Перейти до змісту

club-styles

fenom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Дійсно все було супер! Єдине що не так довго як би хотілось.... Але в майбутньому, можна буде вибрати якесь цікавіше місце і грати там цілу ніч.. Отож, Велике дякую Толіку, Руслану, Всім ді-джеям, які прийняли участь... :huh:

Маю публічне прохання;)

Щоб всі діджеї подарували мені по 5 аудіо(або мп3)-дисків з відібраною музикою.

Чисті диски з мене.

Хочу потрошки піднімати рівень музкультури в своєму місті.

Бо ж крім Pakito і заїжджених композицій DJ Light тут ніхто нічого не знає.

• Відповідей 857
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Читаю та радію!!!!

Щипніть мене я сплю ?

Благо що є такі люди як Толік :hug:

З радістю візьму участь в цьому заході , допоможу чим зможу :D !!!

post-1943-1181049073.jpg

Опубліковано
Читаю та радію!!!!

Щипніть мене я сплю ?

Благо що є такі люди як Толік :hug:

З радістю візьму участь в цьому заході , допоможу чим зможу :D !!!

Життя чудове, можна все, потрібна команда...
Я ЗА!! :D

Давайте я спочатку обговорю можливість проведення заходу з місцевою владою.

Думаю, що варто зробити міні-Казантип.

Завтра будуть новини.

Запрошую всіх обдумати концепцію.

Опубліковано

Де і коли збираємось?

Пропоную впасти в літньому кафе десь біля парку....19-.... і до ранку )))

Опубліковано

а я мрІю про якусь техно біт, детроит техно пати. ШОБ ПОЖОШЧЕ БУЛО треба в місті жесть розвивати, ато відстали ми ребята дуже сильно, правильно було сказано крім пакито нічого незнають

про 09.06 незабули приходьте всі

Опубліковано

А вот я тоже за жесть :) Такую, чтоб взрывало :) ато как-то достало уже одно и то же слышать... Причём без вариантов! Вот некуда податься - всюду играет одно и то же!! И спрашивается - что делать тем, кого хаус поддостал немного? Ездить в другие города))) Но блин не наездишся особо, дорого выходит ;) тем более хочется, чтобы в Луцке была жесть :) да хотя бы не жесть, а просто другая музыка! Вот пситранса бы... Драмэнбэйса... Хорошо, что вот неким не пох, и уже второй раз в 3000 будет жесть :) Я тут уже агиткомпанию провожу по полной, чтоб побольше пипла притянуть... И что самое печальное, что не так то просто кого-то уболтать... Сразу слышишь типа "да ну, шо за техно, я лучше в трьошку так пойду позависаю"... И получается что человек идёт не из-за музыки, а так, побухать, к девкам поприставать...

Кстати очень хорошо, что про оупен заговорили :) я ЗА! Чем могу помочь? к кому обращаться?

З.Ы. А почему бы не провести оупен в стиле "жесть" ? Ну или не жесть :) Лишь бы не попсу... Не Пакито как кто-то там говорил :)

Кто вообще что хочет слышать на оупене ?

Опубліковано

Я тут уже агиткомпанию провожу по полной, чтоб побольше пипла притянуть... И что самое печальное, что не так то просто кого-то уболтать... Сразу слышишь типа "да ну, шо за техно, я лучше в трьошку так пойду позависаю"... И получается что человек идёт не из-за музыки, а так, побухать, к девкам поприставать...

ага в том то и вся проблема, в людях. ех как ето всё непросто чел ты очень правильно всё подметил больше добавить нечего. РЕСПЕКТ

Опубліковано

Оупен було би кульно на Чебенях замутити... з 21 і до 6:00...

Щоб кожен діджей виступив... Наприклад, Neo - electro/house, Orange - trance, W.F. - з жестяком...

Думаю, з десяток діджеїв можна було би виставити...

Оце було би кульно...

Опубліковано
Оупен було би кульно на Чебенях замутити... з 21 і до 6:00...

Щоб кожен діджей виступив... Наприклад, Neo - electro/house, Orange - trance, W.F. - з жестяком...

Думаю, з десяток діджеїв можна було би виставити...

Оце було би кульно...

Пробивайте спонсорів, Друзі!

Щоб хоча би попередньо знати, яку суму ми зможемо зібрати.

І ще.

Якщо на форумі є люди, які готові взяти на себе(фінансово) один з наступних напрямків - welcome!

Всі пропозиції скидайте на ПМ або на мило project(AT)rozmova.com

Орг. робота по оупен-ейру:

1) реклама(радіо, преса, вуличне ТБ, бігборд(и));

2) сцена, звук, світло;

3) призи;

4) виїзна торгівля;

5) волонтери, які будуть згодні під час свого відпочинку "патрулювати" за порядком;

6) транспорт для перевезення бажаючих;

7) феєрверк.

