Перейти до змісту

Буденні відносини між чоловіком і жінкою

snight

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Читаючи книгу Как избавиться от тревоги, депрессии и раздражительности і цю Мужчины с Марса, женщины с Венеры, що підтверджується повсякденному житті, що наше сприйняття абсолютно різне за чого і більшість конфліктних ситуацій...

icon_plus_1.gifУривок з першої книжки
icon_plus_1.gifУривок з другої

Було б цікаво почути Вашу точку зору.

Опубліковано

Як каже мій знайомий "Жіноча логіка - це удар по чоловічій психіці". Я з цією цитатою, в принципі згідна, але... Всі ми, чоловіки і жінки створені один для одного. Навіть якщо у когось гомосексуальні потяги, то не можна зовсім обмежити себе у спілкуванні з протилежною статтю. Ми різні - це факт. Ми не можем один без одного - це аксіома.

Опубліковано

Думаю, саме те, що ми різні нас і притягує. Як + і - ;) А у спільному житті ми доповнюємо один одного.

Опубліковано

Чоловіки та жінки різні - це фокт.

Але чомусь легше порозумітися з чоловіками, які м’якші по характеру.

Вони легше поступаються, краще находять компроміси.

В мене було багато знайомих хлопців, з яким я підтримувала дружні відносини і багато дали зрозуміти про себе і чоловічу психологію.

Я спілкувалася на різні теми, особливо на рахунок планів щодо сім’ї.

Згідна з snight, дуже багато непорозуміння через різницю сприйняття.

Звісно є жінки схожі по характеру і поведінці більше на чоловіків, буває і навпаки.

Думає це залежить від виховання...

Як от Борю Моісєєва в дитинстві наряжали в платтячка і давали гратися ляльками.

Все добре вміру :).

Опубліковано

2 [nd]: не обов’язково)))).

Мені чогось завжди подобались трохи нерішучі і сором’язливі хлопці :).

З такими простіше, а напористі лякали :).

Опубліковано

на счет понимаем одно, а на самом деле все совсем по-другому уже убедился много раз на своем опыте =)... да уже и живу с этим и проще как-то..., а ти, snight, начал читать книгу по моей рекомендации?

Опубліковано

А я, виходисть, не гурман, бо мені навпаки нерішучі і сором'язливі траплялись, а все хотілося такого, щоб в охапку і не встигла оговтатись :D

Опубліковано
А я, виходисть, не гурман, бо мені навпаки нерішучі і сором'язливі траплялись, а все хотілося такого, щоб в охапку і не встигла оговтатись :D

Добре , що нам різні чоловіки подобаються , а то б була війна :)

Як каже моя знайома : кожен чоловік на чомусь "повернутий" : одні - на пиві , інші- на іграх, ще інші - на жінках. Треба знайти такого, щоб був "повернутий " на тому , на що ти можеш не звертати уваги, або пробачати. Так само, напевно, із жінками. Так що кожен, гурман, в "своїй страві" ;)

Опубліковано

vanabee yes :)

Ну там ще багато цікавого, я по мірі прочитання буду викладати, уривки для обговорення.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...