Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"Я не буду власть долбать,я просто возьму в карман пневмат, и буду самостоятельно решать эту проблему. " - и до чего дорешаетесь? Неужто уберете всех собак из города?

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

накинулся на играющих в дворе детей, двох на смерть, третий инвалид на всю жизнь, что сделал хозяин? он привязал собак к забору, и ломом (!!!) поразбивал им головы, и похоронил на том месте, где играли дети...

лучше бы он сам разбил себе голову ломом

ДО того как заводить собак

Опубліковано
Неужто уберете всех собак из города?

если в каждом районе буде хотя бы по 10 человек таких как я, с пневматами в кармане, тогда, результат будет намного лучше, чем у волонтёров с приютами.разве не так ?

Опубліковано

согласен, любой у кого есть зубы может укусить

а то і откусіть :P, що погодься наааабагато гірше :D

пс: не по тємі, сорі за флуд

Опубліковано
Неужто уберете всех собак из города?

если в каждом районе буде хотя бы по 10 человек таких как я, с пневматами в кармане, тогда, результат будет намного лучше, чем у волонтёров с приютами.разве не так ?

Если по каждому микрорайону будет ходить по 10 человек с пневматами и палять ими в разные стороны, то город превратиться в сумасшедший домsmile-zachot.gif.

Опубліковано

а коли волонтери не справляються, що вони визнають самі, то може решту популяції собак треба винищити, бо іншого виходу нема...

Хіба можуть волонтери утримати 4000 бродячих собак? Їх не може утримувати ніхто...

якщо порахувати економічно : кілограм костей на базарі коштує 6 грн. кілограм осипки - 3 грн. Щоб зварити кашу з костями на один день середній собаці, треба 1/2 кг.костей і 1 кг. крупи = 6 грн. плюс газ, вода, тренспорт, робота = 8 грн. Мед. обслуговування і прибирання - нехай ще 2 грн.. отже разом виходить 10 грн в день на собаку. а на 4 тис. це 40000 грн. а в місяць- 1,2 млн грн. а в рік - 14,4 мільйонів гривень!!!! За нормами закритого утримування тварин на одну собаку потрібно приблизно 4-10 кв. метри. Для 4тис - це мінімум 1,6 гектари!!!

Ніякі добровільні пожертви на бездомних тварин від нас (лучан) не врятують ситуацію. Невже влада не може такого прорахувати. Часткове знищення - неминуче. Це повинні визнати самі захисники тварин, які випустили ситуацію з-під контролю, і дати рекомендації владі на відстріл.

Опубліковано

Часткове знищення - неминуче. Це повинні визнати самі захисники тварин, які випустили ситуацію з-під контролю, і дати рекомендації владі на відстріл.

забивать лопатами? так?

а "влада" думает где бы ей урвать, пока не поменяли, на собак(и 2ногих в том числе) ей "владе" глубоко насрать :(

Опубліковано

Це повинні визнати самі захисники тварин, які випустили ситуацію з-під контролю, і дати рекомендації владі на відстріл.

Це не захисники випустили ситуацію з-під контролю

Опубліковано
визнати самі захисники тварин, які випустили ситуацію з-під контролю, і дати рекомендації владі на відстріл.

Что-то не в ту степь..... Рекомендации на какие-то действия должны давать СПЕЦИАЛИСТЫ в отраслях зоологии, биологии и т.д А слова "зоозащитники" и "отстрел" не считаются как-тоdry.gif

Опубліковано
и палять ими в разные стороны,

не в разные, а в определённую цель...

слухай, гето, а ціни вас не кусають? мож зайдеш в супермарке та постріляєш касирів, які вам продають дорогий цукор...а?

Опубліковано

какие там рекомендации? скинуться на патроны, десяток ружей, бортовый автомобиль (что б туши собирать) и вперёд пао городу...

Как говорил заведующий подотделом очистки города Москвы от бродячих животных (котов и пр.) В отделе МКХ". "Вчера котов душили, душили... душили, душили...!!!

