Перейти до змісту

Бойовий гіпноз проти кіз / The Men Who Stare at Goats


Orfey

Рекомендовані повідомлення

Бойовий гіпноз проти кіз / The Men Who Stare at Goats (2009) DVDRip

100115173256184_f0_0.jpg

Жанр: комедія

Країна: США, Велика Британія

6.8/10 (7549 голосів)

7/10 (1 голосів)

Кіностудія / кінокомпанія: BBC Films, Smoke House, Westgate Film Services, Winchester Capital Partners

Режисер: Ґрант Хеслоу

Актори: Джордж Клуні, Джефф Бріджес, Еван МакГрегор, Кевін Спейсі та коза

Сюжет:

Журналіст-невдаха Боб Уїлтон (Еван МакГрегор), намагаючись відшукати матеріал для свого репортажу про Близький Схід, знайомитися з таємничим Ліном Кессиді (Джордж Клуні), що перебуває на службі в армії США. Лін стверджує, що володіє паранормальними здібностями. Герої фільму відправляється у подорож по Кувейту, під час якого газетяр своїми очима побачить надприродні здібності Ліна, а також дізнається про існування секретного армійського підрозділу, що складається з екстрасенсів.

icon_plus_1.gifРецензія від sumno.com
Грант Хеслов, більш відомий як актор, вирішив взятися за екранізацію досить незвичайної книги, в якій головними героями були військові зі здібностями, не властивими звичайним людям. Зайняти режисерське і продюсерське крісло було мало, потрібний був відповідний акторський склад, здатний реалізувати шалені ідеї на екрані. І в Хеслова все це вийшло, хай і на шкоду вмісту, зате «Бойовий гіпноз проти кіз» вийшов смішним і по-своєму привабливим.

Недоліки в «Бойовому гіпнозі проти кіз», звичайно ж, є, і найголовніший мінус – це те, що фільм все-таки занадто вар'ятський. Деякі моменти приголомшували своєю винахідливістю, адже на перший погляд банальні епізоди перетворювалися на щось смішне і цікаве. Бували, звичайно, і «порожні» жарти, куди ж без цього, але що виробляли актори на екрані... Дорогого вартує! На акторських роботах фільм і тримається, а точніше, на їх міміці та жестах.

Те, що «Бойовий гіпноз проти кіз» – проект суто розважальний, можна зрозуміти, прочитавши синопсис і переглянувши трейлер. Але оцінити всю комедійну начинку можливо, лише переглянувши фільм повністю.

Четвірка акторів – Джордж Клуні, Юен Макгрегор, Джеф Бріджес і Кевін Спейсі створили на екрані прекрасну атмосферу. Особливо відзначилися Юен, Джордж і Джеф, а Кевін злегка програвав цій трійці, але в загальному контексті це неважливо. Роль Юена Макгрегора взагалі найбільш класною вийшла, хоча у нього й не було приколів, які дісталися іншим. Джеф Бріджес, не дивлячись на солідний вік, так само рухливий і енергійний – ось хто марку тримає.

Несерйозна і авантюрна комедія «Бойовий гіпноз проти кіз» легко піднімає настрій, що вже коштовно. Якщо не сприймати серйозно велику частину дурості і приколів на екрані – позитивне враження від перегляду гарантоване. Та й заради приголомшливих акторських робіт, пройти повз цю комедію не можна.

Тривалість: 1:29:36

Якість: DVDRip

Відео:

кодек: XviD

розмір кадру: 720 x 400

бітрейт: 1724 кб/с

Аудіо:

мова: українська

переклад: професійний дубльований

кодек: AC3 2.0

бітрейт: 384 кб/с

Джерело:Hurtom.com.gifvideo-hurtom.gif

Реліз підготовлено в рамках проекту ВІДЕО ГУРТОМ

скріни тут

sampl.AVI

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що я вам скажу....

Бачив "це" в коли був в Києві. ІМХО - найбредовіший фільм з Джорджом Клуні який я бачив....

Після години перегляду, навіть заснув... Вперше таке сталося... Але можливо хтось знайде його цікавим для себе, бо для мене це дійсно півтори години втраченого часу і грошей ...

Другий раз би не дивився однозначно... До речі, відпишіть хто подивиться свою думку про фільм. Цікаво почитати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Фільм повне Ґ. У кіно чудово поєднали повний ідіотизм з абсолютною брєдятіною.

ІМХО - найбредовіший фільм з Джорджом Клуні який я бачив....

А я ще один брєдовий фільм пам'ятаю з Джорджом Клуні "Спалити після читання " (Burn After Reading)

Фільм "Бойовий гіпноз проти кіз" ще одне підвердження, що не завжди фільми в яких знімаються зірки світового класу, будуть нормальними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ви очікували щось на кшталт "11-12-13 друзів Оушена" - то Вам не сюди.

Про подібні фільми, Ярик, здається, писав. Не все ж таким акторам суперменів грати та мега коханців, чи там супер розумників.

Тут розкривається інша грань акторської майстерності. Інша психологія. Зіграти дибіла - пік майстерності. особливо для такої харизматичної постаті, як Клуні.

Найкращий актор - це клоун.

Потрібно вмить перелаштуватися зі сміху в плач і навпаки. Це і комік і трагік в одній особі. Це і супермен і повний придурок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку засумнівався чи вартий уваги фільм, але після такого порівняння, думаю шо тре дивитись

А я ще один брєдовий фільм пам'ятаю з Джорджом Клуні "Спалити після читання " (Burn After Reading)

Бачив я ту дурнувату комедію, цілком смотрибільний фільм, там ще й Бред Пітт показал сібя. Zheny@ правий - приїдаються актори які фігурують лише в ролях супергероїв та мужніх мачо, дивися такий фільм і бачиш в нових іпостасях. Тарантіновські фільми теж мені подобаються своєю безшабашністю та безпредєльністю....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...