицентра отошёл:) но уже молился, чтоб что-нть подобное скорее бы провели:) БУДУ БУДУ БУДУ!!! Не пропущу!!! УРА!! Да здравствует минимал и техно!!! :)

З.Ы. И вообще я с радостью бы сделал какой-нть вклад в развитие такой вот музыки в Луцке :) чес слово :) Так что буду ходить и всем рассказывать об этой вечерине :) Ну или если чё - то с радостью помогу чем смогу :)

... ДО ВСТРЕЧИ

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...