Опубліковано

І тут всі замовкли... ;)

Що-до ді-джейського обладнання, радіомікрофонів, то це я беру на себе...

Звук та світло можна взяти в 21 ст, але не факт, що його дадуть безкоштовно, або скажімо заради реклами...

Думаю один з варіантів, залучити якусь торгову марку...

Наскільки мені відомо то Віват, Неміров, Хортиця, Ред-Бул, вже були організаторами деяких вечірок в Луцьку...

Опубліковано
Орг. робота по оупен-ейру:

1) реклама(радіо, преса, вуличне ТБ, бігборд(и));

2) сцена, звук, світло;

3) призи;

4) виїзна торгівля;

5) волонтери, які будуть згодні під час свого відпочинку "патрулювати" за порядком;

6) транспорт для перевезення бажаючих;

7) феєрверк.

1. реклама - треба, щоб МІкс поговорив на роботі на рахунок реклами! Може захочуть виступити інформаційними спонсорами, бо "Наше" сюди нема сенсу підключати. Також, думаю, варто поговорити з СіД - вони також прогресивні, але я цього зробити не можу з власних причин :)

Афіши можна зробити навіть ч/б на форматі А4 та порозклеювати на всіх стовпах міста, головне дизайн. Порозклеювати сам можу:) Тут вже питання про якість донесення, а не якість матеріалу.

2. Сцена - на жаль, не знаю. Звук та світло - 3000 як варіант! А якщо Алєксєєчу сказати, що на оупені над ДЖ буде висіти банер ХХІ? Це ж нормальна реклама. Тим більше, а вдруг замутиться реклама на радіо? То й в ролику вставити 3000 можна буде. А якщо ні, то треба говорити з Глорією :)

ДЖ - апарати вирішили - Neo vs Мix

3.Призи. Їх багато, думаю, не треба. Оупен не повинен засиратись конкурсами. Частково беру на себе.

4.Виїзна торгівля - невже серед нас нема бізнесменів, які хочуть заробити гроші на торгівлі водою, пивом, бутербродами...? Готовий поговорити з друзяками... Може захочуть

5. Волонтери... ну... я хочу полялякати в мафон та покрутити вертушку... Звиняйте...

6. 7. теж не знаю...

Опубліковано

чебені це звичайно класно але ви не думали про другу сторону медалі шо це:

1.далеко отже білше геморою, трба ближче тоді більше народу підтягнеться.

2. місцеві власті які можуть дозволу на це недати.

3. як було сказано це біля води отож дуже небеспечно, можна наробити біди треба рятувальників навіть

4.апарат туди весь везти, сцену.

трба трохи ближче накрайній худий випадок в гараджі. тут е свої плюси причому великі.

Опубліковано

Найперше хочу всім оголосити, що вже є домовленості з владою.

ФЕСТ БУДЕ!!!

Субота. 30 червня.

Є мала проблема, яка може перенести фест з Чебень в інше місце - там немає потужної лінії електропередач. В пятницю будемо знати точно.

І тут всі замовкли... :)

Що-до ді-джейського обладнання, радіомікрофонів, то це я беру на себе...

Звук та світло можна взяти в 21 ст, але не факт, що його дадуть безкоштовно, або скажімо заради реклами...

Думаю один з варіантів, залучити якусь торгову марку...

Наскільки мені відомо то Віват, Неміров, Хортиця, Ред-Бул, вже були організаторами деяких вечірок в Луцьку...

Звук і світло з ХХІ століття - це варіант.

Я хочу бачити побільше пропозицій. Не просто варіантів, а чітко домовлених пропозицій.

На рахунок брендів, які могли б бути спонсорами.

Дізнавайтесь!

Опубліковано
чебені це звичайно класно але ви не думали про другу сторону медалі шо це:

1.далеко отже білше геморою, трба ближче тоді більше народу підтягнеться.

2. місцеві власті які можуть дозволу на це недати.

3. як було сказано це біля води отож дуже небеспечно, можна наробити біди треба рятувальників навіть

4.апарат туди весь везти, сцену.

трба трохи ближче накрайній худий випадок в гараджі. тут е свої плюси причому великі.

Розглянем на прикладі Z... Вода поруч, все решта далеко... А людей немєрєно...

Гаразджа? Де там? В піонертаборі не вийде, понапиваються - доламають все, що залишилось...

ВОда поруч - небезпечно? Згідний. Але, хто захоче втопиться в калюжі! як варіант сцену ставити за 500 м від води.

А сцену і апарати в любому випадку треба везти, а якшо вже спакували, то куди не має принципового значення.

