Orfey Posted February 1, 2010 Share #1 Posted February 1, 2010 Бойовий гіпноз проти кіз / The Men Who Stare at Goats (2009) DVDRip Жанр: комедія Країна: США, Велика Британія 6.8/10 (7549 голосів) 7/10 (1 голосів) Кіностудія / кінокомпанія: BBC Films, Smoke House, Westgate Film Services, Winchester Capital Partners Режисер: Ґрант Хеслоу Актори: Джордж Клуні, Джефф Бріджес, Еван МакГрегор, Кевін Спейсі та коза Сюжет: Журналіст-невдаха Боб Уїлтон (Еван МакГрегор), намагаючись відшукати матеріал для свого репортажу про Близький Схід, знайомитися з таємничим Ліном Кессиді (Джордж Клуні), що перебуває на службі в армії США. Лін стверджує, що володіє паранормальними здібностями. Герої фільму відправляється у подорож по Кувейту, під час якого газетяр своїми очима побачить надприродні здібності Ліна, а також дізнається про існування секретного армійського підрозділу, що складається з екстрасенсів. Рецензія від sumno.com Грант Хеслов, більш відомий як актор, вирішив взятися за екранізацію досить незвичайної книги, в якій головними героями були військові зі здібностями, не властивими звичайним людям. Зайняти режисерське і продюсерське крісло було мало, потрібний був відповідний акторський склад, здатний реалізувати шалені ідеї на екрані. І в Хеслова все це вийшло, хай і на шкоду вмісту, зате «Бойовий гіпноз проти кіз» вийшов смішним і по-своєму привабливим. Недоліки в «Бойовому гіпнозі проти кіз», звичайно ж, є, і найголовніший мінус – це те, що фільм все-таки занадто вар'ятський. Деякі моменти приголомшували своєю винахідливістю, адже на перший погляд банальні епізоди перетворювалися на щось смішне і цікаве. Бували, звичайно, і «порожні» жарти, куди ж без цього, але що виробляли актори на екрані... Дорогого вартує! На акторських роботах фільм і тримається, а точніше, на їх міміці та жестах. Те, що «Бойовий гіпноз проти кіз» – проект суто розважальний, можна зрозуміти, прочитавши синопсис і переглянувши трейлер. Але оцінити всю комедійну начинку можливо, лише переглянувши фільм повністю. Четвірка акторів – Джордж Клуні, Юен Макгрегор, Джеф Бріджес і Кевін Спейсі створили на екрані прекрасну атмосферу. Особливо відзначилися Юен, Джордж і Джеф, а Кевін злегка програвав цій трійці, але в загальному контексті це неважливо. Роль Юена Макгрегора взагалі найбільш класною вийшла, хоча у нього й не було приколів, які дісталися іншим. Джеф Бріджес, не дивлячись на солідний вік, так само рухливий і енергійний – ось хто марку тримає. Несерйозна і авантюрна комедія «Бойовий гіпноз проти кіз» легко піднімає настрій, що вже коштовно. Якщо не сприймати серйозно велику частину дурості і приколів на екрані – позитивне враження від перегляду гарантоване. Та й заради приголомшливих акторських робіт, пройти повз цю комедію не можна. Тривалість: 1:29:36 Якість: DVDRip Відео: кодек: XviD розмір кадру: 720 x 400 бітрейт: 1724 кб/с Аудіо: мова: українська переклад: професійний дубльований кодек: AC3 2.0 бітрейт: 384 кб/с Джерело: Реліз підготовлено в рамках проекту ВІДЕО ГУРТОМ скріни тут sampl.AVI Link to comment Share on other sites More sharing options...
snight Posted February 1, 2010 Share #2 Posted February 1, 2010 Що я вам скажу....Бачив "це" в коли був в Києві. ІМХО - найбредовіший фільм з Джорджом Клуні який я бачив....Після години перегляду, навіть заснув... Вперше таке сталося... Але можливо хтось знайде його цікавим для себе, бо для мене це дійсно півтори години втраченого часу і грошей ...Другий раз би не дивився однозначно... До речі, відпишіть хто подивиться свою думку про фільм. Цікаво почитати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noven Posted March 4, 2010 Share #3 Posted March 4, 2010 заливайте, і так ніфіга хорошого в розділі відео нема Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALI Posted March 5, 2010 Share #4 Posted March 5, 2010 Фільм повне Ґ. У кіно чудово поєднали повний ідіотизм з абсолютною брєдятіною.ІМХО - найбредовіший фільм з Джорджом Клуні який я бачив....А я ще один брєдовий фільм пам'ятаю з Джорджом Клуні "Спалити після читання " (Burn After Reading)Фільм "Бойовий гіпноз проти кіз" ще одне підвердження, що не завжди фільми в яких знімаються зірки світового класу, будуть нормальними. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zheny@ Posted March 5, 2010 Share #5 Posted March 5, 2010 Якщо ви очікували щось на кшталт "11-12-13 друзів Оушена" - то Вам не сюди. Про подібні фільми, Ярик, здається, писав. Не все ж таким акторам суперменів грати та мега коханців, чи там супер розумників. Тут розкривається інша грань акторської майстерності. Інша психологія. Зіграти дибіла - пік майстерності. особливо для такої харизматичної постаті, як Клуні.Найкращий актор - це клоун. Потрібно вмить перелаштуватися зі сміху в плач і навпаки. Це і комік і трагік в одній особі. Це і супермен і повний придурок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IncvizitoR Posted March 5, 2010 Share #6 Posted March 5, 2010 Спочатку засумнівався чи вартий уваги фільм, але після такого порівняння, думаю шо тре дивитисьА я ще один брєдовий фільм пам'ятаю з Джорджом Клуні "Спалити після читання " (Burn After Reading)Бачив я ту дурнувату комедію, цілком смотрибільний фільм, там ще й Бред Пітт показал сібя. Zheny@ правий - приїдаються актори які фігурують лише в ролях супергероїв та мужніх мачо, дивися такий фільм і бачиш в нових іпостасях. Тарантіновські фільми теж мені подобаються своєю безшабашністю та безпредєльністю.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noven Posted March 9, 2010 Share #7 Posted March 9, 2010 ну залийте вже його Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.