Перейти до змісту

Шукаю доступну оренду (суборенду)

Altmer

Рекомендовані повідомлення

Турагентство шукає доступну оренду (суборенду) в центральній частині міста (10-20 м2).

Тел.: 28 64 16, 050 697 45 92, 093 054 27 89, 097 745 53 92

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Мабуть це не моя справа, а що з будинком офіцерів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть це не моя справа, а що з будинком офіцерів?

ну, по чутках він повинен дістатися ЛНТУ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будинок офіцерів на балансі мін.оборони, здається, відповідно - оренда через тендери і т.д., офіційну процедуру. Як на мене, якщо відсутні знайомі/домовленості, простіше зняти трошки дорожче, але мати опору стабільності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будинок офіцерів на балансі мін.оборони...

поправочка, як казали вище він уже на балансі мін. освіти (інакше як його можуть передати ЛНТУ?)

а оренда там була по держ. цінах, відповідно дуже дешева, я думаю зараз по таких цінах ніхто здавати не буде )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поправочка, як казали вище він уже на балансі мін. освіти (інакше як його можуть передати ЛНТУ?)

а оренда там була по держ. цінах, відповідно дуже дешева, я думаю зараз по таких цінах ніхто здавати не буде )

Дом офицеров по прежнему на балансе Министерства обороны Украины и никто никуда его не передеёт, по нему ещё суды не закончились между Авалем и МинОбороны, не так давно интересовался, птму как хотел взять в оренду помещения там.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дом офицеров по прежнему на балансе Министерства обороны Украины и никто никуда его не передеёт, по нему ещё суды не закончились между Авалем и МинОбороны, не так давно интересовался, птму как хотел взять в оренду помещения там.

по останнім даним отриманим від орендарів що там залишилися їх звідти виганяють бо БО переходить ЛНТУ, ... значить суди закінчилися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

хотів внести ясність, що до власника БО...

вчора там гуляв, бачив повно наклейок типу "Власність Райфайзен банк аваль"

... виходить я був дизінформований

оренду знайшли, тему можна закрити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...