Перейти до змісту

Diablo II

Вoвчик

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є пропозиція побігати в Diablo II, хто з домашніх мереж і її може підтримати - приєднуйтесь, думаю назбирати 5+ людей і можна буде зігратись...

За час існування діабло було випущено купу модів, найкращим з них вважаю мод BattleForElements, який значно прикрасив гру та інтерес до її проходження(маю все необхіде і можу викласти на ФТП, на p2p) :

Скріни мода:

473df09de1bb.jpg

3b0aa6dca37e.jpg

small_1189157910.nv.jpg

icon_plus_1.gifсам мод доволі довго підтримувався і вдосконалювався
14.01.2010 Уважаемые игроки. Я принял решение прекратить работу по выпуску новых версий мода. Это решение связано с тем, что в настоящее время не существует хоть мало-мальски значимого сообщества игроков... тут

питання: Хто з ДМ може виділити 1-2 годинки для старого, доброго діабло?

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тоді пропоную щоб хостер був АДСЛ користувач, тоді буде більше людей - ЗА! Ось наприклад в мене і ще 2-х знайомих була така ідейка, але якось все часу малувато... В мене доречі АДСЛ, і машина завжди включена + анлім, тому міг би вам служити як постійний сервер + по вечорах і сам би побігав, згадать "молодость" якби :) Думаю на +3 людини можеш розраховувати! Сьогодні прийду додому, стяну іграшку! Булоб добре аби залив на ФТП.

п.с. Трафіку дябла мало жре, перевірено!

Опубліковано
играем в оригинал+оригинальное дополнение)))

оригинал фтопку є багато цікавішого і при проходженні буде враження як від нової гри :ok:

Опубліковано

без оригинала не будет мода)))

мод на какую версию дыблы ставится?

и можна героев переносить с оригинала?

Опубліковано
мод на какую версию дыблы ставится?
краще б в Лордс оф Дестракшн поганяти =)

мод ставится на 1.10 ЛоД оригинал то есть на англ.

и можна героев переносить с оригинала?

переносить можно, но смысла в этом не будет, чтобы это понять нужно сыграть в него,

да и смысла в этом не вижу, я бы хотел вместе начать с 1 лвл и с 1-го акта, разными(по возможности) классами персонажей..

Опубліковано
расскажите каким образом можно играть??

в сети ДМ, хтось создасть сервер и по ІП буде підключатись народ... як звичайна гра по ЛАН

можно грати в режимі мода і в режимі звичайного Д2, там основні ігрові файли не замінюються...

Опубліковано

залив на ФТП

запуск виконується файлом ./BFE/LaunchBFE.vbs, перед тим треба прописати правильні шляхи в файлах ./regedit1.reg та ./regedit2.reg і запустити їх

ну кто не против?

Опубліковано

Всі користувачі із всіх мереж можуть конектитись до користувача АДСЛ!!! Ну впринципі як і я довас, але щоб могли всі мережі гратись, то краще щоб я хостив! :)

Дома буду після 6, скачаю грушку і запущусь!

Опубліковано

Підтримав. Трафіка нема. Із завтрашнього дня можна буде спробувати. Ніколи не грав по сітці в дьябло :-). Цікаво.

Опубліковано

вроде эта ошибка чисто моя...так как у меня проблемы с видеокартой...если в двух словах обьяснишь каким образом играть онлайн ( какие цели) то было бы здорово

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...