Перейти до змісту

Продам годинник swiss

ko5teg

Рекомендовані повідомлення

Сабж!

Продаю годинник SWATCH YCS503 (хронограф) унісекс (міряє до десятих секунди) + вимірює швидкість (інфо в інструкції) пару разів пробував, виходило досить точно

дуже точний, за пів року не підкоректовував час ніразу (окрім переходу на зимовий час)

годинник мій власний, користувався я, користувався дуже бережно!

в користуванні пів року, куплявся в Луцьку, в магазині "Свій Час"!

Гарантії ше 2 с копійками роки

СТАН на тверду 5 (невелика потертість кварцового скла)

продаю бо подарували нові, + є ше одні, тобто погодьтесь, 3 пари то перебір =) + потрібні гроші =)

фото девайсу

годинник точнісінько такий самий як на фото, реальне фото не викладаю, бо можу сфоткати лише телефоном з камерою в 2гавнопікселя!

сайт де є більше фоток і параметрів, +розміри і вигляд годинника зі всіх сторін!

http://www.squiggly.com/us/en/swatch/laser-light-YCS503.htm

Повна комплектація! коробка, гарантія і все шо було при покупці залишилось!

Ціна питання: 1200грн аргументований торг присутній!

манібек присутній!

контакти:

в темі, ПМ

або +38066461три2три4

потрогати, подивитись можна в любий час в центрі міста!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

плавати в них можна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нуда, тож не китай!

в рекомендаціях по використанню написано тільки щоб після тривалого плавання в солоній воді, промивати прісною!!

З.І.

краш тест пройшли на світязі! пригав з вишкі, катався з горок, ниряв з аквалангом на 10+метрів, хоч би шо

З.З.І.

тимчасово не доступинй по телефону!

пишіть в ПМ або в темі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

зацікавило ... але ціна кусюча якщо захоч то за 700 заберу ... пиши ПМ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

плавати в них можна?

На сайті виробника написано: "Water Resistant: 30 meters"

Відповідно до приведеного нижче пояснення - плавати в них навіть в прісній воді неможна, навіть якщо вони "не Китай"

Водостойкие часы (30 м) - на часах имеется обозначение Water Resistant (Water Resist) или 30M Water Resistant - часы герметичные и обладают достаточной водозащитой, чтобы спокойно перенести случайный и незначительный контакт с жидкостями (дождь, брызги), но они не предназначены для плавания или погружения в воду.

Приклад: колега їздив в Єгипет, купався з годинником Tissot 30м на руці. 1 раз. Після цього циферблат запотів. Негарантійний ремонт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я про це також читав, тому зацікавленість в годинику пропала :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

друзі, ви шось плутаєте ...

він повністю литої форми (тобто позаду відкручується тільки кришечка для заміни батарейки)

напис позаду годинника геть не такий як ви написали, це поперше!

подруге, я вже відписав, шо тиждень на світязі в постійному контакті з водою (годинник не знімав взагалі) + ниряв на 20+метрів з спорядженням! (більше пів години під водою)!

а друга твого, ТІССОТ лєвий... куплений в турції за 100 у.е.!

і ремонтувати їх можна тільки в спец місцях! тобто в швейцарії!

на прикладі мого Свотча: тіло не відкривається, тобто якшо шось всередені зламалось, годинник тупо міняють на новий! якшо звичайно нема якихось механічних ушкоджень!

P.S.

при зустрічі, зможу кинути в воду годинник, на будь який час, і разом подивимось шо з того вийде!

P.S.

+ він шей на гарантії!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мы обращаем Ваше внимание на то, что часы Swatch являются водостойкими в зависимости от модели до 30, 100 и 200 м. Эти показатели относятся не к глубине погружения, а к давлению под которым проводилось испытание на сверхдавление воды. Давление задается в "барах", 3, 10 или 20 баров примерно соответствуют давлению воды на глубине 30, 100 или 200 м. Каждые часы Swatch остаются водостойкими при условии, если заводная головка, кнопки, стекло, корпус и прокладки не повреждены. (Заводные головки и кнопки ни в коем случае нельзя приводить в действие под водой!)

з інструкції до годинника

тобто написано ці часікі шо витримують тиск в 3 бара!

