Перейти до змісту

Легенди нашого міста

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
На місці сучасної школи №5 було раніше кладовище.

мдя... можна лише поспівчувати тим школярам, що там навчаються.... якщо вони про це знають, то, напевно, вважають своїх вчителів якимись зомбі-ожившими мерцями... у-у-у-у-у,страшшшно)))

Опубліковано

Відійду від теми привидів...

Кілька років тому по Луцьку почала ходити чутка ніби в одному із салонів краси дівчина згоріла у солярії. Ніби діло було перед випускним, а панянка вирішила позасмагати перед святом. Але щось не склалось, чи то лампи полопали, чи то температуру не ут виставили і дівча від сильних опіків померло.

За кілька місяців ця історія затихла, офіційного підтвердження так і не було. Хоча ще довго говороли "та я ту дівчину особисто знав", "та у мене в тому салоні кума працювала"...правда чи ні? хто зна...

Опубліковано
Відійду від теми привидів...

Кілька років тому по Луцьку почала ходити чутка ніби в одному із салонів краси дівчина згоріла у солярії. Ніби діло було перед випускним, а панянка вирішила позасмагати перед святом. Але щось не склалось, чи то лампи полопали, чи то температуру не ут виставили і дівча від сильних опіків померло.

За кілька місяців ця історія затихла, офіційного підтвердження так і не було. Хоча ще довго говороли "та я ту дівчину особисто знав", "та у мене в тому салоні кума працювала"...правда чи ні? хто зна...

я такі розмови також пам'ятаю...

Опубліковано

всі пам'ятають, були часи, коли у підвали можна було заходити спокійно та вільно....нє, не так. від того,що вільно, спокійніше не ставало. але,тим більше, малеча там гралася, перебігали з одного під'їзду в іншій крізь проламані підвальні стіни...ну,було таке. бомжі там часто ховалися.зимували. історія якраз про таких.

в їхньому середовищі,я так розумію, теж є своя ієрархія, своя компанія. не всі одинаки. так от, якраз такий одинак і пропав. і не раніше,як одразу після того, коли під'їзди почали закривати та ставити на двері кодові замки. загалом, все зрозуміло. десь заникався бідолага, не помітив, що його закрили. заспав. словом, там він і помер. від чого - не зрозуміло. чи-то замерз з перепою, чи хворий та старий був...не важливо. лежав так в темному кутку ніким не помічений та не захоронений.

...подейкують, що щурі розтягли його тіло частинами в різні сторони того підвалу. дух же його лишився цілісним та дуже озлобленим. дух, який не був відспіваний при похороні...загублений. приречений на вічне блукання в цьому світі. так він і блукав, замкнений у стінах того підвалу.вивчав всі його закутки.боячись вийти на світло. зустрічав людей, які заходили за провіантом, чи ще якимись там речами, схованими у підвальних кімнатах. проходили роки. йому ставало тісно. ставало млосно в тій тюрьмі. він шукав виходу із того становища. він шукав виходу. пройти крізь зачинені двері для духа - просто. але що він буде робити там, на поверхні? безтілесний.невидимий дух.

потім він знайшов вихід... допомогли щурі. коли вони розтягали його тіло, то позаносили частинки куди завгодно. куди частини тіла, а де потрапили вони вже у перетравленому вигляді. вони були скрізь. навіть у тих підвальних кімнатах, з цифрами на зовнішній стороні дверей- номерами квартир,яким вони належали.

дух навчився матеріалізуватися. знаходячи частину свого тіла, він відтворював її. спочатку не дуже вдало та не надовго. потім все краще та цілісніше, на довше. коли ті частини змогли рухатись, він почав переносити новознайдені рештки до купи, складаючи в одному місці. коли назбиралося достатньо, він майже відтворив свій попередній образ.фізичний. багато чого не вистачало, але, загалом, він почав нагадувати людину...з тих пір почав знову ховатися у темноті підвалу.

потім виявив у себе нового ще одну особливість. перебуваючи у фізичній оболонці,він міг запросто покинути її, перетворившись знов у духовну форму. він почав шукати зворотній ефект. щоб не бути прив'язаним до тих майже згнивших решток свого тіла.

це вдалося. помітивши, що хтось зайшов у підвал, відслідивши у які двері заходили, він розмазував перед порогом своє тіло... коли людина виходила, то наступала на ті рештки, несла на підошві у свою оселю... а вночі там з'являвся він.

____

тут треба зазначати джерело інформації? хм, джерело інформації - моя голова.))

а взагалі, не знайшов одразу тему Власна Творчість (а шукати довго не хотілось), то вирішив сюди написати...це ж наше місто.я в ньому живу. і,сумніваюсь, що наші підвали такі вже чисті...та не приховують ніяких таємниць... )) :lopata:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...