Перейти до змісту

VIP Волинський Інформаційний Портал

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Що я хочу добитися - так це публічноо вибачення від проффесіоналів.

ІМХО обурює така срань нездорова, яку вони вчудили.

Іванна, ви у це вірите ? ;)

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Що я хочу добитися - так це публічноо вибачення від проффесіоналів.

ІМХО обурює така срань нездорова, яку вони вчудили.

Іванна, ви у це вірите ? ;)

Я вірю в те, що в журналіста має бути якийсь певний рівень та кодекс честі.

Коли б мені сказали "в тебе в статті написана срань, то неправда, виправи" - я виправила б в моменті, нек пригала б у відповідь та ще й вибачилась би. БО то МІЙ непрофесіоналізм, МОЯ помилка, то Я провтикала, не перепитала, не зв*язалась. І мене мучила б совість, якби через мою тупорилу писанину хтось був би обісраний у пресі.

Опубліковано

ГггГггГг..

Точно це ж надійне джерело інформації.

Мені просто дивно, ЯК ЦЕ ЛЮДЯМ хватає совісті....

Хіба що їм за то заплатили...

З.І.

9 User(s) are reading this topic (5 Guests and 1 Anonymous Users)

3 Members: RedHead, Otto Kreer, Romawka

Опубліковано
Ну так журналюгу також кришують, мотивуючи це тим, що любий сайт є джерелом інф-ції, професіоналізмом і тим, що це не моє собаче діло :)

Не знайду - так принаймі пів Луцька буде знати про "достовірність" інформації, викладеної на ресурсі.

Можна підійти до цього питання з іншого боку ...

Якщо добре "пошукати" в інтернеті, то можна "знайти" досить цікаві статті про той же ВІП з викладенням інформації, що це є продажний портал, що його спонсорують "Регіони", що по 6 статтям, які надруковані в ньому є судові позиви, що в ньому 102% штату без вищої освіти і т.д. і т.д. Дати лінк на цю сторінку нашим шановним "дописувачам" і най прокоментують "джерело інформації"...

ПОгано шукала. БО не знайшла :(

Опубліковано

Іванна, ну це ж така дрібниця, люди сайти копіюють з патрохами і не красніють а ви за якуйсь назву гурту. Доречі де зараз у них гастролі ?

Опубліковано

Та то просто в мене якась дитяча наївність напевно...

Бо ніколи собі не могла дозволити написати про когось в пресу (хоч це і рідко, але відбувається) якусь гадость, тим більше зробити це СПЕЦІАЛЬНО. Якщо не знаю - перепитаю. Якщо отримую зауваження - змінюю.

Того і шумлю. Бо не робиться так. Не по-людськи це. І непрофесійно.

ФУ

Опубліковано
якийсь странний сімбіоз Джумли і безкоштовного домену. Але судячи по "розробнику сайта" все ясно.

Так, це ми розробили цей сайт :D

Зроблений не на джумлі

Домен платний, 25 грн/рік, всі питання до Візора :)

Що не так? :)

попутав з volyn.net він є бесплатний.

Ты вообще всё на свете попутал...ржунимагу....просто кроме джумлы ни одной цмски не знает...

Опубліковано

Значить так. Що ми маємо.

1. Наш чудовий ВІП ресурс коментувати/спростовувати/вибачатися не збирається. Чим підкреслює свою надійність та порядність. Прошу мати на увазі. Думаю це матимуть на увазі багато луцьких гуртів чи громадських діячів.

*аплодисменти*

2. Чорний піар - теж піар. Це Вам мій новорічний подарунок. Хоча могоридждждж виставити можна було б :))))))))))))))

3. В нас прибуло у Жовтій Пресі :) З чим всіх вітаю.

4. Це також піар гурту - багато хто про них не чув-і в цьому моєму возбухалові почув про таких музикантів вперше.

Щодо виступів - виступи плануються весною вже. Зараз хлопці готуються, пишуть, творять і тепе.

(До ВІП персоналу -- я напишу це на стіні Вконтакті - можете юзати як ДЖЕРЕЛО ІНФОРМАЦІЇ)

5. Шкода, що поки що не вдалося подивитися "профффесійному" журналюзі в очі (чесно кажу. тільки подивитись) і розпитати про етику, кодекс честі журналіста, совість і всілякі інші цікаві філософсько-моральні речі.

З.І. А стаття випадком не заказна була? Мало лі. Беріть позаштатним. Буду за гроші таке писати, що ця брудна статейка дєцццкім лєпєтом здасться. ГгггГггГГггГГ

Дякую за увагу.

Опубліковано
Ага. Я ще з них за піар балабас і привілегії збивати буду БУГАГАГГАГА)))

Смотри чтобы я с тебя балабас не сбил...

Опубліковано

редактор чи власник порталу обізвався?

Опубліковано

редактор чи власник порталу обізвався?

я сумніваюсь шо власник чи редактор буде їздити на такій рамі

8011_0.JPG

Опубліковано
я сумніваюсь шо власник чи редактор буде їздити на такій рамі

8011_0.JPG

Ну умница нашел стритовую пуську 07 года, решил поумничать, ток не вышло, у меня модель 06 года... и она уникальная в луцке и одна рама с моего байка стоит как вот это г***о

_________________4a36aa32ad89f.jpg

З.Ы. А я не владелец и тем более не редактор, просто человек который не любит "умников"...

Опубліковано

Сбивалко не паламаєсса ууу...?

Опубліковано

Народ не встрявайте у чужі розбірки!!! Щас Іванна Богданівна побачить))) І від так званого "Antarius ШОЗАНАХ" - тільки шерсть і полетить. І дуже даремно, що шановний Antarius дратує Forever Autumn. Вона за свої принципи вас у порошок стере :( І це не погрози, а дружнє попередження.

"Пішов рить очерєдную могілку для будущєго покойніка :lopata: "

Опубліковано
Народ не встрявайте у чужі розбірки!!! Щас Іванна Богданівна побачить))) І від так званого "Antarius ШОЗАНАХ" - тільки шерсть і полетить. І дуже даремно, що шановний Antarius дратує Forever Autumn. Вона за свої принципи вас у порошок стере :( І це не погрози, а дружнє попередження.

"Пішов рить очерєдную могілку для будущєго покойніка :lopata: "

Таки да, какая глупая и нелепая смерть... а ведь мог бы жить... :0148:

Опубліковано

Мда... БАрда она и есть Барда... таварище ну что же это делается... "шерсть полетит" шозанах.... одни умники блин.

У меня к Иванне Багданивне никаких претензий не имеется... если пост выше как-то обидел то звыняйте! Потому что согласен с Иванной насчёт статьи, а "умников" терпеть не могу.

Этим же умникам на галимых бергамонтах (именно галимых) вот мой байк и чтоб не кричали что левый, - фото со мной, ну шо? узнали?

b8a08738bfef.jpg

Опубліковано

Та у мене і в думках не було тебе образити :) Усі епітети та вирази оригінальні. Не мої, а Іванни. Та розбирайтесь самі - я за Іванну просто хотів заступитись. Antarius - мир? ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...