Опубліковано
а я мрІю про якусь техно біт, детроит техно пати. ШОБ ПОЖОШЧЕ БУЛО треба в місті жесть розвивати, ато відстали ми ребята дуже сильно, правильно було сказано крім пакито нічого незнають

про 09.06 незабули приходьте всі

А что будет 09.06 ???? я тоже хочу пойти.....

Опубліковано

Лінія 220 там нормальна.там даже сауна е-вже не шутка!!!бізнесменів хватае,треба їм поморочіти троха

голову.хай но тікі купальний сезон толково відкриється. :smile-zachot: так не обов"язково сцену везти-можна і

якійсь прицеп дьорнути(розмалювати його)а народ буде полюбе хайно буде жарко!!! :D

Так ще ж е знайомі в KYIVSTARi.можна закінути ідейку!!

Опубліковано
Лінія 220 там нормальна.там даже сауна е-вже не шутка!!!бізнесменів хватае,треба їм поморочіти троха

голову.хай но тікі купальний сезон толково відкриється. :smile-zachot: так не обов"язково сцену везти-можна і

якійсь прицеп дьорнути(розмалювати його)а народ буде полюбе хайно буде жарко!!! :D

Так ще ж е знайомі в KYIVSTARi.можна закінути ідейку!!

Сауни вже немає - спалили.

220 для норм звуку не вистачить треба 380 і 30-40 кіловат.

Бізнесмени є. Але в нас ніхто більше 50-100 грн на такі заходи не дає.

Максимум з усіх можна зібрати 1000грн.

Сцена - це за бажанням. Там краще в мілітарі стилі все оформити.

Я прошу усіх долучитись до пошуку спонсорів, щоб організувати дійство, яке можна буде проводити щороку.

На рахунок народу - я не сумніваюсь, що буде.

Опубліковано

А зачем электричество? Я насколько знаю оупены не всегда вообще-то проводят в населённых пунктах :) Есть такая замечательная штуковина как генератор электричества работающий на бензине :) я не раз уже был на оупенах прям среди леса - дк там же нет электричеста!!! Залил 40 литров на ночь (и то - максимум), и ништяк!!! Воторой вопрос со сценой: НАФИГА? Всёравно будет темно, шумно и классно! Сцена не надо - это не город! Лично по себе могу сказать, что я на сцену вообще не обращаю внимания - главное это музыка и атмосфера!!! Кстати на счёт атмосферы - надо чтобы было ярко :) Милитари зачем? зеленого цвета на природе много :) По любому надо несколько ультрафиолетовых ламп и декорацци из флюоресцентной ткани :)

Вобщем это всё мои личные соображения, но хотел бы услышать ваше мнение по этому поводу...

З.Ы. Я думаю, нужно скинуться материально на этот ивент... Без спонсоров. Всё-таки первый раз, хз как оно там будет... Всё это влетит в баксов 500, но это уже если совсем ни в чём не отказывать :) И думаю, если пипл придёт, то оно всё окупится 100% :) Кто готов подкинуть свои личные ? :) Я ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ХОЧУ, ЧТОБЫ ОУПЕН ПРОВЕЛИ!

Опубліковано
А зачем электричество? Я насколько знаю оупены не всегда вообще-то проводят в населённых пунктах :) Есть такая замечательная штуковина как генератор электричества работающий на бензине :) я не раз уже был на оупенах прям среди леса - дк там же нет электричеста!!! Залил 40 литров на ночь (и то - максимум), и ништяк!!! Воторой вопрос со сценой: НАФИГА? Всёравно будет темно, шумно и классно! Сцена не надо - это не город! Лично по себе могу сказать, что я на сцену вообще не обращаю внимания - главное это музыка и атмосфера!!! Кстати на счёт атмосферы - надо чтобы было ярко :) Милитари зачем? зеленого цвета на природе много :) По любому надо несколько ультрафиолетовых ламп и декорацци из флюоресцентной ткани :)

Вобщем это всё мои личные соображения, но хотел бы услышать ваше мнение по этому поводу...

З.Ы. Я думаю, нужно скинуться материально на этот ивент... Без спонсоров. Всё-таки первый раз, хз как оно там будет... Всё это влетит в баксов 500, но это уже если совсем ни в чём не отказывать :) И думаю, если пипл придёт, то оно всё окупится 100% :) Я готов подкинуть свои личные :) Немного (я студент), но готов :) Я ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ХОЧУ, ЧТОБЫ ЭТО СОБЫТИЕ СЛУЧИЛОСЬ!

Если генератор вытянет 60 киловатт - супер идея.

Сцены не нужно - уже решили. Милитари - это не зеленый цвет.

Это оформление... Будет так, как решим:) Или решу...

Скинуться всем? Это ж по сколько надо?

Организация обойдется больше чем в 600 уе - однозначно.

Там нужно минимум 20 киловатт звука, а это уже кругленькая сумма.

Ищем спонсоров. И высказываем идеи.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...