тобто вказано, шо якшо нема приписка Scuba то витримують тиск в 3 бара! якшо є приписка Scuba то там зразу вказано або 10 або 20 бар відповідно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клік сюди (взято з 1 посту): http://www.squiggly.com/us/en/swatch/laser-light-YCS503.htm , дивимся Water resistant: 30 meters

Потім клік по іншому посилання (а це вже не я придумав): http://en.wikipedia.org/wiki/Water_Resistant_mark , там є табличка, яка має назву "Water resistance classification".

Можна зайти сюда: http://en.wikipedia.org/wiki/Watch , там сугубо по годинниках.

Те, що відомі виробники свідомо занижають характеристики своїх виробів, факт. Можна купатись і пірнати в годинниках 30, 50 м і т.д., але згідно заводських характеристик вони для цього не призначені.

Звідки така впевненість, що в друга годинник "лєвий", придбаний в Турції за 100 дол.? Це не так. Годинник оригінал, придбаний в Україні за ціною 850 дол. Правда 3 роки тому, коли курс був нижчим. Оригінальна гарантійка, оригінальна коробка, оригінальна інструкція по використанню, цілий том сторінок так на 200. 

"...він повністю литої форми (тобто позаду відкручується тільки кришечка для заміни батарейки)..."

"...на прикладі мого Свотча: тіло не відкривається, тобто якшо шось всередені зламалось, годинник тупо міняють на новий! якшо звичайно нема якихось механічних ушкоджень!..."

А тут необхідно визначитись, кришечка позаду відкручується, чи таки тіло не відкривається?

P.s. Я не потенційний покупець, оскільки бренд TISSOT та Casio мені більше до вподоби, але якщо в характеристиках написано одне, не слід переконувати покупців в іншому. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я згоден!

ну зрозумій мене,

купуючи годинник "для активного відпочинку" я би не купив те, шо не відповідало би певним вимогам,

тобто: вологостікість та вібростійкість, грубо кажучи, були основними з них!

просто годинник дуже якісний та надійний! готовий показати це "наглядним образом"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я згоден!

ну зрозумій мене,

купуючи годинник "для активного відпочинку" я би не купив те, шо не відповідало би певним вимогам,

тобто: вологостікість та вібростійкість, грубо кажучи, були основними з них!

просто годинник дуже якісний та надійний! готовий показати це "наглядним образом"!

На кожен товар є свій покупець. Просто виклади реальні фото та характеристики не з сайту а з паспорта. Тим більше на корпусі має бути вказано WR виробника, а не твоя думка. 

Я просто вказав різницю між твоїми словами та характеристикою годинника, посилання на який ти виклав. Все.

P.S. На жаль не найшов на сайті виробника дану модель (мабуть що по причині того, що модель здається 2007 року). Та й на інші моделі там характеристик немає, так що все має бути в паспорті.

P.P.S. Цікаво, а як він вказує швидкість до 60-ти км\год?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

власне той самий ТІССОТ, це також swatch group, тобто компанії, яка робить МЕХАНІЗМИ до годинника!

а самі по собі моделі (бренди), це грубо кажучи їхній вигляд, призначення і клас!

swatch як бренд, це "бюджетний" клас годинника, який випускає swatch group!

Tissot, середній, бізнес клас!

а всякі там Breguet і тд, преміум клас!

ну і ясєн пень, турбіллон!

і ціни відповідно!

тобто кантора стратегічно підійшла до питання, і робить годинники для всіх!!!111

від супер багатіїв, до звичайного люду та їх дітей!

я думаю, про якість цих механізмів, і взагалі контору, кожен сам може нарити купу цікавого інфо в інеті!

якби все було так погано як ви тут пишете, то я думаю популярність таких годинників сильно би впала!

З.І.

Venom, http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B0%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80

З.З.І.

нарахунок цієї моделі, і більше інфо!

можна дивитись на сайті любий годинник серії Irony YCS ххх (де ххх - номер моделі)

тобто ця цифра, це просто колір, і дизайн, а сам механізм, майже у всіх моделях YCS такий самий!

мій годинник сезону весна/літо 2007

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будильник є в них?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 pokemon

нема

ГОДИННИК НА МАНІБЕЦІ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...