Жестоко? возможно, но ни одно, повторяю ни одно (!!) из животных не стОит больше, чем здоровье, а то и жизнь моего ребёнка...

(что скажут гринписовцы Борды по этому вопросу? )

Опубліковано

Часткове знищення - неминуче. Це повинні визнати самі захисники тварин, які випустили ситуацію з-під контролю, і дати рекомендації владі на відстріл.

забивать лопатами? так?

а "влада" думает где бы ей урвать, пока не поменяли, на собак(и 2ногих в том числе) ей "владе" глубоко насрать :(

Ні. Думаю, що захисникам треба зібрати комісію, в складі представників сан.станції, вет. лікарів, медиків, громадськості і зробити висновки про частковий "відстріл" (хворих, покалічених, агресивних чи інших тварин...) Висновки комісії треба дати у виконком для прийняття ними рішення і виділення коштів на службу гицлів (бензин, препарати, обладнання, утилізація іт.д.) А далі контролювати як волонтери виконання цих рішень.

Опубліковано

to Blik :blink: при чём сдесь касиры ? при чём сдесь сахар? при чём сдесь цены? :blink:

внимательно прочитай ветку, видимо ты немного промахнулся темой...

Опубліковано
какие там рекомендации? скинуться на патроны, десяток ружей, бортовый автомобиль (что б туши собирать) и вперёд пао городу...

А за чей счет? Кто денюжки выделять будет, на повседневное уничтожение, а? Ну настреляетесь Вы вдоволь, и что дальше?

Опубліковано
А за чей счет? Кто денюжки выделять будет, на повседневное уничтожение, а? Ну настреляетесь Вы вдоволь, и что дальше?

Почитай посчёты ostapus... что то мне подсказывает, что патроны и бензин на грузовик будут стоить меньше, чем держание в приютах...

И дело не в расстрелах, не надо искать в этих вещах маньяков, которых хлебом не корми, а дай в кого то пострелять. нет... а что дальше? а дальше я более буду уверен, что моя дочка играет возде дома в безопасности от бродячих собак, если замечу опять на районе новую безхозню псину - пневмат в карман, и на улицу...

Жестоко? возможно... Но есть другой выход? какой?

Опубліковано

to Blik :blink: при чём сдесь касиры ? при чём сдесь сахар? при чём сдесь цены? :blink:

внимательно прочитай ветку, видимо ты немного промахнулся темой...

Мабуть, при тому, що більшість хоче зробити свої життя стерильним - ну щоб нічого не заважало.

Я розумію батьків, розумію небезпеку, яку собаки потенційно можуть нести для їх дітей.

Але крім собак є набагато більше небезпек - те, що дитину може збити машина, обікрасти хулігани, побити однолітки чи старшокласники. Їх же не перестріляєш :(.

І постійно з дитиною ходити не можна.

Я вже писала, що відстріл більшості собак вважаю найбільш економічно вигідним і зручним варіантом, але то не по людськи. А для найкращого варіанту (стерилізація і утримання в спеціальних місцях) просто треба кошти, які влада не схоче виділити на таку потребу.

От і виходить замкнуте коло і відкладання проблеми на потім :(

Опубліковано
Ні. Думаю, що захисникам треба зібрати комісію, в складі представників сан.станції, вет. лікарів, медиків, громадськості і зробити висновки про частковий "відстріл" (хворих, покалічених, агресивних чи інших тварин...) Висновки комісії треба дати у виконком для прийняття ними рішення і виділення коштів на службу гицлів (бензин, препарати, обладнання, утилізація іт.д.) А далі контролювати як волонтери виконання цих рішень.

Что-то в этом есть. Но есть много НО

Ні. Думаю, що захисникам треба зібрати комісію, в складі представників сан.станції, вет. лікарів, медиків, громадськості і зробити висновки про частковий "відстріл" не возможен, противозаконно (хворих, покалічених, агресивних чи інших тварин...)Вы предлагаете защитникам животных предложить уничтожать животных ? Абсурд Висновки комісії треба дати у виконком для прийняття ними рішення і виділення коштів на службу гицлів (бензин, препарати какие? законных нет! , обладнання, утилізація іт.д.) А далі контролювати як волонтери виконання цих рішень Каких решений, отстрела? Защитникам животных?

