Перейти до змісту

Шыба !!!! дай отопление!!!!!

Zevs_Isver

Есть ли у вас по состояню на вечер фторника отопление?  

35 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

вопросик, смотри выше

и ещё вопросик: тем у кого отопление появится в среду выставят счётик меньше? на 3(три) ну или 2(два) дня?

Опубліковано

интересно сейчас увидеть тех ло-ов, что за него голосовали...

и спросить: "как вы повелись?"

Опубліковано

ну чесслово, як діти малі (с) товста миша з анехдоту

при чому тут шиба? як він впливає на газові домовленості? тепла немає бо немає узгодженої ціни і лімітів для комуненерго. це аналогічно по усіх облцентрах

Опубліковано

подтверждаю, в центре (Винниченка, район дома офицеров) тепло есть примерно с обеда

ps. правда заслуги Шибы в этом не вижу. я хорошо знаю бригадира котельщиков своей котельни, он с выходных еще носится как заведенный с утра до ночи по участкам - вот реально человек, от которого зависит "тепло на местах" :)

Опубліковано
интересно сейчас увидеть тех ло-ов, что за него голосовали...

и спросить: "как вы повелись?"

"Якщо через півроку після виборів, вам не соромно за вашого кандидата, значить ви на вибори не ходили"

(с) М. Задорнов

Опубліковано

при чому тут шиба? як він впливає на газові домовленості? тепла немає бо немає узгодженої ціни і лімітів для комуненерго. це аналогічно по усіх облцентрах

он не влияет ни на что -(

Подписал указ про отопительный сезон 13/10/06.

А тепло только в администрации.

Крайних и виноватых нет никогда. :(

Опубліковано

он не влияет ни на что -(

Подписал указ про отопительный сезон 13/10/06.

А тепло только в администрации.

Крайних и виноватых нет никогда. :(

крайние и виноватые всегда стрелочники...

Опубліковано
подтверждаю, в центре (Винниченка, район дома офицеров) тепло есть примерно с обеда

ps. правда заслуги Шибы в этом не вижу. я хорошо знаю бригадира котельщиков своей котельни, он с выходных еще носится как заведенный с утра до ночи по участкам - вот реально человек, от которого зависит "тепло на местах" :)

і я не бачу його заслуги :jeer:

комуненерго з власної ініціативи завжди раніше пускає тепло в садки, лікарні, школи і т.п. просто деякі будинки з цими установами в одному контурі, карочЄ повезло :D

Опубліковано

соседка звонила кудато по поводу отопления - сказали: по вашему адрессу отопление включено ....

во как...

почему ж у меня (и у всех соседей) холодные бетареи?

а кто знает по каким номерам можно позвонить и уточнить когда у меня включили отопление?

Опубліковано

так в мене тіпа включено: Вечером разом з гарячою водою годин в 6 появляєтся, а зранку годин в 10 пропадає.І не гарячої води немає.і батареї холодні.Певно економлять

Опубліковано
Взято с сайта міської ради...
многие фирмы думают что иметь сайт это круто...

и забывают его обновлять

Значит 09 и "Луцьктепло"

поговорили с оператором №6

выдали телефончики - 27290 и 727290, по первому постоянно занято, по второму никого нет

Опубліковано

вчора захожу в другу поліклініку зі сторони травмпункту і на зустріч мені іде Шиба на милицях(гарне слово- костыли) шкутильгає із заклопотаним лицем!!!! але мене здивувало те що куча народу яка там була на нього навіть не звертала уваги!!!! ото дожився чувак :ok:

Опубліковано

Слу

а чего кричать-то? в прошлом году отопление включили на месяц позже, и никто не орал "Кривило дай опалення!"...

Опубліковано
Слу

а чего кричать-то? в прошлом году отопление включили на месяц позже, и никто не орал "Кривило дай опалення!"...

Чекаємо зміни на краще разом з Шибою

Опубліковано

В моєму домі завжди так. Тільки на вулиці погода стає не такою суворою - зразу отоплення включають, а як почимнається тепло (точно буде :blink: ) - то ваще батареї такі робляться, що починаєш розуміти, що таке пекло. Завжди знаходиться спосіб познущатися.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...