Перейти до змісту

Шукаю доступну оренду (суборенду)

Altmer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Турагентство шукає доступну оренду (суборенду) в центральній частині міста (10-20 м2).

Тел.: 28 64 16, 050 697 45 92, 093 054 27 89, 097 745 53 92

Опубліковано
Мабуть це не моя справа, а що з будинком офіцерів?

ну, по чутках він повинен дістатися ЛНТУ

Опубліковано

Будинок офіцерів на балансі мін.оборони, здається, відповідно - оренда через тендери і т.д., офіційну процедуру. Як на мене, якщо відсутні знайомі/домовленості, простіше зняти трошки дорожче, але мати опору стабільності.

Опубліковано
Будинок офіцерів на балансі мін.оборони...

поправочка, як казали вище він уже на балансі мін. освіти (інакше як його можуть передати ЛНТУ?)

а оренда там була по держ. цінах, відповідно дуже дешева, я думаю зараз по таких цінах ніхто здавати не буде )

Опубліковано

поправочка, як казали вище він уже на балансі мін. освіти (інакше як його можуть передати ЛНТУ?)

а оренда там була по держ. цінах, відповідно дуже дешева, я думаю зараз по таких цінах ніхто здавати не буде )

Дом офицеров по прежнему на балансе Министерства обороны Украины и никто никуда его не передеёт, по нему ещё суды не закончились между Авалем и МинОбороны, не так давно интересовался, птму как хотел взять в оренду помещения там.

Опубліковано

Дом офицеров по прежнему на балансе Министерства обороны Украины и никто никуда его не передеёт, по нему ещё суды не закончились между Авалем и МинОбороны, не так давно интересовался, птму как хотел взять в оренду помещения там.

по останнім даним отриманим від орендарів що там залишилися їх звідти виганяють бо БО переходить ЛНТУ, ... значить суди закінчилися

• 1 місяць потому...
Опубліковано

хотів внести ясність, що до власника БО...

вчора там гуляв, бачив повно наклейок типу "Власність Райфайзен банк аваль"

... виходить я був дизінформований

оренду знайшли, тему можна закрити

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...