Опубліковано

Почитай посчёты ostapus... что то мне подсказывает, что патроны и бензин на грузовик будут стоить меньше, чем держание в приютах...

И дело не в расстрелах, не надо искать в этих вещах маньяков, которых хлебом не корми, а дай в кого то пострелять. нет... а что дальше? а дальше я более буду уверен, что моя дочка играет возде дома в безопасности от бродячих собак, если замечу опять на районе новую безхозню псину - пневмат в карман, и на улицу...

Жестоко? возможно... Но есть другой выход? какой?

Гетто, специально для Вас, власть все предыдущие годы на отстрел выделялась сумма, точно такая же как и в этом на стерилизацию. В прошлом году ситуация было другой? А в позапрошлом?

Опубліковано
Але крім собак є набагато більше небезпек - те, що дитину може збити машина, обікрасти хулігани, побити однолітки чи старшокласники. Їх же не перестріляєш

зачем стрелять, есть другие способы защитить ребёнка от этой опасности.

але то не по людськи.

мы имеем дело с животными, человечность сдесь не при чём...

стрелять...

Опубліковано

Как говорил заведующий подотделом очистки города Москвы от бродячих животных (котов и пр.) В отделе МКХ". "Вчера котов душили, душили... душили, душили...!!!

Жестоко? возможно, но ни одно, повторяю ни одно (!!) из животных не стОит больше, чем здоровье, а то и жизнь моего ребёнка...

(что скажут гринписовцы Борды по этому вопросу? )

баран ти совковий, - і місце тобі совковому гетто. моралі не маєш зовсім, а чим більше таких як ти, тим більше бидляцько-хохляцька країна у нас стає, - і вихід один мочити всіх хто тобі заважає, але в твоєму випадку ти будеш розбиратись з шавками, але для когось ти шавка, тобто і з тобою теж хтось розбирається (правда іншими методами - гуманними поки що), хоч ти цього і не розумієш .

Опубліковано
баран ти совковий, - і місце тобі совковому гетто. моралі не маєш зовсім, а чим більше таких як ти, тим більше бидляцько-хохляцька країна у нас стає, - і вихід один мочити всіх хто тобі заважає, але в твоєму випадку ти будеш розбиратись з шавками, але для когось ти шавка, тобто і з тобою теж хтось розбирається (правда іншими методами - гуманними поки що), хоч ти цього і не розумієш .

Во первых: судя по тональности и хамскому написанию поста, можно ещё поспорить по поводу населения бидляцько-хохляцькой країни :)

Во вторых:я даю конкреное, реальное предложение решения проблемы - отстрел, не пермантентый, а осмысленный.

Что предлагешь ты? конкретно.. реально...

Опубліковано

Але крім собак є набагато більше небезпек - те, що дитину може збити машина, обікрасти хулігани, побити однолітки чи старшокласники. Їх же не перестріляєш :(.

І постійно з дитиною ходити не можна.

Та ясно що дитину від усього не захистиш, але мова не про те. Біля 21 школи, коли собака покусала 1,5-річну дитину, мама була поряд біля неї (2-3 метри) і що з того? Всеодно собака покусала дитину і якщо старшу дитину можна навчити правилам дорожнього руху, самозахисту, то 1,5-річну дитину не можливо навчити захищатись від собак. Чи тепер мами мусять постійно носити дитину на руках?

Опубліковано
ти будеш розбиратись з шавками,

to Blik И ещё вопрос: если бродячий пёс разорвёт глотку твоему ребёнку, что сделаешь ты ?

Похоронишь дитя, и заберёшь того пса себе домой, что бы не быть жестоким, будешь кормить его, лечить, ухаживать за ним??? В то время, когда твоя дочь / сын будет лежать под двометровым слоем грунта?

Дай мне ответ на этот вопрос....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...