Перейти до змісту

Хто що дизайнує))?

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знаю, що дизайнерів на форумі не мало, тому давайте, народ, хваліться!!! Хто що робив, де можна побачити Ваші творіння??? Треба знати своїх героїв (колег) в обличчя!!! ;)

Опубліковано

Дизайн-студія "Гарна Хата" - сауна "Токіо" на зв'язківців, Готель "Залескі": басейн, сауна, перукарня, масажні кабінети, ТК "Караван", "ПАККО" офісні приміщення 3 поверхи, офісне приміщення "Пластмакс" на Володимирській...і т.д. і т.п...

Опубліковано
Дизайн-студія "Гарна Хата" - сауна "Токіо" на зв'язківців, Готель "Залескі": басейн, сауна, перукарня, масажні кабінети, ТК "Караван", "ПАККО" офісні приміщення 3 поверхи, офісне приміщення "Пластмакс" на Володимирській...і т.д. і т.п...

От якби фото....... :rolleyes:

Опубліковано

yurgen +1!

Сам щось не додумався сайт наш написати :rolleyes:

...там, до речі є комп'ютерний варіант деяких з цих об'єктів! І багато чого іншого!

Там, до речі, є фото ТК "Караван" яким він мав бути - "Сахара", в розділі дизайн фасадів..

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Привіт я ваш колега з Рівного. Роботи можна глянути на сторінці www.romandesign.com.ua

Цікаво хто займався розробкою готеля МИР в Рівному. Чиста цікавість...

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Під час останньої поїздки познайомився з однією чудовою людиною, крім того він ще й професійно працює з графікою.

http://mak7.kiev.ua/

Помоєму Максім, бачила роботи, ваапще кльові... Льоша ти ж його знаєш?

• 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Хто може порадити майстра з вишивки гладдю, в приват плз.. Вдячна заздалегідь.

Опубліковано

Можу підказати майстра машинної вишивки.

Хто може порадити майстра з вишивки гладдю, в приват плз.. Вдячна заздалегідь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...