Перейти до змісту

ДЖ-ДЖ-ДЖ Awards!


Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

7 лютого, 17:00

Луцький Гуманітарний Університет

ДЖ-ДЖ AWARDS

НАГОРОДЖЕННЯ УКРАЇНСЬКИХ РОК-ГУРТІВ

a_41ebd1e3.jpg

Нагороджують та нагороджуються:

Карна (повна програма, презентація альбому)

Dance Party Dance Dance (повна програма, презентація альбому)

Анна

ТОЛ

Slap

Луцькі номінанти:

Серцевий напад

When Ladies Go Charm

Копірайт

To Leave A Trace

KEtO

Фіолет

NEW Raid

Квитки:

передпродаж З ПОНЕДІЛКА!! – 30 грн. В музичному магазині «Медісон» (ТЦ «Імідж»), магазин «Мобілочка» пр-т Волі, 4 (там де Санремо), м-н «Спектор» Винниченка 26 А.

В день концерту – 40 грн.

По закінченню концерту маршрутка безкоштовно підвезе усіх бажаючих до Київського майдану!

БУДЕ БАГАТО СЮРПРИЗІВ!!!!!!!!!!!!!!!!

Карна та Dance Party Dance Dance презентують альбоми з повною програмою.

Анна і Тол порадують вас акустикою... Але буде від них і драйвовий сюрприз... буде 100% цікаво і непередбачувано.

Slap також порадують нестандартним виступом.

Луцькі номінанти гратимуть по кілька речей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо завтра, якщо не складуться як слід обставини, буде два "зайвих" квитка ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Побував я на цій руханці і скажу вам, що жалію, що пішов.

Організаторам потрібно заздалегідь попереджувати, що стільців там буде один на 15 чол. і кому місця немає той стоїть перед тобою :angry: Все-таки якщо це нагородження, на чому неодноразово наголошували організатори, то ті хто нагороджують і ті кого нагороджують мають сидіти в залі і люди які прийшли подивитися також повинні мати місце. От чому було не зробити в музичній школі (на балці) там і зал відповідний: великий і з кріслами? ;)

З обіцяних АННА і ТОЛ приїхали тільки вокалісти за що їм великий респект (вся група не приїхала, мабуть, через те, що недоплатили), особисто мені їх спільні виступи з When Ladies Go Charm і KEtO дуже сподобалися і не можу не відмітити сольний виступ Прозорова, видно, що людина дійсно старається

Стосовно номінантів, то тут повне г@вно, після того як виступили Фіолет і NEW Raid вже хотілося йти додому, точніше додому хотілося йти вже після того як тільки зайшов і побачив, що зал маленький і крісел як кіт наплакав.

Незрозуміло чому не виступали Копірайт, їм тицьнули якусь нагороду і на цьому все закінчилося, а жаль, гарна музика у них :)

Тепер стосовно відвідувачів. Тут слова важко підібрати. Куди дивляться батьки? Як можна відпускати дитину 10-12 років на такі концерти? Оті діти "понюхавши кришку з-під пива" перетворили ЛГУ на великий туалет, а сам туалет вони можна сказати "рознесли", поламали зливні бачки, двері. Співчуваю я прибиральницям даного закладу, яким завтра чи можливо ще вночі, щоб завтра було чисто, доведеться те все прибирати, ту купу порожніх, побитих пляшок, недопалків.

Загальний висновок такий: організаторам великий мінус за саму організацію дійства, за те, що запросили АННУ, ТОЛ, SLAP звичайно великий плюс, але ж варто і відповідно все організувати, не думаю, що вони наступного разу так просто погодяться грати в такій обстановці, це нагадувало якийсь закинутий сільський клуб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не була ще на концерті"зірок":) альтернативної музики, який проходив би в університетській їдальні. Я так думаю, що то була саме їдальня:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...