Перейти до змісту

club-styles

fenom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 857
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

всем привет!!!! кто вчера был на Оболоне возле росинки? ниче такой движ был!! моя подруга там танцевала на сцене (диджейки), пока не скажу какая, кому кто из девченок больше понравился?

Опубліковано
фотки класні. жалію шо не поїхав :jeer:((

ото ж бо й воно....

не... більше заливати не буду.... коменти не пишуть.... про парад не розповідають....

репу не клацають:)

Опубліковано
репу не клацають

в цьому розділі форуму репу збільшити не можна :jeer:

але ж Дімон наклацав!

Було би бажання

Опубліковано
але ж Дімон наклацав!

Було би бажання

клацнув :jeer:

пс. вроді хтось казав про відео. зальєте на фтп???

Опубліковано

Так, було клёво. Рівень організації (звук та світло) ух -ТИ :) . Велике Дякую організаторам цюго позитиву :jeer: . Пригудую , аж мурашки по тілу біжать :D . Приїхав біля 20:00 за пультом був Велл , чисте сонячне НЕБО , та дітвора яка танчить під "клубняк" + малюнки намальвані крейдою на асвальті різнокольрові . Я стояв як вкопаний коли це побачив , враження ніби сплю, чи попав у рай для "Клаберів".Жаль що у нас в Луцьку так туго з організацією подібних заходів. Будемо вірити що в майбутнёму міська влада :) розуміючі спонсори :) підтримають Луцьких dj's.

Вірррррррррррю у світле майбутне цієїїї культури :)

post-1943-1180967252.jpg

Опубліковано
але ж Дімон наклацав!

Було би бажання

клацнув ;)

пс. вроді хтось казав про відео. зальєте на фтп???

відео буде завтра-післязавтра

Так, було клёво. Рівень організації (звук та світло) ух -ТИ :ok: . Велике Дякую організаторам цюго позитиву :smile3: . Пригудую , аж мурашки по тілу біжать :D . Приїхав біля 20:00 за пультом був Велл , чисте сонячне НЕБО , та дітвора яка танчить під "клубняк" + малюнки намальвані крейдою на асвальті різнокольрові . Я стояв як вкопаний коли це побачив , враження ніби сплю, чи попав у рай для "Клаберів".Жаль що у нас в Луцьку так туго з організацією подібних заходів. Будемо вірити що в майбутнёму міська влада :mdr: розуміючі спонсори :hug: підтримають Луцьких dj's.

Вірррррррррррю у світле майбутне цієїїї культури :ok:

Дякуємо всі разом Толіку Березовському!!!

До речі, можливо найближчим часом нас усіх чекає новий сюрприз...

Опубліковано
Дякуємо всі разом Толіку Березовському!!!
Джякуємо!!! :D:ok:
До речі, можливо найближчим часом нас усіх чекає новий сюрприз...
Ух ти..цікаво! :D
Опубліковано

Да фоткі доволі непогані :ok: .

коли буде сюрпріз??? :D

ВСІМ УЧАСНИКАМ ВЕЛИКИЙ RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

Взагалі в мене така думка спала на голову.... замутити шось на зразок афтепаті на Чебенях... Питання в тому як це зробити...

Опубліковано
Да фоткі доволі непогані :blink: .

коли буде сюрпріз??? :)

ВСІМ УЧАСНИКАМ ВЕЛИКИЙ RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сюрприз буде до Дня молоді.

Скинь мені свій тел в ПМ.

Взагалі в мене така думка спала на голову.... замутити шось на зразок афтепаті на Чебенях... Питання в тому як це зробити...

Дивлячись що ти маєш на увазі.

Якщо наперед продумати то можна і в космос.

Опубліковано

А шо... Зробити оупенейр на Чебенях... Диско під відкритим небом на цілу ніч, щоб всі встигли покрутити і всі натанцювались...

Просто требе наперед пробити місце, щоб цілу ніч можна було бомкати і було куди підключитись зі звуком та світлом... А ще оренда звука та світла...

Діджеїв назбираєм купу...

Афіши придумаєм...

Як вам таке?

ТОлік, на День молоді таке замутити не хочеш?

Опубліковано
А шо... Зробити оупенейр на Чебенях... Диско під відкритим небом на цілу ніч, щоб всі встигли покрутити і всі натанцювались...

Просто требе наперед пробити місце, щоб цілу ніч можна було бомкати і було куди підключитись зі звуком та світлом... А ще оренда звука та світла...

Діджеїв назбираєм купу...

Афіши придумаєм...

Як вам таке?

ТОлік, на День молоді таке замутити не хочеш?

Треба думати.

Це гарна ідея, але вона потребує чергування міліції, медиків і т.д.

Бо диско біля води - це велика відповідальність.

Люди так само легко поховають красу ідеї, як і вознесуть...

Якщо всі за, то я можу попрацювати над цим.

Опубліковано

Дійсно все було супер! Єдине що не так довго як би хотілось.... Отож, Велике дякую Толіку, Руслану, Всім ді-джеям, які прийняли участь... :huh:

А на рахунок Чебенів, можна робити, тільки знайти якихось спонсорів, щоб оплатили оренду звуку та світла... Можливо навіть щось перепало би і ді-джеям, за їхні старання... Зібрати більше людей з Луцька, можливо замовити автобус.... Дати серйозну рекламу... Але все питання впирається в кошти... Треба шукати спонсорів та меценатів на це діло...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...